Iso-Syötteen rinneperhe sai uuden tulokkaan!

Julkaistu:

Iso-Syötteellä juhlittiin lauantaina 12. joulukuuta, kun upouusi ankkurihissi ja lastenrinne vihittiin käyttöön juhlallisin menoin! Tilaisuuden avannut, Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff muisteli keskuksen historiaa, edellinen hissi-investointi tehtiin 80-luvulla. Uusi Leitner-merkkinen ankkurihissi onkin suuri askel Terentjeffien perheyritykselle.

Avajaispuheen jälkeen Musti ja Lysti leikkasivat nauhan ja hissi pyörähti käyntiin. Ilotulituksen saattelemana maskottiporot nousivat kahden onnekkaan lapsen kanssa ensimmäisinä uudella hissillä. Toista sataa ihmistä oli paikalla kuuntelemassa Jenni Jaakkolan esittämiä joululauluja, nauttimassa mehusta ja grillimakkarasta sekä testaamassa uutta hissiä, joka pyöri päivän ajan maksutta.

Uuden ankkurihissin ansiosta Lumimaan hissikapasiteetti moninkertaistui ja myös laskettavaa tuli rutkasti lisää. Uusi superleveä lastenrinne keräsi heti lauantaina paljon kehuja laskukansan parista. Loiva rinne sopii täydellisesti aloittelijoiden ja pienten lasten harjoittelupaikaksi.

Uuden hissin ja rinteen lisäksi Lumimaassa on tehty muitakin isoja parannuksia. Suursuosion kahden viimeisen talven aikana saanut Mustin ja Lystin Seikkailumetsä muutti uuteen paikkaan ja sai samalla lisää pituutta. Tällä kaudella reitiltä löytyy paljon uutta koettavaa ja nähtävää! Myös 10.rinteeseen on tehty isot maanmuokkaustyöt ja se tuleekin toimimaan mm. MiniStreetin paikkana entistä paremmin.

Hertta ja Mauri avasivat uuden hissin Mustin ja Lystin kanssa
Hertta ja Mauri avasivat uuden hissin Mustin ja Lystin kanssa
Paras paikka perheille ja lapsille.
Paras paikka perheille ja lapsille.
Uutta hissiä testattiin innolla lauantaina.
Uutta hissiä testattiin innolla lauantaina.