Tekemistä koko perheelle

Pikku-Syöte tarjoaa tekemistä lapsille, aikuisille, nuorille, kokousryhmille, senioreille ja erityisryhmille ympäri vuoden. Syötteen alueen upea ympäristö ja luonto luo ainutlaatuiset puitteet luonnonläheiseen matkailuun Pikku-Syötteellä.

Pikku-Syötteen aktiviteettitarjontaan voit tutustua tarkemmin tästä.

Aktiviteetteja ryhmille ja matkailijoille

Aktiviteetit ovat tarjolla ryhmille aina ja sesonkiaikaan kaikille matkailijoille viikko-ohjelman mukaan. Kysy lisätietoja myyntipalvelu@pikkusyote.fi

Koululaisille tarjoamme niin leirikouluja kuin suosittuja kevään liikunta- ja laskettelupäiviä.

Kokousryhmille räätälöimme paketteja täydellisesti tarpeen mukaan, esimerkki tuotteisiin voit tutustua täällä

Matkailijoille Pikku-Syötteen hotelli tarjoaa täydenpalvelun paketteja ja jopa koululaisille oman tunturikoulun, joten lomailu onnistuu myös loma-aikojen ulkopuolella.

Hiihtokeskus ja rinteet palvelee kaikentasoisia laskijoita, ja erityisesti perheet ja harrastelaskijat on Pikku-Syötteen palveluissa otettu huomioon.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Pikku-Syötteen nuorisokeskukseen!

Sisäseinäkiipeily

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji. Seinäkiipeily juontaa juurensa kalliokiipeilystä. Pikku-Syötteen seitsemän metriä korkea sisäseinä soveltuu kaikenikäisille 5-vuotiaasta ylöspäin. Tasoja on kolme helposta vaikeaan. Kiipeilyn ohjaajina toimivat aina Suomen kiipeilyliiton kouluttamat köysitoiminnan ohjaajat.

Myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi

Taikametsä

Taikametsä on lumoava Pikku-Syötteen huipulta löytyvä valoin luotu metsäpolku.

Pyöräily

Syöte on ihanteellinen paikka harrastaa maastopyöräilyä. Merkittyjä maastopyöräreittejä on Syötteen alueella yli 70 kilometriä. Pikku-Syötteeltä lähtee reittejä suoraan ja luontokeskukselta pääsee kaikille reiteille. Opastettuja ja ohjattuja pyöräilyretkiä voi kysyä Pikku-Syötteen myyntipalvelusta. Retken aluksi opastetaan maastopyöräilyn perustekniikkaa ja pyörän perustoimintoja. Reittivalinnoilla voi säätää suorituksen rasittavuutta. Raskainkin mäki noustaan hymy huulessa uljaiden tunturimaisemien ansiosta.

Huom! Vuokraamme läskipyöriä.

myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi

Frisbeegolf

Tutustu frisbeegolfin saloihin joko Pikku-Syötteen tai luontokeskuksen radoilla. Frisbeegolf on suosittu ja halpa harrastus. Voidaan toteuttaa omatoimisena aktiviteettina tai ohjattuna toimintana. Ohjattuna opetellaan oikea heittotekniikka, eri kiekkojen käyttö ja pelin säännöt. Frisbeegolf on mukavaa ajanvietettä!

Maastohiihto

Syötteen alueella on upeat hiihtomahdollisuudet. Maasto on erämaatyyppistä ja melko mäkistä. Kauniissa maisemissa löytyy hiihtoreittejä jopa 120 kilometrin verran niin luistelu- kuin perinteisen hiihtotavan taitajille.

Laskettelu ja lumilautailu

Pikku-Syötteen korkeus on 386m ja pisin rinne 1100m. Talvella lasketellaan 9 rinteellä ja hiihdetään upeiden tunturimaisemien ympäröimässä maastossa.Turvallinen, koko perheen hiihtokeskus Pikku-Syöte soveltuu kaikentasoisille hiihtäjille ja laskijoille.

Lumikenkäily

Syötteen alue on oivallinen ympäristö lumikenkäilyyn. Pikku-Syötteen hotellilta, aivan huipulta, pääsee suoraan nauttimaan upeista maisemista. Kenkiä vuokrataan hotellin vastaanotosta, voit varata omasi myös etukäteen osoitteesta myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi

Aktiviteetit

Pikku-Syötteen aktiviteettitarjonta on hyvin laaja. Tekemistä ja kokemista löytyy niin perheen hurjapäille esimerkiksi kalliokiipeilyn muodossa kuin tähtitieteestä innostuneille isille observatoriossamme. Hotellista löytyy useita erilaisia harrastetiloja joissa perheet voivat viettää yhteistä aikaa ulkoilun lomassa.