KIDE Kuntosali

Uuden KIDE Hotellin ja LumiAreenan yhteydessä oleva kuntosali, jossa on lähes 250 m2 treenitilaa. Salilla on kaksi puolta, jotka ovat molemmat kuntosaliasiakkaiden käytössä.

Salilta löytyy erilasia cardio-laitteita, kuten soutu- ja hiihtolaite, kuntopyörä ja juoksumatto, jotka mahdollistavat alkulämmittelyn ja monipuolisen aerobisen harjoittelun. Kuntosalilaitteet ovat Torque Conseptin painopakallisia laitteita. Lisäksi salilta löytyy käsipainoja, kahvakuulia ja myös levypainoja on varmasti riittävästä vahvimmallekin treenaajalle. Varustelu on suunniteltu siten, että se mahdollistaa monipuolisen voimaharjoittelun.

Hinnasto

Kertakäynti 10 €/hlö.

Kuntosalikortti 6kk 110 €/hlö.
Kuntosalikortti 12kk 200€/hlö.

Kuntosali on avoinna päivittäin klo 8-22.

Osta verkosta www.isosyote.fi tai samana päivänä käyttöön tulevat kortit KIDE Hotellin toimistolta.

Järjestyssäännöt

  • Kuntosalilla liikkuminen vain sisä/ treenikengillä.
  • Käytetyt välineet palautetaan aina paikoilleen käytön jälkeen.
  • Treenaaja puhdistaa käyttämänsä laitteet harjoituksen jälkeen.
  • 12-17 vuotiaat kuntosalille vain aikuisen seurassa.
  • KIDE salilla eivät turvallisuussyistä saa harjoitella alle 12 vuotiaat.
  • Salikortit ovat henkilökohtaisia, ulkopuolisten päästäminen salille on kielletty.

Kulku kuntosalille

KIDE Kuntosalille pääsee kulkemaan LumiAreenan ja Ravintola Tovaglian pääsisäänkäyntien kautta niiden aukioloaikoina. Ravintolan ja Areenan ollessa kiinni, sisäänkäynti tapahtuu LumiAreenan parkkialueen kautta, kuntosalin omasta sisäänkäynnistä.

Kuntosalin osoite: Romekievarintie 6, 93280 Syöte
Kysymykset: kidehotel@isosyote.com tai 0201476474

Lisätietoja KIDE Kuntosalista

KIDE Salilta löytyy erilasia cardio-laitteita kuten soutu- ja hiihtolaite, kuntopyörä ja juoksumatto, jotka mahdollistavat alkulämmittelyn ja monipuolisen aerobisen harjoittelun. Näissä laitteissa on oma vastus, eivätkä ne tarvitse sähköä, laitteita voi näppärästi myös siirtää niiden omien pyörien avulla.

Kuntosalilaitteet ovat Torque Conseptin painopakallisia laitteita. Salilla on yhteensä 8 laitetta, joista kuusi on yhdistelmälaitetta, eli esimerkiksi reiden koukistus ja ojennus tapahtuvat samassa laitteessa. Lisäksi salilta löytyy käsipainoja, kahvakuulia ja myös levypainoja on varmasti riittävästä vahvimmallekin treenaajalle. Varustelu on suunniteltu siten, että se mahdollistaa monipuolisen voimaharjoittelun.

Toiminnallisen salin puolella on tilaa toteuttaa alkuverryttelyt ja venyttelyt. Toiminnallisen salin puolella on tilaa treenata vapailla painoilla ja pääset tekemään vaikkapa painonnostotreenin tai toiminnallisen kiertoharjoittelun. Toiminallinen sali soveltuu erinomaisesti myös valmennusryhmille oheisharjoitteluun.

Kuntosali sijaitsee LumiAreenan yhteydessä ja sinne pääsee sisäkautta KIDE Hotellin tiloista. Sali avataan samaan aikaan LumiAreenan kanssa joulukuun alussa.