Uusi Hotelli Iso-Syöte rakenteilla

Uusi entistä ehompi Hotelli Iso-Syöte nousee tunturin huipulle tulipalossa 21.12.2018 tuhoutuneen hotellin paikalle.

Avaamme uuden Hotelli Iso-Syötteen asteittan sitä mukaa kuin se valmistuu: vanhan huonesiiven remontti valmistui joulukuussa 2019, jolloin saimme käyttöön kahden hengen hotellihuoneet, Aurora-sviitit ja Kotkanpesä-sviitin.

Uusi Ravintola Panoraama, Arctic Spa, kokoustilat, uudet isommat superiorhuoneet, luksusmukavuuden Karhunpesä-sviitti ja Feeniks-sviitti sekä spa-osasto ovat rakenteilla.

Aurora-sviitit

Aurora-sviiteissä (10 kpl) yhdistyvät luonnossa syntyneet ja hioutuneet materiaalit sekä uusin teknologia tavalla, joka henkii moni-ilmeistä ja tinkimätöntä suomalaista designia.

Vuodepaikkoja on neljälle: yläkerrassa on oleskelutila, minikeittiö, suihku, wc ja televisio sekä parivuode (180 cm) ja parveke, jonka kruunaa oma ulkoporeamme. Sisääntulokerroksesta löytyy oleskelutila, vuodesohva (140 cm avattuna), televisio, wc, suihku, pieni sauna ja kuivauskaappi.

Sviittien varustukseen kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Sviiteissä on kierrätysmateriaalista valmistettu allergiaystävällinen kokolattiamatto, ja yläkerran sisäkatossa on suomalaisesta turpeesta valmistettua akustiikkalevyä, mikä tekee tunnelmasta pehmeän. Sviitistä löytyy erikoisuuksia, kuten yläkerran TV on piilotettu seinän sisään peilin taakse, ja seiniin on kerätty vanhaa, jäkäläistä poroaitaa Pudasjärveltä ja Taivalkoskelta. Poreammeiden puhdistus on modernia tekniikkaa, sillä vesi kiertää useita kertoja päivässä uima-altaan puhdistuskoneiston kautta. Yläkerran seinää koristaa lasitaiteilijan käsintehty poronsarvi-taideteos.

Sviitteihin ei voi ottaa lemmikkejä, mutta mökkeihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12.

Aurora-sviitit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Kotkanpesä-sviitti

Kotkanpesä on ainutlaatuisen upea ja tunnelmallinen kaksikerroksinen sviitti Iso-Syöte-tunturin huipulla. The Telegraph nimesi sen maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi – täydellinen kohde pariskunnille viettää yhdessä nautinnollista, kiireetöntä aikaa.

Sviitin alakerrassa on oleskelutila jonka keskellä kohoaa vanha kelopuu. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu näkymä tunturia ympäröivään laaksoon. Alakerrassa on takka, televisio, sauna maisemaikkunalla sekä kylpyhuone. Kelon yläoksistossa odottaa pehmeä vuode upeine panoraama-maisemineen ja kattoikkunoineen, sekä poreamme kahdelle.

Kotkanpesä-sviittiin ei voi ottaa lemmikkejä, mutta mökkeihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12.

Kotkanpesä

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Hotellihuoneet

Hotellissa on 20 kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Lisäksi huoneissa on keinutuoli ja pöytä sekä yöpöydät. Huoneissa on lisävuodemahdollisuus yhdelle.

Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin.

Huoneisiin ei voi ottaa lemmikkejä, mutta mökkeihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12.

Hotellihuoneet

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Tunturimökit

Tunturimökit (16 huoneistoa) valmistuivat tunturin huipulle hotellin välittömään läheisyyteen jouluksi 2007. Mökit soveltuvat niin isommallekin perheelle, ystäväporukalle kuin myös kokousvieraille.

Hirsisten parimökkien jokaisessa huoneistossa on 3 makuuhuonetta, joista 2 on yläkerrassa. Yläkerrasta löytyy myös oma wc ja suihku. Alakerrassa on 1 makuuhuone, tilava olohuone/keittiö, sauna ja wc sekä ulkovarasto. Asuinpinta-ala on 75 m2. Vuodepaikkoja olohuoneen vuodesohvan kanssa on yhteensä 8.

Varustukseen kuuluu mm. astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, liesi/uuni, TV, hiustenkuivaaja, takka, kuivauskaappi ja aloituspakkaus takkapuita.

Osassa Tunturimökeistä on myös väliovi, jonka avaamalla molemmat puolet voi yhdistää ja näin käytettävissä on molemmat huoneistot eli 6 makuuhuonetta isommallekin porukalle. Väliovellisten mökkien saatavuus on rajallinen eikä tietyn mökin saatavuutta voida taata.

Mökeistä avautuu upea näkymä tunturin huipulle ja matkaa huipun ladulle ja rinteisiin on vain muutama kymmenen metriä.

Saatavana on myös lemmikkimökkejä.

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12  (1.12.2019 alkaen)

Tunturimökit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Kelomökit

Kelohonkaisista parimajoista löytyy yhteensä 20 huoneistoa, kukin 40,5 m2. Huoneistot on suunniteltu 4 hengen käyttöön, ja niissä on makuuhuone, takkatupa, sauna/pesuhuone/wc, pienoiskeittiö, sekä kuisti ja varasto.

Kelomökkien varustukseen kuuluu mm. astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, liesi/uuni, TV, hiustenkuivaaja, luonnonkivitakka ja aloituspakkaus takkapuita.

Kelomökeiltä on hotellin palveluiden pariin vain 200–300 metriä ja ulkoilumaastot alkavat heti ulko-ovelta. Huipun ladulle on matkaa n. 200 metriä.

Saatavana on myös lemmikkimökkejä.

Sisäänkirjautuminen klo 14-22 ja uloskirjautuminen klo 8-12  (1.12.2019 alkaen)

Kelomökit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Karhunpesä-sviitti

Tulossa kaudelle 2020-2021

Feeniks-sviitti

Tulossa kaudelle 2020-2021

Palvelut

Ravintolapalvelut

Uusi ravintola on rakenteilla

Ohjelmapalvelut ja pyörävuokraus

Viikko-ohjelmistosta löytyy talvella mm. kelkkasafareita, husky- ja poroajeluja, lumikenkäilyä, pilkkimistä.. Kesällä pyöräretkiä, vaelluksia, melontaa ja river-tubingia. Järjestämme omana tuotantonamme monenlaista mukavaa touhua ulkoilun merkeissä myös ryhmille.

Tutustu reitteihin ja palveluihimme Lapland Bike Hotel -sivuilla!