Syötteen tarjoukset

Julkaistu 24.1.2022

Lisäyö Kämmekkä-mökkiin kaupan päälle!

Varaa nyt Kämmekkä, saat lisäyön kaupan päälle! Hinnat alk. 339 €/3 arkiyötä (norm. 399 €)

Lue lisää
Julkaistu 19.1.2022

Lomaile arkena – 4 yötä kolmen yön hinnalla

Majoittuessasi Hotelli Pikku-Syötteellä arkipäivänä viikoilla 4-6 (24.1.- 11.2.) saat 4 yötä kolmen yön hinnalla! Tarjous koskee kaikkia huonetyyppejä arkipäivisin maanantaista perjantaihin.

Lue lisää
Julkaistu 19.1.2022

Ystävänpäiväviikonloppuna 2hh yhden hinnalla!

Pikku-Syöte, Syöte, Hotel

Tervetuloa nauttimaan lumisesta Pikku-Syötteestä yhdessä rakkaasi tai ystäväsi kanssa! Koska ystävänpäivää ei sovi viettää yksin, tarjoamme ystävänpäiväviikonlopulle (11.-13.2.) huippuedun – 2hh yhden hinnalla! Tarjous ajalla: 11.-13.2.2022

Lue lisää
Julkaistu 1.11.2021

Pikku-Syötteen sydäntalven leirikoulutarjous – Satumainen talvielämys!

Leirikoulua ei aina tarvitse ajoittaa perinteisiin aikoihin keväälle tai syksylle, sillä sydäntalven leirikoulussakin on oma viehätyksensä. Otsalamppuretki pimeydessä, laskettelu tähtitaivaan alla, lumikenkäily satumaisissa tykkypuumaisemissa, metriset hanget ja revontulet luovat ihan omanlaisensa fiiliksen leirikoululle. Leirikoulujen järjestäminen on meille tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Tunnemme leiriläisten tarpeet ja haluamme, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Toimintamme keskuksena siintää Pikku-Syötteen huipulla sijaitseva hotellimme, joka on kuin koti leirin ajan. Majoitus, ruokailu ja sisäaktiviteetit löytyvät kaikki saman katon alta kätevästi. Aktiviteettivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti aina sisäseinäkiipeilystä jousiammuntaan ja lumikenkäilyyn sekä toki lasketteluun. Kylmän sään sattuessa meiltä löytyy myös lämpimiä lainakamppeita, kuten haalareita ja kenkiä, joten palella ei tarvitse.

Lue lisää
Julkaistu 13.8.2021

KIDE Hotel by Iso-Syöte syksyn huipputarjoukset

Katso kaikki KIDE Hotellin voimassa olevat tarjoukset ja varaa: www.isosyote.fi/fi/tarjoukset

Lue lisää