Pyörän vuokraus

Syötteen matkailualue tunturimaisemineen tarjoaa huimat reitit niin maastopyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Syötteellä pyöräillään koko vuoden ympäri, talvella kansallispuistoon pääsee tutustumaan  huoltoreittejä pitkin, lisäksi Hotelli Iso-Syöte tarjoaa omia reittejään. Kesällä käytössä on koko Syötteen alueen laaja maastopyöräreitistö.

Lapland Bike Hotel

Lapland Bike Hotel on Hotelli Iso-Syötteen oma, pyöräilijöille suunnattu palvelukokonaisuus, johon sisältyy kaikki tarvittava pyörien huoltotilasta reittipalveluihin ja ravinnosta rentoutumiseen.

Hotelli Iso-Syötteeltä voi vuokrata fatbikeja eli läskipyöriä sekä talvella että kesällä, kesällä myös maastopyöriä.

Talvireitti lähtee Syötteen luontokeskukselta ja seurailee kansallispuiston huoltoreittejä; hotellilta luontokeskukselle ja takaisin siirtyminen onnistuu parhaiten maantietä pitkin. Hotellin omat talvireitit polveilevat Romevaaran ja Hanhilammen maastossa Iso-Syötteen eteläpuolella.

Kesäaikaan nautittavissa on alueen koko maastopyöräreitistö. Keskikesällä hotellilla palvelee myös pyöräopas, joka vuokraa ja huoltaa pyöriä sekä opastaa pyöräilijöitä Syötteen monipuolisille reiteille. Tarjolla on ohjattujakin pyöräretkiä.

Hotellin vastaanotossa on myytävänä varaosia kuten sisäkumeja, vaijereita, ketjuja ja ketjulukkoja sekä pyöräilyvaatteita ym.

Koska pyöriä on rajoitetusti, sopivan kokoiset pyörät kannattaa varata etukäteen hotellin puhelinnumerosta 0201 476400 tai sähköpostitse osoitteesta myyntipalvelu@isosyote.fi.

Pyörien nouto ja palautus: Hotelli Iso-Syöte, Isosyötteentie 246, 93280 Syöte
Syötteen taksi tarjoaa kuljetuspalveluita pyöräilijöille puh. (08) 106 446 (0,82 €/min + pvm)

Tervetuloa Iso-Syötteen huipulle tutustumaan palveluihimme!

Hiihtokeskus Iso-Syöte

Hiihtokeskus Iso-Syötteen välinevuokraamosta eturinteiden alta, Tunturi Marketin vierestä, voit vuokrata sekä sähköavusteisia, että tavallisia fatbike-pyöriä.

Vuokraamo aukeaa aamuisin klo 9.30 ja on avoinna lasketteluhissien kanssa yhtä aikaa 1.5.2019 saakka.

Katso aukioloajat täältä: Hiihtokeskus Iso-Syötteen aukioloajat

Katso fatbikejen vuokrahinnat ja koot täältä: Hiihtokeskus Iso-Syötteen välinevuokraamo