Syötteen tarjoukset

Julkaistu 10.11.2020

Viikonlopuksi Pikku-Syötteelle

Pikku-Syötteellä on talviaikaan tarjolla monenlaista talviaktiviteettia koko perheelle, kuten ulkoilua, hiihtoa ja lumikenkäilyä. Myös pulkkamäkiä löytyy sekä hotellin pihan läheisyydestä, että ala-aseman rinnekahvilan vierestä.  

Lue lisää
Julkaistu 9.11.2020

Unohtumaton Uusi Vuosi 2021 Iso-Syötteellä

Vietä ikimuistoinen Uusi Vuosi 2021 Iso-Syötteellä! Luvassa on Uuden Vuoden juhlahumua ja tunturissa tunnelma on takuulla katossa. Pääset nauttimaan perinteisestä Ilotulituksesta Iso-Syötteellä klo 00 Uuden Vuoden aattona. Uusi Vuosi on tunnelmallista aikaa myös rinteissä. Aattona kello 23.50 rinteessä on upea soihtulasku, kun valot sammutetaan koko keskuksesta ja hiihtokeskus jakaa soihtuja laskettelijoille. Tämä on Uuden Vuoden kohokohta!

Lue lisää
Julkaistu 1.10.2020

Talven kausikortit nyt ennakkohintaan

Mielin määrin laskuaikaa nyt ennakkohintaan! Lisäksi noudatamme joustavia palautusehtoja kausikorttien suhteen. Lue lisää ehdoista täältä, ja laske talveen turvallisin mielin.

Lue lisää
Julkaistu 25.8.2020

Keskusvaraamon syksyn majoitustarjouksia!

Varaa syyslomallesi tasokas Kaarnikka-mökki tarjoushinnalla, hinta alk. 409 €/2 arkivrk! Tule syyslomalle Kaarnikka-mökille Iso-Syötteen tunturin juurelle! Haluatko tilavan ja tasokkaan majoituksen syyslomallesi?

Lue lisää
Julkaistu 11.8.2020

KIDE Hotellin joulupaketti (3 yötä) ennakkohintaan

Unelmien joulu 3PV – Varaa valmis joulu Ehditkö nauttimaan joulusta riittävästi? Mitä jos antaisit meidän valmistaa ruoan, kerroshoitajien varmistaa että siivous on hoidettu ja joku muu lämmittäisi saunan puolestasi? Valitset vain monipuolisesta ohjelmasta ja tekemisestä ne mitkä sopivat omaan jouluusi parhaiten. Vaihtoehtoja on jouluhartaudesta adrenaliinin täyteiseen mäenlaskuun ja hevosrekiajeluun. Pakettiin kuuluu majoituksen lisäksi joulupäivällinen joulupukin vierailulla. Nauti valmiiksi järjestetystä ohjelmasta KIDE Hotellissa monipuolisten palveluiden äärellä.

Lue lisää