SnowPark

Iso-Syöte SnowPark on maamme pisin, yli kilometrin mittainen parkki. Suomen eteläisimmässä tunturissa olevaan SnowParkkiin kuuluu myös kaksi muuta freestylerinnettä, MiniStreet ja JibPark. Kaikki kolme parkkia tarjoavat kattavan setin hyndiä, reilejä, pressejä ja muita obstaakkeleita. Meidän mielestämme parkkilaskemisen täytyy olla turvallista, sopivan haastavaa ja ehdottomasti hauskaa! Kaikki parkit huolletaan sekä koneella, että käsin päivittäin.

Parkkilaskuun löytyy jännitystä ja onnistumisen elämyksiä Iso-Syöte Snowparkin kolmesta linjasta, jotka on suunniteltu eri tasoisille harrastajille. Siirtyminen helpommista suorituspaikoista vaativampiin on luontevaa laskutuntuman ja taitojen kertyessä.

Linjat on suunniteltu niin että yhteen runiin pystyy keräämään mahdollisimman suuren määrän hittejä, jotka vaativat suunnilleen samaa taitotasoa.

 

Iso-Syöte Snowpark

Reilusti toista kilometriä pitkä Iso-Syöte SnowPark on ehdottomasti suomen monipuolisin freestyleparkki. Läpi kauden muuttuva parkki tarjoaa käyttäjälleen valikoiman mielikuvituksellisia suorituspaikkoja. Parkin kolme linjaa takaavat sen ettei samaa runia tarvitse päivän aikana kahdesti laskea.

Katso video SnowParkista tästä

 

JibPark

Täällä lumi on saanut skeittiparkin muodot ja tyylin. Jibbailu saa hymyn huulille niin tuoreemmille staroille kuin kaiken kokeneille parkkilegendoillekin. Rennossa Jibparkissa on aina tilaa luovuudelle, joten kokeile rohkeasti ja yllätä itsesi.

Hiihtolomaviikkoina Snowparkissa järjestetään Iltasessareita, rentoja jameja ja kilpailuja. Iltasessareissa parkki valaistaan jätkänkynttilöillä, musiikki soi ja makkaragrilli on kuumana. Paikalla on aina SnowParkin työntekijöitä, tule rohkeasti juttelemaan! Uudet kaverit ja rennot haikkaussessiot takaavat hiihtoloman, josta saa mukaansa uusia opittuja temppuja ja hyviä muistoja.

Katso video JibParkista linnun silmin tästä

 

Ministreet

Juniorit kuin senioritkin voivat ottaa mittaa omista taidoistaan – kynnys on matala, kuten ovat pudotuksetkin. Täydellinen paikka parkkilaskun ensikertalaisille. Täällä voi vain viihtyä!

Iso-Syötteen alakoululeirit

Seuraavien alakoululeirien ajankohta ei ole vielä tiedossa, leirejä kuitenkin tulossa Iso-Syötteen talvikausina.

Leiri on tarkoitettu lumilautaileville, ala-asteikäisille lapsille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi laskijoiksi. Leirin päävalmentajana toimii Mikko Terentjeff.

Koulu ja majoitus

Leirillä käydään Syötteen kyläkoulua. Tehtävät sovitaan ennakkoon oman koulun opettajan kanssa. Leirin majoitus, ruokailut sekä iltaurheilut ovat hotelli Pikku-Syötteellä. Iltapäivisin lumilautaillaan Iso-Syötteellä.

Winter Camp

Winter Camp Iso-Syöte 2021 tulee taas!

Leiri täynnä laskemista ja oheistoimintaa. Winter Camp Iso-Syöte on lumilautaliiton järjestämä leiri. Leiri järjestetään Iso-Syötteellä 2.-5.1.2021.

Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille lumilautailijoille, ikään, sukupuoleen tai toimintakykyyn katsomatta, kunhan laskijoilla on perustaidot hallussa. Tämä tarkoittaa käännöksiä ja jarruttamista lumilaudalla, sekä ankkurihissin itsenäistä käyttöä.

Leirillä on valmennusta, jossa laskijat jaetaan ryhmiin taitotasojen mukaan. Valmennuksen lisäksi leirillä on myös muuta oheistoimintaa alkuiltaisin, mm. laskuleffoja, kehonhuoltoa ja välinehuollon opettelua.

Ongelmatapauksissa otamme yhteyden huoltajaan ja tässä pidämme matalaa kynnystä, jotta kaikilla leiriläisillä on turvallinen ja mukava ilmapiiri.