Iso-Syötteen Hiihtokoulu

Mistä sinä unelmoit lumella? Olipa se lapsen tutustuttaminen rinteeseen, uuden lajin oppiminen, murtomaahiihtotaidon kehittäminen, palauttaminen tai parantaminen tai mikä tahansa muu lasketteluun, lautailuun, telemarkkiin tai hiihtämiseen liittyvä asia, anna meidän auttaa!

Iso-Syötteen hiihtokoulu

Tavoitteemme hiihtokoululla on saada lapset sekä aikuiset innostumaan ja ihastumaan lajeihin, joille olemme itsekin omistautuneet. Ensivaikutelma on aina tärkeä ja siksi kaikkien aloittelijoille suunnattujen tuotteidemme idea on saada aloittelija kokemaan hauska ja turvallinen elämys lumella. Nykyaikaisia oppimistekniikoita hyödynnettäessä oppilaat paitsi nauttivat olostaan myös kehittyvät hurjalla vauhdilla!

Hiihtokeskus Iso-Syötteen hiihtokoulu tarjoaa tunteja myös edistyneille laskijoille. Ammattilaisen vinkeillä saat uutta perspektiiviä laskemiseesi ja kehityt haluamallasi osa-alueella. Jos tunnet olevasi jumissa ja kaipaisit uutta motivaattoria tai haastetta harrastukseesi, yhdessä hiihdonopettajan kanssa vietetyn hetken jälkeen saat inspiraatiota ja uutta paloa lajiin. Hiihtokoululta saat myös apua jännitykseen, jos edellisestä laskettelukerrasta on vierähtänyt aikaa. Opettajan kanssa paluu suksille tai laudalle on turvallista ja hauskaa.

Meiltä saat opastusta hiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja telemarkiin. Kaikki opettajamme ovat käyneet Suomen Hiihdonpettajat ry:n hiihdonopettajakoulutuksen. Hiihtokeskus Iso-Syötteellä tunnit räätälöidään aina asiakkaan vahvuuksia ja toiveita tukeviksi ja mukaileviksi. Uskomme asiakaslähtöiseen opetukseen.

Hiihtokoulu on avoinna joka päivä klo 10–17. Muut ajat sopimuksen mukaan. Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon 020 147 6475 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hiihtokoulu@isosyote.com.

Varaamalla opetuksen etukäteen varmistat, että saat haluamaasi opetusta juuri sinulle sopivaan aikaan! Suosittelemme ennakkovaraamista, sillä hiihdonopetuksen saatavuus riippuu käytettävissä olevien opettajien määrästä. Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja.

Yhteystiedot

Avoinna päivittäin klo 9.30 alkaen rinteiden sulkemiseen asti
020 147 6475

Hiihtokoulun tunnit

Iso-Syötteen hiihtokoululta löydät kattavan paketin ryhmätunteja sekä juuri sinun tarpeeseesi räätälöityjä yksityistunteja.

Suosittelemme varaamaan kurssit ja yksityistunnit ajoissa ennakkoon! Varaukset ja kyselyt joko puhelimitse 020 1476475 tai sähköpostilla hiihtokoulu@isosyote.com.

Yksi henkilöKaksi henkilöäKolme henkilöäRyhmänä 4-10 henkilöä
Puolipäiväkurssi 100 min opetusta90 €110 €130 €37 € / henkilö
Naperotunti 50 min opetusta50 €70 €85 €
1 pv kurssi 2 x 100 min opetusta (aamu- ja iltapäivätunti)145 €170 €195 €55 € / henkilö
3 pv kurssi 100 min opetusta/pv210 €265 €320 €85 € / henkilö

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Opetuksen aikana hissilippua ei tarvita ja välinevuokra vain 11 €/henkilö/opetus!

Lasten ja nuorten kurssit

Iso-Syöte on Wernerikeskus! Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Jokainen osallistuja saa oman Werneri-rinnepassin ja siihen tarran osallistuttuaan toimintakerralle ja opittuaan uusia tietoja ja taitoja. Harjoittelu on mielekästä ja kertyneistä tarroista voi hyvin seurata omaa edistymistään.

Järjestämme Werneri-kursseja viikonloppuisin, loma-aikoina kysynnän mukaan. Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulun sähköpostiin hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 1476 475.

LumiWerneri 4-7 -vuotiailleVauhtiWerneri 5-12 -vuotiailleLumilautaWerneri 7-15 -vuotiaille
2 pv Werneri-kurssit 100 min/pv65 € / lapsi65 € / lapsi65 € / lapsi

Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä. Hinta 65 €/hlö.

Hiihtolomaviikoilla 8, 9, ja 10 kurssit alkavat maanantaisin ja torstaisin.

LumiWerneri 4-10-vuotiaille

Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessä, mutta lopussa voidaan kokeilla jo isompaakin rinnettä. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä ja valmis VauhtiWerneriin! Kurssi on klo 10-11:40.

VauhtiWerneri 6-12-vuotiaille

Jatkotason kurssi lapsille, jotka osaavat jo pysähtyä ja kääntyä suksilla. Mainio jatko LumiWernerin jälkeen! Kurssin jälkeen nuori hiihtäjä on varma suksilla ja hisseissä, sekä pystyy omatoimisesti nauttimaan lähes koko hiihtokeskuksen rinnetarjonnasta. Kurssi on klo 10-11:40.

LumilautaWerneri 6-12-vuotiaille

Aloittelevalle lumilautailijalle suunnattu lautakoulu, joka tasoltaan vastaa yhdistettyä Lumi- ja VauhtiWerneriä. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, mutta myös temppuja ja niksejä. LumilautaWernerin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti. Kurssi on klo 10-11:40.

Youth Camp kurssi 2 pv

Freestyle painotteinen valmennus jo osaaville laskijoille. Opi parkin salat ammattitaitoisten valmentajien kanssa!

8, 9 ja 10 viikoilla, 2h 45min minuuttia opetusta kahtena päivänä (yht. 5h 30min) . Ryhmäkoko min 4 hlö. Suksi- ja lautakurssit. Kurssit alkavat maanantaisin ja torstaisin.

Hinta
Youth Camp - Freestylepainotteinen valmennus jo edistyneille laskijoille.100 € 

Mustin ja Lystin laskettelukerho

Mustin ja Lystin laskettelukerhossa pidetään hauskaa suksilla ja laudalla neljänä talviviikonloppuna. Uutta opitaan leikin ja iloisen yhdessä tekemisen kautta. Sama ohjaaja vetää jokaisen kerhopäivän ja lapset ehtivätkin tutustua hyvin sekä ohjaajaan, että muihin kerholaisiin. Mustin ja Lystin kerhossa on kaksi eri taitotasoryhmää; ensikertalaiset (suksi- ja lautaryhmät) ja itsekseen perherinteillä pärjäävät (suksilla).

Ensikertalaisten ryhmä on tarkoitettu 5-8-vuotiaille, ihan ensimmäistä kertaa lasketteleville tai lumilautaileville lapsille. Kerhon aikana lapsi oppii hissin käytön, laskettelun tai lautailun perusteet, hauskoja pieniä temppuja ja rinnesäännöt.

Perherinteissä pärjäävien ryhmä on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille, joilla on jo jonkin verran laskukokemusta. Lapsen olisi hyvä hallita laskeminen helpossa rinteessä sekä sompahissin omatoiminen käyttö. Kerhon aikana lapsi syventää laskettelutaitojaan, oppii hauskoja pieniä temppuja ja ymmärtää rinnesääntöjen merkityksen.

 

Mustin ja Lystin kerho 2020-2021:

Ilmoitamme päivämäärät ja aikataulut myöhemmin.

Aloittelijat/suksi

Hinta 85 €.

 

Aloittelijat/lauta

Hinta 85 €.

 

Jatkotaso/suksi

Hinta 110€.

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 147 6475.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

YouthCamp

YouthCamp on valmennusohjelma yli 8-vuotiaille lautailijoille ja laskettelijoille. YouthCampissa tarkoituksena on viedä freestyletaitoja uudelle tasolle. Ammattitaitoinen vetäjä opastaa uusien temppujen harjoittelussa ja perehdyttää freestylelaskemisen saloihin.

Kurssilta on mahdollista saada myös vinkkejä tavoitteelliseen treenaamiseen, jos kisaaminen ja kehittyminen freestylen parissa kiinnostaa. Sopii erittäin hyvin jo parkkia laskevalle sekä vasta-alkajalle. Tarvittaessa on mahdollista muodostaa kaksi eri ryhmää, mikäli kiinnostuneita on paljon. Mahdollisuus myös kahden päivän kursseihin hiihtolomaviikkoina 8, 9 ja 10.

6 kertaa 150 €/ henkilö (6 x 2h 45min) 

2 pv 85 €/henkilö (2 x 2h 45min)

 

Lumilauta

 

Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Hinta 150 €

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

 

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 147 6475.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Telemark

Iso-Syöte on ollut jo pitkään nopeasti yleistyvän telemark-laskun harrastajien suosiossa. Iso-Syötteelle kannattaa tulla kauempaakin, sillä rikas ja runsasluminen tunturimme on kuin tehty telluille – olet sitten vasta vihkiytymässä lajin saloihin tai jo kokenut telemark-laskija.

Oletko jo kokeillut telemarkia? Hiihtokoulumme järjestää telemark-kurssit joko ryhmille tai yksityistuntina. Löydät vuokraamostamme laadukkaat varusteet, joilla pääset tutustumaan tähän upeaan lajiin helposti ja hauskasti.