Pyörän vuokraus

Syötteen matkailualue tunturimaisemineen tarjoaa huimat reitit niin maastopyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Syötteellä pyöräillään koko vuoden ympäri, talvella kansallispuistoon pääsee tutustumaan  huoltoreittejä pitkin, lisäksi Hotelli Iso-Syöte tarjoaa omia reittejään. Kesällä käytössä on koko Syötteen alueen laaja maastopyöräreitistö.

Lapland Bike Hotel

Lapland Bike Hotel on Hotelli Iso-Syötteen oma, pyöräilijöille suunnattu palvelukokonaisuus, johon sisältyy kaikki tarvittava pyörien vuokrauksesta huoltoon ja opastukseen.

Hotelli Iso-Syötteeltä voi vuokrata fatbikeja eli läskipyöriä sekä talvella että kesällä, kesällä myös maastopyöriä ja hiekkatiepyöriä.

Koska pyöriä on rajoitetusti, sopivan kokoiset pyörät kannattaa varata etukäteen online pyörävuokraamosta.

Pyörien nouto ja palautus: Hotelli Iso-Syöte, Isosyötteentie 246, 93280 Syöte
Syötteen taksi tarjoaa kuljetuspalveluita pyöräilijöille puh. (08) 106 446 (0,82 €/min + pvm)

Tervetuloa Iso-Syötteen huipulle tutustumaan palveluihimme!

Hiihtokeskus Iso-Syöte

Hiihtokeskus Iso-Syötteen välinevuokraamosta eturinteiden alta, Tunturi Marketin vierestä, voit vuokrata sekä sähköavusteisia, että tavallisia fatbike-pyöriä.

Vuokraamo aukeaa aamuisin klo 9.30 ja on avoinna lasketteluhissien kanssa yhtä aikaa 1.5.2019 saakka.

Katso aukioloajat täältä: Hiihtokeskus Iso-Syötteen aukioloajat

Katso fatbikejen vuokrahinnat ja koot täältä: Hiihtokeskus Iso-Syötteen välinevuokraamo

RENT Vuokraamo Rautio

Syöteen maastot tarjoavat upeat mahdollisuudet maastopyöräilyyn, niin kesällä, kuin talvellakin. Reitistö on kattava ja monipuolinen kevyemmälle, kuin vaativammallekin retkelle. Hyvin hoidetut reitistöt tarjoavat näin vaihtoehtoja parin tunnin retkistä aina pitempiin pyörävaelluksiin

Vuokraamomme sijaitsee osoitteessa Romekievarintie 1 (Tunturi Marketin alakerrassa). Pöyrävalikoimassamme on perinteisten FatBike pyörien lisäksi myös sähköavusteisia ”läskipyöriä”. Laadukkaan Felt:n pyörät mahdollistavat pöyräilyn kelillä kuin kelillä ja maastossa kuin maastossa.

Kysy lisää vuokrattavista pyöristä ja pyöräreiteistä vuokraamostamme.

RENT Vuokraamo Rautio

Romekievarintie 1

+358 45 2000 212

myynti@rautiovuokraa.fi