Hotelli Iso-Syötteen majoitus ja aktiviteetit

Irtaudu arjesta tunturin huipulla

Hotelli Iso-Syötteen Tunturimökit ja Kelomökit sijaitsevat tunturin huipulla, ainutlaatuisen kauniilla näköalapaikalla. Hiihtoladut, laskettelurinteet sekä pyörä- ja patikkareitit alkavat heti ovelta ja aivan hotellin vieressä voi nähdä vaikkapa ketun tai jäniksen retkillään.

Tarjoamme 20 kelorakenteista Kelomökkiä mukavuuksineen majakylässä, lyhyen kävelymatkan päässä hotellista ja rinteistä, sekä 16 hirsirakenteista, modernia Tunturimökkiä isommillekin perheille aivan hotellin kupeessa.

Pyörävuokraamosta löytyvät fatbiket, maastopyörät ja gravelpyörät, ja talvisin monipuolisesta viikko-ohjelmasta löytyy husky- ja poroajeluita, kelkkasafareita ja lumikenkäretkiä – ja paljon muuta!

Hotellihuoneet ja ravintola ovat valitettavasti pois käytöstä tulipalon seurauksena.

Palvelut

Ohjelmapalvelut

Hotelli Iso-Syöte on myös safarihotelli! Viikko-ohjelmistosta löytyy talvella mm. kelkkasafareita, husky- ja poroajeluja, lumikenkäilyä, pilkkimistä.. Kesällä pyöräretkiä, vaelluksia, melontaa ja river-tubingia. Järjestämme omana tuotantonamme monenlaista mukavaa touhua ulkoilun merkeissä myös ryhmille. Ota yhteyttä myyntipalveluun ja varaa ohjelma!

 

Pyörävuokraus

Hotelli Iso-Syöte on myös Lapland Bike Hotel, sillä meiltä voi vuokrata fatbikeja eli läskipyöriä sekä talvella että kesällä, kesällä myös maastopyöriä ja gravelpyöriä. Syötteen pyöräreitit ovat monipuoliset ja reittejä löytyy laaja verkosto sekä kesä- että talvipyöräilyyn.

Kesällä hotellilla palvelee myös pyöräopas, joka vuokraa ja huoltaa pyöriä sekä opastaa pyöräilijöitä Syötteen monipuolisille reiteille. Tarjolla on ohjattujakin pyöräretkiä.

Tutustu reitteihin ja palveluihimme Lapland Bike Hotel -sivuilla!

Hotelli Iso-Syöte

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Tunturimökit

Tunturimökit (16 huoneistoa) valmistuivat tunturin huipulle hotellin välittömään läheisyyteen jouluksi 2007. Mökit soveltuvat niin isommallekin perheelle, ystäväporukalle kuin myös kokousvieraille.

Hirsisten parimökkien jokaisessa huoneistossa on 3 makuuhuonetta, joista 2 on yläkerrassa. Yläkerrasta löytyy myös oma wc ja suihku. Alakerrassa on 1 makuuhuone, tilava olohuone/keittiö, sauna ja wc sekä ulkovarasto. Asuinpinta-ala on 75 m2. Vuodepaikkoja olohuoneen vuodesohvan kanssa on yhteensä 8.

Varustukseen kuuluu mm. astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, liesi/uuni, TV, hiustenkuivaaja, takka, kuivauskaappi ja aloituspakkaus takkapuita.

Osassa Tunturimökeistä on myös väliovi, jonka avaamalla molemmat puolet voi yhdistää ja näin käytettävissä on molemmat huoneistot eli 6 makuuhuonetta isommallekin porukalle. Väliovellisten mökkien saatavuus on rajallinen eikä tietyn mökin saatavuutta voida taata.

Mökeistä avautuu upea näkymä tunturin huipulle ja matkaa huipun ladulle ja rinteisiin on vain muutama kymmenen metriä.

Tunturimökit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400

Kelomökit

Kelohonkaisista parimajoista löytyy yhteensä 20 huoneistoa, kukin 40,5 m2. Huoneistot on suunniteltu 4 hengen käyttöön, ja niissä on makuuhuone, takkatupa, sauna/pesuhuone/wc, pienoiskeittiö, sekä kuisti ja varasto.

Kelomökkien varustukseen kuuluu mm. astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, liesi/uuni, TV, hiustenkuivaaja, luonnonkivitakka ja aloituspakkaus takkapuita.

Kelomökeiltä on hotellin palveluiden pariin vain 200–300 metriä ja ulkoilumaastot alkavat heti ulko-ovelta. Huipun ladulle on matkaa n. 200 metriä.

Kelomökit

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
puh. 020 1476 400