Ryhmämatkat Pikku-Syötteelle

Pikku-Syötteen kokouspalvelut muodostavat upeissa maisemissa ja erilaisilla aktiviteettitarjonnalla yhden Suomen monipuolisimmista kokouspaikoista.

Kokouspaketit

Hotellista löytyy kahdeksan erilaista kokoustilaa, joista isoimpaan, Syötesaliin mahtuu jopa 250 henkilöä. Syötesali yhdessä ravintola Puron kanssa tarjoaa myös mahtavat puitteet perhejuhlien, häiden ja muiden isompien tilaisuuksien järjestämiseen.

Leirikoulut

Pikku-Syöte on yksi Suomen kymmenestä opetusministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.

Pikku-Syötteellä on jo yli 20 vuoden ajan järjestetty monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille kaikkina vuodenaikoina. Suosittu taikatunturin leirikoulu on suomalaisten koululaisten suosikkikohde.

Koululaisten retkipäivät

Koululaisten liikunta- ja laskettelupäivät ovat olleet hitti Pikku-Syötteellä jo yli 20-vuoden ajan. Tarjolla on ympärivuoden mahdollisuuksia nauttia luokkaryhmien kanssa hauskasta ja aktiivisesta päivästä nuorisokeskuksen tiloissa.

Pikku-Syötteen koululaisten laskettelu- ja liikuntapäivän voi luokka suunnitella itse tai valita esimerkki paketeistamme juuri sopivan vaihtoehdon.

Liikuntapäivät Pikku-Syötteellä on suunniteltu siten, että myös opettajat voivat nauttia rennosti päivästä yhdessä luokan kanssa. Pikku-Syötteen turvalliset rinteet, ammattitaitoiset nuoriso-ohjaajat, laaja aktiviteettitarjonta ja ravintolan palvelut takaavat onnistuneen ja iloisen retkipäivän.

Ryhmämajoitus

Hotelli Pikku-Syöte tarjoaa ryhmille loistavat majoituspalvelut. Majoitus vaihtoehtoja löytyy useita Superior, Standard ja Economy tasoilta ja suurimmat huoneet voivat majoittaa jopa 6 henkilöä. Lue lisää hotellistamme www.pikkusyote.fi