Syötteen tarjoukset

Julkaistu 20.1.2020

Arkisin 4 yötä 3:n hinnalla

Hiihtäjät Syötteellä, Pikku-Syöte, Syöte, tarjous

Syötteellä on lähes metri lunta ja ladut sekä talvipyöräilyreitit huippukunnossa. Hyödynnä nyt Hotelli Pikku-Syötteen arkipäivätarjous ja tule nauttimaan ulkoilusta upeisiin tunturimaisemiin.

Lue lisää
Julkaistu 15.1.2020

Pikku-Syötteen 10 viikon hiihtolomapaketti

Pikku-Syöte, Syöte

Tervetuloa aktiiviselle hiihtolomalle Pikku-Syötteen upeisiin tunturimaisemiin. 10 viikon pakettimme sisältää majoituksen, aamiaiset, buffet-illalliset ja kahden päivän hissiliput koko poppoolle. Viihdy ja virkisty Pikku-Syötteellä! Hinta: 215 € /perhe 2 aikuista ja 2 lasta (alle 16 v). 185 € /perhe 2 aikuista ja 1 lapsi tai 1 aikuinen ja 2 lasta Hinnat sisältävät: Yhden yön majoituksen 2-hengen superior-huoneessa, lapset lisävuoteella, aamiaiset, illalliset (buffet) sekä 2 päivän hissiliput.

Lue lisää
Julkaistu 9.1.2020

Alkuvuoden laskettelupaketti – KIDE Hotelli ja Iso-Syöte

Alkuvuodesta tunturi on parhaimmillaan! Päivät pitenevät hiljalleen ja upea tykkylumi ilahduttaa silmää. Iso-Syötteen monipuoliset rinteet ovat avoinna päivittäin. Tällä kaudella rinteitä on saatu ennätysmäärä auki ennätysaikaisin! Ruuhkia ei tarvitse pelätä, alkuvuoden alkuviikoilla mäessä on tilaa, hiihtokoululla vapaita aikoja ja ravintoloissa rauhallista.

Lue lisää
Julkaistu 27.12.2019

Perheloma Pikku-Syötteellä

Tervetuloa nauttimaan aktiivisesta perhelomasta Pikku-Syötteen upeisiin tunturimaisemiin. Perheloma Pikku-Syötteellä sisältää majoituksen, aamiaiset, buffet-illalliset ja kahden päivän hissiliput koko poppoolle. Viihdy ja virkisty Pikku-Syötteellä! Hinta: 199 € /perhe 2 aikuista ja 2 lasta (alle 16 v) 165 € /perhe 2 aikuista ja 1 lapsi tai 1 aikuinen ja 2 lasta Hinnat sisältävät: Yhden yön majoituksen 2-hengen superior-huoneessa, lapset lisävuoteella, aamiaiset, illalliset (buffet) sekä 2 päivän hissiliput.

Lue lisää