Tuplavoitto Iso-Syötteelle World Ski Awardsista

Julkaistu:

Iso-Syöte on virallisesti Suomen paras tunturi jo toistamiseen. Hiihtokeskus Iso-Syöte palkittiin Suomen parhaana laskettelukeskuksena ja Hotelli Iso-Syöte Suomen parhaana boutique-hiihtohotellina vuotuisessa hiihtokeskusten Oscar-gaalassa Itävallan Kitzbühelissa.

Kuudetta kertaa järjestetty World Ski Awards -tapahtuma palkitsi alan johtavia toimijoita Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa 24 eri maassa. World Ski Awards -kilpailussa parasta hotellia ja laskettelukeskusta äänestivät asiakkaat sekä yhteistyökumppanit ja hiihtokeskusalan vaikuttajat ympäri maailmaa.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä palkinnosta, joka viestii siitä, että Iso-Syötteen aito tunturielämys on saatu välitettyä jokaiselle vieraalle. Teemme työtä asiakkaidemme vuoksi, siksi äänestyksellä voitettu palkinto on meille kultaakin kalliimpi! Viime vuoden World Ski Awardsien tulos rohkaisi meitä tekemään hotelli-investoinnin, joten vuoden päästä Iso-Syötteelle valmistuu 120-paikkainen huoneistohotelli, Hiihtokeskus Iso-Syötteen yrittäjäperheen jäsen Mikko Terentjeff iloitsee.

Uusi hotelli lisää alueen majoituskapasiteettia ja sen myötä matkailijoita voidaan palvella entistä paremmin ympäri vuoden. Maalämmöllä toimivan hotellin suunnittelussa on otettu huomioon Iso-Syötteen upeat maisemat ja rakennus on alusta asti suunniteltu sopimaan ympäristöönsä. Hotelli rakennetaan ympäröivää herkkää tunturiluontoa kunnioittaen. 

Hotelli Iso-Syöte on paras boutique-hiihtohotelli kuudetta kertaa

Best Ski Boutique Hotel -palkinto matkasi Syötteelle jo kuudentena peräkkäisenä vuonna. Hotelli Iso-Syötteen kauniit sviitit kiinnostavat erityisesti kansainvälisiä matkailijoita.

– Kotkanpesä on listattu yhdeksi maailman romanttisimmaksi sviitiksi ja Auroora-sviitit on suunniteltu revontulien ihasteluun. Tänä syksynä lanseeratussa Karhunpesä-sviitissä on kaksi saunaa, poreallas ja runsaasti näyttäviä yksityiskohtia, kuten hirsiseinä ja karhuntassun raapaisujäljet suihkuseinässä. Karhunpesään tehtiin ensimmäiset varaukset jo rakennusvaiheessa, hotellinjohtaja Juha Kuukasjärvi kertoo. Palkinnon innoittamana myös kaikki hotellin stantard huoneet on peruskorjattu syksyn aikana vastamaan samaa korkeatasoista laatua kuin hotellin sviitit.