Uusi Hotelli Iso-Syöte rakenteilla

Tunturimökit, Kelomökit ja ohjelmapalvelut toiminnassa

Tulipalo tuhosi Hotelli Iso-Syötteen 21.12.2018, ja uusi entistä ehompi hotelli nousee Iso-Syötteen huipulle.

Avaamme uuden Hotelli Iso-Syötteen asteittan sitä mukaa kuin se valmistuu: vanhan huonesiiven remontti valmistuu joulukuussa 2019, jolloin saamme käyttöön kahden hengen hotellihuoneet, Aurora-sviitit ja Kotkanpesä-sviitin.

Ravintolapalvelut järjestämme rinneravintola Romekievarissa tunturin juurella siihen saakka, että uusi ravintola avataan helmikuussa 2020.

Kokoustilat, uudet isommat superiorhuoneet, luksusmukavuuden Karhunpesä-sviitti ja Feenix-sviitti sekä spa-osasto avataan syksyllä 2020.

Tarjoamme 20 kelorakenteista Kelomökkiä mukavuuksineen majakylässä, lyhyen kävelymatkan päässä hotellista ja rinteistä, sekä 16 hirsirakenteista, modernia Tunturimökkiä isommillekin perheille aivan hotellin kupeessa.

Pyörävuokraamosta löytyvät fatbiket, maastopyörät ja gravelpyörät, ja talvisin monipuolisesta viikko-ohjelmasta löytyy husky- ja poroajeluita, kelkkasafareita ja lumikenkäretkiä – ja paljon muuta!

Palvelut

Ravintolapalvelut

Tunnelmallinen rinneravintola Romekievari tunturin juurella tarjoilee herkullisia A la Carte -annoksia sekä aamiaista ja päivällistä joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020. Järjestämme talvikaudella bussikuljetuksen hotelliasiakkaillemme siihen saakka, että uusi hotelliravintola saadaan helmikuussa 2020 käyttöön.

Ohjelmapalvelut ja pyörävuokraus

Viikko-ohjelmistosta löytyy talvella mm. kelkkasafareita, husky- ja poroajeluja, lumikenkäilyä, pilkkimistä.. Kesällä pyöräretkiä, vaelluksia, melontaa ja river-tubingia. Järjestämme omana tuotantonamme monenlaista mukavaa touhua ulkoilun merkeissä myös ryhmille.

Kesällä hotellilla palvelee pyöräopas, joka vuokraa ja huoltaa pyöriä sekä opastaa pyöräilijöitä Syötteen monipuolisille reiteille. Tarjolla on ohjattujakin pyöräretkiä.

Tutustu reitteihin ja palveluihimme Lapland Bike Hotel -sivuilla!

Aurora-sviitit

Aurora-sviitit ovat varattavissa 1.12.2019 alkaen.

Aurora sviittejä on 10 kpl.

Aurora-sviiteissä yhdistyvät luonnossa syntyneet ja hioutuneet materiaalit sekä uusin teknologia tavalla, joka henkii moni-ilmeistä ja tinkimätöntä suomalaista designia.

Vuodepaikkoja on neljälle: yläkerrassa on oleskelutila, minikeittiö, suihku, wc ja televisio sekä parivuode (180 cm) ja parveke, jonka kruunaa oma ulkoporeamme. Sisääntulokerroksesta löytyy oleskelutila, vuodesohva (140 cm avattuna), televisio, wc, suihku, pieni sauna ja kuivauskaappi.

Sviittien varustukseen kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Sviiteissä on kierrätysmateriaalista valmistettu allergiaystävällinen kokolattiamatto, ja yläkerran sisäkatossa on suomalaisesta turpeesta valmistettua akustiikkalevyä, mikä tekee tunnelmasta pehmeän. Sviitistä löytyy erikoisuuksia, kuten yläkerran TV on piilotettu seinän sisään peilin taakse, ja seiniin on kerätty vanhaa, jäkäläistä poroaitaa Pudasjärveltä ja Taivalkoskelta. Poreammeiden puhdistus on modernia tekniikkaa, sillä vesi kiertää useita kertoja päivässä uima-altaan puhdistuskoneiston kautta. Yläkerran seinää koristaa lasitaiteilijan käsintehty poronsarvi-taideteos.

Aurora-sviitin hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan rinneravintola Romekievarilla siihen saakka, että uusi ravintola avaa kevättalvella 2020 ovensa. Aamiais- ja päivällisbussi liikennöi huipun ja Romekievarin välillä hotellin asiakkaille.

Sviitteihin ei voi ottaa lemmikkejä, mutta mökkeihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12.

Aurora-sviitit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Kotkanpesä-sviitti

Ainoa laatuaan oleva Kotkanpesä-sviitti on varattavissa 1.12.2019 alkaen.

Kotkanpesä on upea ja tunnelmallinen kaksikerroksinen sviitti Iso-Syöte-tunturin huipulla. The Telegraph nimesi sen maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi – täydellinen kohde pariskunnille viettää yhdessä nautinnollista, kiireetöntä aikaa.

Sviitin alakerrassa on oleskelutila jonka keskellä kohoaa vanha kelopuu. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu näkymä tunturia ympäröivään laaksoon. Alakerrassa on takka, televisio, sauna maisemaikkunalla sekä kylpyhuone. Kelon yläoksistossa odottaa pehmeä vuode upeine panoraama-maisemineen ja kattoikkunoineen, sekä poreamme kahdelle.

Sviitin hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan rinneravintola Romekievarilla siihen saakka, että uusi ravintola avaa kevättalvella 2020 ovensa. Aamiais- ja päivällisbussi liikennöi huipun ja Romekievarin välillä hotellin asiakkaille.

Kotkanpesä-sviittiin ei voi ottaa lemmikkejä, mutta mökkeihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12.

Kotkanpesä

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Hotellihuoneet

Hotellihuoneet ovat varattavissa 1.12.2019 alkaen.

Hotellissa on 20 kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Lisäksi huoneissa on keinutuoli ja pöytä sekä yöpöydät. Huoneissa on lisävuodemahdollisuus yhdelle.

Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin.

Huonehintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan rinneravintola Romekievarilla siihen saakka, että uusi ravintola avaa kevättalvella 2020 ovensa. Aamiais- ja päivällisbussi liikennöi huipun ja Romekievarin välillä hotellin asiakkaille.

Huoneisiin ei voi ottaa lemmikkejä, mutta mökkeihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12.

Hotellihuoneet

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Tunturimökit

Tunturimökit (16 huoneistoa) valmistuivat tunturin huipulle hotellin välittömään läheisyyteen jouluksi 2007. Mökit soveltuvat niin isommallekin perheelle, ystäväporukalle kuin myös kokousvieraille.

Hirsisten parimökkien jokaisessa huoneistossa on 3 makuuhuonetta, joista 2 on yläkerrassa. Yläkerrasta löytyy myös oma wc ja suihku. Alakerrassa on 1 makuuhuone, tilava olohuone/keittiö, sauna ja wc sekä ulkovarasto. Asuinpinta-ala on 75 m2. Vuodepaikkoja olohuoneen vuodesohvan kanssa on yhteensä 8.

Varustukseen kuuluu mm. astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, liesi/uuni, TV, hiustenkuivaaja, takka, kuivauskaappi ja aloituspakkaus takkapuita.

Osassa Tunturimökeistä on myös väliovi, jonka avaamalla molemmat puolet voi yhdistää ja näin käytettävissä on molemmat huoneistot eli 6 makuuhuonetta isommallekin porukalle. Väliovellisten mökkien saatavuus on rajallinen eikä tietyn mökin saatavuutta voida taata.

Mökeistä avautuu upea näkymä tunturin huipulle ja matkaa huipun ladulle ja rinteisiin on vain muutama kymmenen metriä.

Saatavana on myös lemmikkimökkejä.

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12  (1.12.2019 alkaen)

Tunturimökit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Kelomökit

Kelohonkaisista parimajoista löytyy yhteensä 20 huoneistoa, kukin 40,5 m2. Huoneistot on suunniteltu 4 hengen käyttöön, ja niissä on makuuhuone, takkatupa, sauna/pesuhuone/wc, pienoiskeittiö, sekä kuisti ja varasto.

Kelomökkien varustukseen kuuluu mm. astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, liesi/uuni, TV, hiustenkuivaaja, luonnonkivitakka ja aloituspakkaus takkapuita.

Kelomökeiltä on hotellin palveluiden pariin vain 200–300 metriä ja ulkoilumaastot alkavat heti ulko-ovelta. Huipun ladulle on matkaa n. 200 metriä.

Saatavana on myös lemmikkimökkejä.

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12  (1.12.2019 alkaen)

Kelomökit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Karhunpesä-sviitti

Tulossa syksyksi 2020

Karhunpesä

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Feenix-sviitti

Tulossa syksyksi 2020

Feenix

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400