Tervetuloa viettämään syyslomaa Pikku-Syötteelle- tutustu viikko-ohjelmaamme!

Julkaistu:

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte tarjoaa tänä syksynä monenlaista aktiviteettia syyslomailijoille. Aktiivisen viikko-ohjelmamme lisäksi tekemistä löytyy myös ulkona upeassa luonnossa. Syötteen luonto kannattaakin kokea upeiden patikointireittien lisäksi myös Fatbike-pyörän selästä.

Syysloman viikko-ohjelma

Syyslomalla meillä on tarjolla monenlaista ohjattua toimintaa kaiken ikäisille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jousiammunta, sisäseinäkiipeily, pakopeli tai joogatuokio?

Tutustu viikko-ohjelmaamme täältä

Pyöräilyä ja patikointia

Pikku-Syötteen hotellilta voi vuokrata Fatbike- tai sähköpyörän, jonka leveillä maastorenkailla kesytät haastavammatkin maastoreitit. Pyöriä voi vuokrata muutaman tunnin mittaisille reissuille tai useamman päivän pyöräilyretkille.

Patikkaretken poluissa on valittavana useita eri reittejä, muun muassa Pytkynharjun tai Vattukurun henkeäsalpaavan kauniit maisemat. Reittivalinnoilla voi säätää suorituksen rasittavuutta ja retken kestoa. Syötteen maastot sopivat aloittelijalle, mutta antavat haastetta myös kovempikuntoiselle patikoijalle.

Tutustu pyörävuokraukseemme täältä

Monipuolisia sisäaktiviteetteja

Huonon kelin sattuessa Pikku-Syötteeltä löytyy tekemistä myös hotellin sisätiloista. Urheilusalissa voi pelata pallopelejä ja toisinaan hyppiä myös trampoliinilla. Hotellista löytyy myös biljardipöytä, pingispöytä sekä erilaisia tiloja mukavaan oleiluun. Myös kuntosali on hotellin asukkaiden vapaassa käytössä ja hotellin ravintolan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan lasten leikkinurkkaukseen pääsee peuhaamaan milloin vain.

Tutustu hotelliimme täältä

www.pikkusyote.fi