Pyörän vuokraus

Syötteen matkailualue tunturimaisemineen tarjoaa huimat reitit niin maastopyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Syötteellä pyöräillään koko vuoden ympäri, talvella kansallispuistoon pääsee tutustumaan  huoltoreittejä pitkin, lisäksi Hotelli Iso-Syöte tarjoaa omia reittejään. Kesällä käytössä on koko Syötteen alueen laaja maastopyöräreitistö.

Tunturihotelli Iso-SyöteLapland Bike Hotel

Lapland Bike Hotel on Tunturihotelli Iso-Syötteen oma, pyöräilijöille suunnattu palvelukokonaisuus, johon sisältyy kaikki tarvittava pyörien vuokrauksesta huoltoon ja opastukseen.

Tunturihotelli Iso-Syötteeltä voi vuokrata fatbikeja eli läskipyöriä sekä talvella että kesällä, kesällä myös maastopyöriä ja hiekkatiepyöriä.

Koska pyöriä on rajoitetusti, sopivan kokoiset pyörät kannattaa varata etukäteen online pyörävuokraamosta.

Pyörien nouto ja palautus: Tunturihotelli Iso-Syöte, Isosyötteentie 246, 93280 Syöte
Syötteen taksi tarjoaa kuljetuspalveluita pyöräilijöille puh. (08) 106 446 (0,82 €/min + pvm)

Tervetuloa Iso-Syötteen huipulle tutustumaan palveluihimme!

Hiihtokeskus Iso-Syöte

Fatbike-pyörävuokraus Iso-Syötteen vuokraamolta. Vuokrattavana fatbiket, e-fatbiket, lasten fatbiket sekä alamäkipyöräilyyn soveltuvat Enduro-täysjoustopyörät. Vuokraamo on auki päivittäin klo 9.30-17.

Katso aukioloajat ja yhteystiedot täältä: Hiihtokeskus Iso-Syötteen aukioloajat

Syöte Rent & Safaris

Syöteen maastot tarjoavat upeat mahdollisuudet maastopyöräilyyn, niin kesällä, kuin talvellakin. Reitistö on kattava ja monipuolinen kevyemmälle, kuin vaativammallekin retkelle. Hyvin hoidetut reitistöt tarjoavat näin vaihtoehtoja parin tunnin retkistä aina pitempiin pyörävaelluksiin

Vuokraamomme sijaitsee osoitteessa Romekievarintie 1 (Tunturi Marketin alakerrassa). Pöyrävalikoimassamme on perinteisten FatBike pyörien lisäksi myös sähköavusteisia ”läskipyöriä”. Laadukkaan Felt:n pyörät mahdollistavat pöyräilyn kelillä kuin kelillä ja maastossa kuin maastossa.

Käytössämme on Online vuokrausjärjestelmä, jonka avulla voit vaivatta varata haluamasi pyörän käyttöösi haluamallesi ajankohdalle. Pyöriä on käytössä aikaiselle aamulenkille, päivävuokralle, kuin myöhäisen illan lenkillekin. Vuokrauksen voi tehdä myös usemman päivän käyttöä varten.

Käy tutustumassa pyörämallihin sekä pyörien saatavuuteen oheisen Online linkin kautta. Lisäksi jos tulee jotain kysyttävää vuokrattavista pyöristä, pyöräreiteistä tai palveluistamme, ota yhteyttä vuokraamoomme.

Syöte Rent & Safaris

Romekievarintie 1

+358 45 2000 212

info@syoterentsafaris.fi