Hotelli Pikku-Syöte

Hotelli Pikku-Syötteellä on hotellihuoneita yhteensä 82 kpl ja majoitustilaa löytyy yhteensä jopa 250 henkilölle. Economy-, standard- ja superior – huonetyypeistämme löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiselle matkailijalle.

Pikku-Syötteen laskettelurinteet ovat laskettavissa lähes suoraan hotellin etuovelta. Perheille hotelli tarjoaa tilavat ja monipuoliset majoitusmahdollisuudet, kokousmatkailijalle Superior huoneet upeilla näköaloilla tarjoaa varmasti unohtumattoman  elämyksen. Osasta huoneistamme löytyy pieni sauna tai poreamme. Esteettömyys ja erityistarpeet ovat hotellillamme myös hyvin huomioituna.

Hotellin asiakkaille on kuntosali aina käytössä veloituksetta ja hotellilta löytyy langaton internet. Lapsiperheille löytyy pelialue sekä lasten leikkinurkkaus.

Superior –huoneet

2 hh huoneita ja jokaisesta huoneesta löytyy sauna tai poreamme. Osa huoneista on yhdistettävissä tilavaksi sviitiksi ja lähes kaikista huoneista on upeat näkymät Syötteen alueen tunturimaisemiin. Superior huoneisiin mahtuu majoittumaan lisävuoteella max. 4 henkilöä.

Standard –huoneet

Perusvarustelun lisäksi osassa on myös terassi. Osa huoneista on parvellisia sekä saunallisia. Standard huoneista löytyy myös esteettömiä huoneita, minikeittiöllä sekä kuivauskaapilla varustettuja huoneita ja osa huoneista voidaan yhdistää ns. kombihuoneeksi väliovella jolloin esimerkiksi perheen lapset voivat yöpyä omassa huoneessaan ja vanhemmilla on tarvittaessa suora pääsy lasten luo.

Economy Plus – huoneet

Perusvarusteltuja parvihuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen. Kaikki sängyt ovat normaalisänkyjä, 2 sänkyä alhaalla ja 2 sänkyä parvella. Perheille sopivia huoneita.

Economy –huoneet

Perusvarusteltuja economy-parvi- sekä kerrossänkyhuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen. Soveltuu hyvin leirimajoittujille.