Syötteen tarjoukset

Julkaistu 25.8.2020

Keskusvaraamon syksyn majoitustarjouksia!

Varaa syyslomallesi tasokas Kaarnikka-mökki tarjoushinnalla, hinta alk. 409 €/2 arkivrk! Tule syyslomalle Kaarnikka-mökille Iso-Syötteen tunturin juurelle! Haluatko tilavan ja tasokkaan majoituksen syyslomallesi?

Lue lisää
Julkaistu 14.8.2020

Pikku-Syötteen syystarjous

Tule nauttimaan tunturialueen ruska-ajasta, happirikkaasta ilmasta ja ruuhkattomasta tienoosta! Hyödynnä koko perheen syystarjouksemme ja vietä huoleton miniloma tasokkaassa hotellimajoituksessa täysihoidolla. Syystarjous 2 vrk ajalla 1.9.-15.10.

Lue lisää
Julkaistu 11.8.2020

KIDE Hotellin joulupaketti (3 yötä) ennakkohintaan

Unelmien joulu 3PV – Varaa valmis joulu Ehditkö nauttimaan joulusta riittävästi? Mitä jos antaisit meidän valmistaa ruoan, kerroshoitajien varmistaa että siivous on hoidettu ja joku muu lämmittäisi saunan puolestasi? Valitset vain monipuolisesta ohjelmasta ja tekemisestä ne mitkä sopivat omaan jouluusi parhaiten. Vaihtoehtoja on jouluhartaudesta adrenaliinin täyteiseen mäenlaskuun ja hevosrekiajeluun. Pakettiin kuuluu majoituksen lisäksi joulupäivällinen joulupukin vierailulla. Nauti valmiiksi järjestetystä ohjelmasta KIDE Hotellissa monipuolisten palveluiden äärellä.

Lue lisää
Julkaistu 7.7.2020

Iso-Syöte Bike Park kävijän syysetu

Bike Park kävijälle KIDE Hotelli 79€/yö sisältäen hotellihuoneen ja aamiaisen kahdelle hengelle.

Lue lisää