Iso-Syötteen Hiihtokoulu

Mistä sinä unelmoit lumella? Olipa se lapsen tutustuttaminen rinteeseen, uuden lajin oppiminen, murtomaahiihtotaidon kehittäminen, palauttaminen tai parantaminen tai mikä tahansa muu lasketteluun, lautailuun, telemarkkiin tai hiihtämiseen liittyvä asia, anna meidän auttaa!

Iso-Syötteen hiihtokoulu

Tavoitteemme hiihtokoululla on saada lapset sekä aikuiset innostumaan ja ihastumaan lajeihin, joille olemme itsekin omistautuneet. Ensivaikutelma on aina tärkeä ja siksi kaikkien aloittelijoille suunnattujen tuotteidemme idea on saada lapsi kokemaan hauska ja turvallinen elämys lumella. Nykyaikaisia oppimistekniikoita hyödynnettäessä oppilaat paitsi nauttivat olostaan myös kehittyvät hurjalla vauhdilla!

Hiihtokeskus Iso-Syötteen hiihtokoulu tarjoaa tunteja myös edistyneille laskijoille. Ammattilaisen vinkeillä saat uutta perspektiiviä laskemiseesi ja kehityt haluamallasi osa-alueella. Jos tunnet olevasi jumissa ja kaipaisit uutta motivaattoria tai haastetta harrastukseesi, yhdessä hiihdonopettajan kanssa vietetyn hetken jälkeen saat inspiraatiota ja uutta paloa lajiin. Hiihtokoululta saat myös apua jännitykseen, jos edellisestä laskettelukerrasta on vierähtänyt aikaa. Opettajan kanssa paluu suksille tai laudalle on turvallista ja hauskaa.

Meiltä saat opastusta hiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja telemarkiin. Kaikki opettajamme ovat käyneet Suomen Hiihdonpettajat ry:n hiihdonopettajakoulutuksen. Hiihtokeskus Iso-Syötteellä tunnit räätälöidään aina asiakkaan vahvuuksia ja toiveita tukeviksi ja mukaileviksi. Uskomme asiakaslähtöiseen opetukseen.

Hiihtokoulu on avoinna joka päivä klo 10–17. Muut ajat sopimuksen mukaan. Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon 020 147 6475 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hiihtokoulu@isosyote.com.

Varaamalla opetuksen etukäteen varmistat, että saat haluamaasi opetusta juuri sinulle sopivaan aikaan! Suosittelemme ennakkovaraamista, sillä hiihdonopetuksen saatavuus riippuu käytettävissä olevien opettajien määrästä. Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja.

Yhteystiedot

Avoinna päivittäin klo 9.30 alkaen rinteiden sulkemiseen asti
020 147 6475

Hiihtokoulun tunnit

Iso-Syötteen hiihtokoululta löydät kattavan paketin ryhmätunteja sekä juuri sinun tarpeeseesi räätälöityjä yksityistunteja.

Suosittelemme varaamaan kurssit ja yksityistunnit ajoissa ennakkoon! Varaukset ja kyselyt joko puhelimitse 020 1476475 tai sähköpostilla hiihtokoulu@isosyote.com.

Yksi henkilöKaksi henkilöäKolme henkilöäRyhmänä 4-10 henkilöä
Puolipäiväkurssi 100 min opetusta85 €110 €130 €37 € / henkilö
Naperotunti 50 min opetusta50 €70 €85 €
1 pv kurssi 2 x 100 min opetusta (aamu- ja iltapäivätunti)135 €170 €195 €55 € / henkilö
3 pv kurssi 100 min opetusta/pv206 €265 €308 €85 € / henkilö

Hiihtolomakurssit 2 pv

8, 9 ja 10 viikoilla, 2h 45min minuuttia opetusta kahtena päivänä (yht. 5h 30min) . Ryhmäkoko min 4 hlö. Suksi- ja lautakurssit.

Hinta
Youth Camp - Freestylepainotteinen valmennus jo edistyneille laskijoille.85 € 
Jyrmyt Jyrkällä - Miesten oma ratalaskukurssi, jossa annetaan suksille kyytiä!85 €
Ladies Only - Ihanille naisille iloa ja virkeyttä rinteestä. Hyvällä porukalla itsevarmuutta kehittävää reipasta ulkoilua.  85 €
Suksi- ja lautaryhmät85 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Opetuksen aikana hissilippua ei tarvita ja välinevuokra vain 11 €/henkilö/opetus!

Lasten Wernerikurssit

Iso-Syöte on Wernerikeskus! Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Jokainen osallistuja saa oman Werneri-rinnepassin ja siihen tarran osallistuttuaan toimintakerralle ja opittuaan uusia tietoja ja taitoja. Harjoittelu on mielekästä ja kertyneistä tarroista voi hyvin seurata omaa edistymistään.

Järjestämme Werneri-kursseja viikonloppuisin ja loma-aikoina. Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulun sähköpostiin hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 1476 475.

LumiWerneri 4-7 -vuotiailleVauhtiWerneri 5-12 -vuotiailleLumilautaWerneri 7-15 -vuotiailleRataWerneri 8-12 -vuotialleFreeride Werneri 10-15 -vuotiaille
2 pv Werneri-kurssit 100 min/pv62 € / lapsi62 € / lapsi62 € / lapsi62 € / lapsi62 € / lapsi

Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä. Hinta 62 €/hlö.

LumiWerneri

Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessä, mutta lopussa voidaan kokeilla jo isompaakin rinnettä. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä ja valmis VauhtiWerneriin!

VauhtiWerneri

Jatkotason kurssi lapsille, jotka osaavat jo pysähtyä ja kääntyä suksilla. Mainio jatko LumiWernerin jälkeen! Kurssin jälkeen nuori hiihtäjä on varma suksilla ja hisseissä, sekä pystyy omatoimisesti nauttimaan lähes koko hiihtokeskuksen rinnetarjonnasta.

RataWerneri

Kurssi hyvin hiihtäville junnuille. Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. Kurssin jälkeen laskija osaa kuljettaa suksea leikkaavasti, perusasento ja liikkeet ovat hiotumpia ja lasku on tehokasta.

LumilautaWerneri

Aloittelevalle lumilautailijalle suunnattu lautakoulu, joka tasoltaan vastaa yhdistettyä Lumi- ja VauhtiWerneriä. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, mutta myös temppuja ja niksejä. LumilautaWernerin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti.

Mustin ja Lystin laskettelukerho

Mustin ja Lystin laskettelukerhossa pidetään hauskaa suksilla ja laudalla neljänä talviviikonloppuna. Uutta opitaan leikin ja iloisen yhdessä tekemisen kautta. Sama ohjaaja vetää jokaisen kerhopäivän ja lapset ehtivätkin tutustua hyvin sekä ohjaajaan, että muihin kerholaisiin. Mustin ja Lystin kerhossa on kaksi eri taitotasoryhmää; ensikertalaiset (suksi- ja lautaryhmät) ja itsekseen perherinteillä pärjäävät (suksilla).

Ensikertalaisten ryhmä on tarkoitettu 5-8-vuotiaille, ihan ensimmäistä kertaa lasketteleville tai lumilautaileville lapsille. Kerhon aikana lapsi oppii hissin käytön, laskettelun tai lautailun perusteet, hauskoja pieniä temppuja ja rinnesäännöt.

Perherinteissä pärjäävien ryhmä on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille, joilla on jo jonkin verran laskukokemusta. Lapsen olisi hyvä hallita laskeminen helpossa rinteessä sekä sompahissin omatoiminen käyttö. Kerhon aikana lapsi syventää laskettelutaitojaan, oppii hauskoja pieniä temppuja ja ymmärtää rinnesääntöjen merkityksen.

 

Mustin ja Lystin kerho 2018-2019:

 

Aloittelijat/suksi

Valmentaja Moona Sore

Sunnuntaisin klo 10.00–11.50

27.1., 10.2., 24.2., 10.3. (yht. 4 kertaa)

Hinta 85 €

 

Aloittelijat/lauta

Valmentaja Niko Häggman

Sunnuntaisin 10.00–11.50

27.1., 10.2., 24.2., 10.3. (yht. 4 kertaa)

Hinta 85 €

 

Jatkotaso/suksi

Valmentaja Tiina Häggman

Sunnuntaisin 10.00–11.50

20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 7.4. (yht. 6 kertaa)

Hinta 120 €

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

 

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 147 6475.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

YouthCamp

YouthCamp on valmennusohjelma yli 8-vuotiaille lautailijoille ja laskettelijoille. YouthCampissa tarkoituksena on viedä freestyletaitoja uudelle tasolle. Ammattitaitoinen vetäjä opastaa uusien temppujen harjoittelussa ja perehdyttää freestylelaskemisen saloihin.

Kurssilta on mahdollista saada myös vinkkejä tavoitteelliseen treenaamiseen, jos kisaaminen ja kehittyminen freestylen parissa kiinnostaa. Sopii erittäin hyvin jo parkkia laskevalle sekä vasta-alkajalle. Tarvittaessa on mahdollista muodostaa kaksi eri ryhmää, mikäli kiinnostuneita on paljon. Mahdollisuus myös kahden päivän kursseihin hiihtolomaviikkoina 8, 9 ja 10.

6 kertaa 150 €/ henkilö (6 x 2h 45min) 

2 pv 85 €/henkilö (2 x 2h 45min)

 

Lumilauta

Valmentaja Niko Häggman

Sunnuntaisin klo 12.00–14.45

20.1., 27.1., 10.2., 24.2., 10.3., 24.3. (yht. 6 kertaa)

Hinta 150 €

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

 

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 147 6475.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ratalaskun ABC

Tällä kurssilla mennään eikä meinata! Perehdytään ratalaskun tekniikkaan ja harjoitellaan radan laskemista kuin ammattilaiset. Opi pumppaamaan vauhtia käännöksissä ja pitämään suksi leikkaavana tiukoista käännöksistä huolimatta. Vetäjänä toimii nuorempana kilpaillut ja tämän jälkeen myös valmentajana toiminut alppihiihtäjä Moona Sore.

Jos seuratoiminta ja kisaaminen kiinnostaa, voidaan kurssilla tehdä suunnitelma tulevaisuuteen.

 

Valmentaja Moona Sore

Sunnuntaisin klo 12.00–14.45

27.1., 10.2., 17.2., 3.3., 10.3., 24.3. (yht. 6 kertaa)

Hinta 150 €

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kehity laskijana -kurssi

Aikuisille suunnattu kurssi, jossa tavoitteena on kehittää omia laskutaitoja ympäri tunturia ammattitaitoisen vetäjän johdolla. Osallistujilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan kurssin sisältöön toiveiden ja tarpeiden mukaan. Suunnitelmissa on esimerkiksi videoklinikkaa, ratalaskua, offaria ja freestyleä.

Tarkoituksena on päästä kokeilemaan vähän uusia juttuja rinteessä ja hyvällä meiningillä haastaa toinen toistaan. Tärkeänä tavoitteena on myös tutustua muihin vakiokävijöihin, joiden kanssa pääsee yhdessä kehittymään.

 

Valmentaja Moona Sore

Lauantaisin klo 14.00–16.45

26.1., 9.2., 16.2., 2.3., 9.3., 23.3. (yht. 6 kertaa)

Hinta 150 €

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jyrmyt Jyrkällä

Jyrmyt Jyrkällä on ratalaskukurssi aikuisille miehille tositarkoituksella. Kahden aamupäivän aikana annetaan suksille kyytiä rinteessä ja radalla! Kuvausklinikalla arvioidaan ja opitaan omasta ja muiden laskusta. Jos kaipaat laskuusi pientä lisäsärmää, Jyrmyt on sinulle oikea valinta.

Hinta 85 €/hlö, minimi ryhmäkoko 4 henkilöä.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 147 6475.

Ladies only

Naisten oma kurssi, jossa opitaan uutta ja kerrataan vanhaa rennolla otteella mahtavassa porukassa. Ladies Only -kurssi on suunnattu erityisesti naisille, jotka ovat laskeneet aikaisemmin, mutta edellisestä kerrasta saattaa olla jo aikaa. Kurssilla vahvistetaan itsevarmuutta laudalla tai suksilla. Suorituspaikat ja päivien ohjelma sovitaan yhdessä koko porukalle sopivaksi.  Ladies Only -kurssia järjestetään myös aktiivilaskijoille – tällöin kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Painopisteinä voivat olla esimerkiksi freestyle, freeride, rinne- tai ratalasku.

 

Hinta 85 €/hlö, ryhmäkoko min. 4 hlö. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 147 6475.

Telemark

Iso-Syöte on ollut jo pitkään nopeasti yleistyvän telemark-laskun harrastajien suosiossa. Iso-Syötteelle kannattaa tulla kauempaakin, sillä rikas ja runsasluminen tunturimme on kuin tehty telluille – olet sitten vasta vihkiytymässä lajin saloihin tai jo kokenut telemark-laskija.

Oletko jo kokeillut telemarkia? Hiihtokoulumme järjestää telemark-kurssit joko ryhmille tai yksityistuntina. Löydät vuokraamostamme laadukkaat varusteet, joilla pääset tutustumaan tähän upeaan lajiin helposti ja hauskasti.

Ski Sport Finland Parkkikoulu

Freestyle School Finland on lajiliiton suunnittelema ja tukema freestylekoulu-konsepti, jota toteuttaa freestylehiihtoseurat ympäri Suomea. Valmentajana toimii Janne Heikura.

 

Parkkikoulu 1

Lauantaisin klo 14.00–16.45

9.2., 16.2., 2.3., 9.3., 6.4. (yhteensä 5 kertaa)

Hinta 25 €/kerta tai 100 €/5 kertaa

 

Parkkikoulu 2

Hiihtolomaviikot 8, 9 ja 10

Ke-pe 20.-22.2., 27.2.-1.3., 6.-8.3. (yhteensä 3 kertaa)

Hinta 85 €/3 kertaa

 

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.