Majoitusta joka makuun

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa entistä laajemman valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita.

Majoitus kätevästi suoraan netistä!

Miltä kuulostaisi luksussviitti tunturin päällä, nykyaikainen ja moderni mökki tai paritalohuoneisto tunturin juurella, pieni ja edullinen lomahuoneisto retkeilyreitin varrella tai omaa rauhaa erähenkisessä mökissä metsäluonnon keskellä? Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiseen makuun ja jokaisen kukkarolle sopiva vaihtoehto.

Majoitusta varattaessa samalle varaukselle on helppo poimia tarvittavat lisäpalvelut – liinavaatteet, takkapuut sekä safari- ja ohjelmapalvelut. Majoituskohteiden tarkemmat tiedot ja ajantasaiset varaustilanteet näkyvät Online-varausjärjestelmästämme.

Netissä voit selailla kohteita ja tehdä varauksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa, joka päivä. Sinun on helppo varata ja maksaa varauksesi kaikessa rauhassa, vaikkapa kotisohvalla. Saat vahvistuksen varauksesta saman tien sähköpostiisi.

Kaikki onnistuneeseen lomaan yhdellä varauksella!

Mikäli haluat varata majoituksesi yhteyteen myös muita palveluja, ota yhteyttä!

Välitämme kaikkia tunturialueen palveluita, joten saat varattua kauttamme esimerkiksi hissiliput Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen rinteisiin, lisäpalvelut majoituksen yhteyteen ja viikko-ohjelman mukaiset safarit ja retket. Voit tilata meiltä myös ruoat mökille tai varata illallisen ravintolassa. Jos haluat rentoutua savusaunan lempeissä löylyissä tai nauttia rentouttavasta hieronnasta, varaamme nekin puolestasi.

Kerro meille mitä lomaltasi toivot, me löydämme juuri sinulle sopivan majoituskohteen ja tarvittavat oheispalvelut. Toteutetaan yhdessä unelmalomasi Syötteellä!

Syötteen keskusvaraamo

Romekievarintie 2
93280 Syöte
08 823 400