Syötteen tarjoukset

Julkaistu 9.4.2021

Keväthangille tarjoushinnoin!

Kaikista keskusvaraamon majoitusvarauksista -10% Varaa nyt mökkiloma huhtikuun timanttihangille!

Lue lisää
Julkaistu 25.2.2021

Viikonlopun TakeAway Ravintola Purosta

Maistuvaa TakeAway -ruokaa tarjolla Hotelli Pikku-Syötteen Ravintola Purosta 27.-28.2.  

Lue lisää
Julkaistu 30.11.2020

Leirikouluun Pikku-Syötteelle

Leirikoulu Pikku-Syötteellä

Leirikoulu Suomen eteläisimmällä tunturialueella tarjoaa upeita elämyksiä lumikenkäilyn, hiihdon, laskettelun ja ohjattujen aktiviteettien muodossa. Sydäntalven taianomaiset tykkypuumetsät ja kevään säihkyvät hanget kutsuvat seikkailemaan ja jos pakkaset käyvät liian koviksi voit siirtyä sisätiloihin kokeilemaan seinäkiipeilyä, taidepajoja tai vaikka pelaamaan salibandyä tilavaan sisäliikuntasaliimme. Nyt kevään leirikouluihin mukaan ylimääräinen aktiviteetti ja joka 17. ilmaiseksi!

Lue lisää
Julkaistu 9.11.2020

Unohtumaton Uusi Vuosi 2021 Iso-Syötteellä

Vietä ikimuistoinen Uusi Vuosi 2021 Iso-Syötteellä! Luvassa on Uuden Vuoden juhlahumua ja tunturissa tunnelma on takuulla katossa. Pääset nauttimaan perinteisestä Ilotulituksesta Iso-Syötteellä klo 00 Uuden Vuoden aattona. Uusi Vuosi on tunnelmallista aikaa myös rinteissä. Aattona kello 23.50 rinteessä on upea soihtulasku, kun valot sammutetaan koko keskuksesta ja hiihtokeskus jakaa soihtuja laskettelijoille. Tämä on Uuden Vuoden kohokohta!

Lue lisää
Julkaistu 1.10.2020

Talven kausikortit nyt ennakkohintaan

Mielin määrin laskuaikaa nyt ennakkohintaan! Lisäksi noudatamme joustavia palautusehtoja kausikorttien suhteen. Lue lisää ehdoista täältä, ja laske talveen turvallisin mielin.

Lue lisää