Pikku-Syötteen ravintolat

Ravintola Puro on 150-paikkainen ruokaravintola. Purossa on tarjolla aamiainen, lounas buffee sekä kahvilapalvelut joka päivä.

Buffetpöydästä löytää herkkuja sekä lounas- että sesonkina päivällisaikaan. Valikoima vaihtelee sesongeittain. Ravintola Puron A la Carte lista on käytössä sesonkiaikoina ja tapahtumissa. Lista on suunniteltu palvelemaan niin nuorisoasiakkaita, että matkailijoita rennon nautinnollisessa ilmapiirissä. Katso lounas tai menu. Ryhmäruokailijoille räätälöimme mielellämme ryhmän toiveita vastaavan menun. Kannattaa pitää myös silmällä meidän teemallisia illallisia esim. jouluna ja itsenäisyyspäivänä.

Olethan yhteydessä myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi tai soita 08 815 4000. Ravintola Puro tarjoaa upean näköalan ja puitteet suurempienkin seurueiden tarpeisiin. Ravintolassa on A-oikeudet. Tervetuloa nauttimaan ystävälliseen ja lämpimään tunnelmaan.

Tokka Bar on rento oleskelubaari Ravintola Puron välittömässä läheisyydessä. Tokka Barissa maistuu niin after ski kuin illanistujaisetkin hyvän musiikin merkeissä. Tokka palvelee asiakkaita pääasiassa tapahtumien ja yksityistilaisuuksien aikana.

Central Cafe sijaitsee hissien ala-asemalla ja palvelee asiakkaita rinteiden aukioloaikojen mukaan. Tarjolla on kahvilatuotteita ja kuumaa kaakaota.