Meidän mielestämme parkkilaskemisen täytyy olla turvallista, sopivan haastavaa ja ehdottomasti hauskaa. Iso-Syötteellä on varaa valita sopiva freestyle-laskun suorituspaikka taitojen mukaisesti, on jaloissa sitten sukset tai lumilauta. Kaikki parkit huolletaan sekä koneella, että käsin päivittäin.

Parkkilaskuun löytyy jännitystä ja onnistumisen elämyksiä Iso-Syöte Snowparkin kolmesta linjasta, jotka on suunniteltu eri tasoisille harrastajille. Snowparkissa laskeminen on palkitsevaa. Siirtyminen helpommista suorituspaikoista vaativampiin on luontevaa laskutuntuman ja taitojen kertyessä.

Ministreet kutsuu niin juniorit kuin senioritkin ottamaan omista taidoistaan mittaa – kynnys on matala, kuten ovat pudotuksetkin. Täydellinen paikka parkkilaskun ensikertalaisille. Täällä voi vain viihtyä!

Jibparkissa lumi on saanut skeittiparkin muodot ja tyylin. Jibbailu saa hymyn huulille niin tuoreemmille staroille kuin kaiken kokeneille parkkilegendoillekin. Rennossa Jibparkissa on aina tilaa luovuudelle, joten kokeile rohkeasti ja yllätä itsesi.

Hiihtolomaviikkoina Snowparkissa järjestetään Iltasessareita, rentoja jameja ja kilpailuja. Iltasessareissa parkki valaistaan jätkänkynttilöillä, musiikki soi ja makkaragrilli on kuumana. Paikalla on aina SnowParkin työntekijöitä, tule rohkeasti juttelemaan! Uudet kaverit ja rennot haikkaussessiot takaavat hiihtoloman, josta saa mukaansa uusia opittuja temppuja ja hyviä muistoja.

Tutustu kaikkiin snowparkkeihimme sekä parkkihenkilökuntaan parkin omilla sivuilla isosyotesnowpark.com

Iso-Syötteen alakoululeirit

Seuraava alakoululeiri järjestetään 28.1-3.2.2018 LEIRI ON TÄYNNÄ, KAIKKIIN HAKIJOIHIN OLLAAN YHTEYDESSÄ 5.1.2018 MENNESSÄ

Leiri on tarkoitettu lumilautaileville, ala-asteikäisille lapsille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi laskijoiksi. Leirin päävalmentajana toimii Mikko Terentjeff.

Koulu ja majoitus

Leirillä käydään Syötteen kyläkoulua. Tehtävät sovitaan ennakkoon oman koulun opettajan kanssa. Leirin majoitus, ruokailut sekä iltaurheilut ovat hotelli Pikku-Syötteellä. Iltapäivisin lumilautaillaan Iso-Syötteellä.

Mitä leiri maksaa?

Leirin kokonaishinta 470€ sisältää majoituksen, ruokailut, valmennuksen, hissiliput sekä aamu- ja iltaurheilut.

Hakeminen

Täytä oheinen hakemus.

Valinta

Hakijoille tiedotetaan valinnasta sähköpostitse tai puhelimitse.

Valmentaja

Leirin valmentaja Mikko Terentjeff on kansainvälisesti kokenut valmentaja jonka valmennettavia ovat mm. Aleksi Nevaki sekä Eemeli ja Aki-Petteri Iinatti. Mikko toimii parhaillaan Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian nuorten olympiavalmentajana(NOV). Hän on myös valmentanut sekä ala-, että yläkouluikäsiä urheilijoita Uudessa-Seelanninssa, Cardrona High Performance Centerissa. Kaudella 2016 Mikko oli Cardronassa lumilautapuolen päävalmentaja.  Mikko on lisäksi Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen lumilautakouluttaja sekä täyden pätevyyden omaava lumilautaopettaja.
Mikko vastaa kaikkiin alakoululeiriin liittyviin kysymyksiin
mikko.terentjeff@isosyote.com

Lumilautaliitto

Suomen Lumilautaliitto on mukana tukemassa Syötteen alakoululeirejä.