Iso-Syötteen Hiihtokoulu

Mistä sinä unelmoit lumella? Olipa se lapsen tutustuttaminen rinteeseen, uuden lajin oppiminen, murtomaahiihtotaidon kehittäminen, palauttaminen tai parantaminen, tai mikä tahansa muu lasketteluun, lautailuun, telemarkkiin tai hiihtämiseen liittyvä asia, anna meidän auttaa!

Iso-Syötteen hiihtokoulu

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä lapset ovat numero yksi! Tavoitteemme hiihtokoululla on saada lapset innostumaan ja ihastumaan lajeihin, joille olemme itsekin omistautuneet. Ensivaikutelma on aina tärkeä ja siksi kaikkien aloittelijoille suunnattujen tuotteidemme idea on saada lapsi kokemaan hauska ja turvallinen elämys lumella. Nykyaikaisia oppimistekniikoita hyödynnettäessä oppilaat paitsi nauttivat olostaan myös kehittyvät hurjalla vauhdilla!

Hiihtokeskus Iso-Syötteen hiihtokoulu tarjoaa tunteja myös edistyneille laskijoille. Ammattilaisen vinkeillä saat uutta perspektiiviä laskemiseesi ja kehityt haluamallasi osa-alueella. Jos tunnet olevasi jumissa ja kaipaisit uutta motivaattoria tai haastetta harrastukseesi, yhdessä hiihdonopettajan kanssa vietetyn hetken jälkeen saat inspiraatiota ja uutta paloa lajiin. Hiihtokoululta saat myös apua jännitykseen, jos edellisestä laskettelukerrasta on vierähtänyt aikaa. Opettajan kanssa paluu suksille tai laudalle on turvallista ja hauskaa.

Meiltä saat opastusta hiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja telemarkiin. Kaikki opettajamme ovat käyneet Suomen Hiihdonpettajat ry:n hiihdonopettajakoulutuksen. Hiihtokeskus Iso-Syötteellä tunnit räätälöidään aina asiakkaan vahvuuksia ja toiveita tukeviksi ja mukaileviksi. Uskomme asiakaslähtöiseen opetukseen.

Hiihtokoulu on avoinna joka päivä klo 10 – 17. Muut ajat sopimuksen mukaan. Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon 020 1476475 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hiihtokoulu@isosyote.com.

Varaamalla opetuksen etukäteen varmistat, että saat haluamaasi opetusta juuri sinulle sopivaan aikaan! Suosittelemme ennakkovaraamista, sillä hiihdonopetuksen saatavuus riippuu käytettävissä olevien opettajien määrästä. Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja.

Yhteystiedot

Avoinna päivittäin klo 9:30 alkaen rinteiden sulkemiseen asti
0201 476 475

Hiihtokoulun tunnit

Iso-Syötteen hiihtokoululta löydät kattavan paketin ryhmätunteja sekä juuri sinun tarpeeseesi räätälöityjä yksityistunteja.

Suosittelemme varaamaan kurssit ja yksityistunnit ajoissa ennakkoon! Varaukset ja kyselyt joko puhelimitse 020 1476475 tai sähköpostilla hiihtokoulu@isosyote.com.

Yksi henkilöKaksi henkilöäKolme henkilöäRyhmänä 4-10 henkilöä
Puolipäiväkurssi 100 min opetusta85 €110 €130 €37 € / henkilö
Naperotunti 50 min opetusta50 €70 €85 €
1 pv kurssi 2 x 100 min opetusta (aamu- ja iltapäivätunti)135 €170 €195 €55 € / henkilö
3 pv kurssi 100 min opetusta/pv206 €265 €308 €85 € / henkilö

2pv Hiihtolomakurssit

8,9 ja 10 -viikoilla, 2h 45min minuuttia opetusta kahtena päivänä (yht. 5h 30min) 4hlö/minimi. Suksi- ja lautakurssit.

Hinta
Youth Camp - Freestylepainotteinen valmennus jo edistyneille laskijoille.85 € 
Jyrmyt Jyrkällä - Miesten oma ratalaskukurssi, jossa annetaan suksille kyytiä!85 €
Ladies Only - Ihanille naisille iloa ja virkeyttä rinteestä. Hyvällä porukalla itsevarmuutta kehittävää reipasta ulkoilua.  85 €
Suksi- ja lautaryhmät85 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Opetuksen aikana hissilippua ei tarvita ja välinevuokra vain 11 € per henkilö/opetus!

Lasten Wernerikurssit

Iso-Syöte on Wernerikeskus! Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Jokainen osallistuja saa oman Werneri-rinnepassin ja siihen tarran osallistuttuaan toimintakerralle ja opittuaan uusia tietoja ja taitoja. Harjoittelu on mielekästä ja kertyneistä tarroista voi hyvin seurata omaa edistymistään.

Järjestämme Werneri-kursseja viikonloppuisin ja loma-aikoina. Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulun sähköpostiin hiihtokoulu@isosyote.com tai 0201 476475

LumiWerneri 4-7 -vuotiailleVauhtiWerneri 5-12 -vuotiailleLumilautaWerneri 7-15 -vuotiailleRataWerneri 8-12 -vuotialleFreeride Werneri 10-15 -vuotiaille
2 pv Werneri-kurssit 100 min/pv62 € / lapsi62 € / lapsi62 € / lapsi62 € / lapsi62 € / lapsi

Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä. Hinta 62 € hlö.

LumiWerneri

Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessä, mutta lopussa voidaan kokeilla jo isompaakin rinnettä. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä ja valmis VauhtiWerneriin!

VauhtiWerneri

Jatkotason kurssi lapsille, jotka osaavat jo pysähtyä ja kääntyä suksilla. Mainio jatko LumiWernerin jälkeen! Kurssin jälkeen nuori hiihtäjä on varma suksilla ja hisseissä, ja hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan lähes koko hiihtokeskuksen rinnetarjonnasta.

RataWerneri

Kurssi hyvin hiihtäville junnuille. Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. Kurssin jälkeen laskija osaa kuljettaa suksea leikkaavasti, perusasento ja liikkeet ovat hiotumpia ja lasku on tehokasta.

LumilautaWerneri

Aloittelevalle lumilautailijalle suunnattu lautakoulu, joka tasoltaan vastaa yhdistettyä Lumi- ja VauhtiWerneriä. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, mutta myös temppuja ja niksejä. LumilautaWernerin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti.

Mustin ja Lystin laskettelukerho

Mustin ja Lystin laskettelukerhossa pidetään hauskaa suksilla ja laudalla neljänä talviviikonloppuna. Uutta opitaan leikin ja iloisen yhdessä tekemisen kautta. Sama ohjaaja vetää jokaisen kerhopäivän ja lapset ehtivätkin tutustua hyvin sekä ohjaajaan että muihin kerholaisiin. Mustin ja Lystin kerhossa on kaksi eri taitotasoryhmää; ensikertalaiset(suksi- ja lautaryhmät) ja itsekseen perherinteillä pärjäävät(suksilla).

Ensikertalaisten ryhmä on tarkoitettu 5-8 vuotiaille, ihan ensimmäistä kertaa lasketteleville tai lumilautaileville lapsille. Kerhon aikana lapsi oppii hissin käytön, laskettelun tai lautailun perusteet, hauskoja pieniä temppuja ja rinnesäännöt.

Perherinteissä pärjäävien ryhmä on tarkoitettu 6-10 vuotiaille lapsille, joilla on jo jonkin verran laskukokemusta. Lapsen olisi hyvä hallita laskeminen helpossa rinteessä, sekä sompahissin omatoiminen käyttö. Kerhon aikana lapsi syventää laskettelutaitojaan, oppii hauskoja pieniä temppuja ja ymmärtää rinnesääntöjen merkityksen.

Mustin ja Lystin kerho 2018-2019:

Joka toinen sunnuntai klo 10:00-11:50

Jatkotaso:

21.1, 4.2, 18.2, 4.3.

Alkeet:

28.1, 11.2, 25.2, 11.3.

Hinta 85€/neljä kertaa (1h50min/kerta).

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 1476475 

YouthCamp

YouthCamp on valmennusohjelma yli 8-vuotiaille lautailijoille ja laskettelijoille. Koko kauden kestävä Youth Camp, jossa tarkoituksena on viedä freestyletaitoja uudelle tasolle. Ammattitaitoinen vetäjä opastaa uusien temppujen harjoittelussa, ja perehdyttää freestylelaskemisen saloihin.

Kurssilta on mahdollista saada myös vinkkejä tavoitteelliseen treenaamiseen, mikäli kisaaminen ja kehittyminen freestylen parissa kiinnostaa. Sopii erittäin hyvin jo parkkia laskevalle, sekä vasta-alkajalle. Tarvittaessa on mahdollista muodostaa kaksi eri ryhmää, mikäli kiinnostuneita on paljon! Sisältää 6 harjoituskertaa! Mahdollisuus myös 2 pv kursseihin hiihtolomaviikkoina 8,9 ja 10.

  • 6 kertaa 200€*/ henkilö (6 x 2h 45min) 
  • 2 pv 85€/henkilö (2x 2h45min)

*Kausikorttilaisille 185€

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

Freestyle Youth Camp sunnuntaisin 12:00-14:45

21.1, 4.2, 18.2, 4.3, 18.3, 8.4.2018

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 1476475

Ratalaskun ABC

Tällä kurssilla mennään eikä meinata! Perehdytään ratalaskun tekniikkaan, ja harjoitellaan radan laskemista kuin ammattilaiset. Opi pumppaamaan vauhtia käännöksissä ja pitämään suksi leikkaavana tiukoista käännöksistä huolimatta. Vetäjänä toimii nuorempana kilpaillut, ja tämän jälkeen myös valmentajana toiminut alppihiihtäjä.

Täällä voidaan tehdä myös suunnitelmaa tulevaisuuteen mikäli seuratoiminta ja kisaaminen kiinnostaa. Kurssin kruununa toimii Kepinkiertäjien Kunkku – kilpailu, johon kurssilainen osallistuu veloituksetta.

Sisältää 6 harjoituskertaa sekä Kepinkiertäjien kunkku -kilpailun!

Sunnuntaisin 12:00-14:45

14.1, 28.1, 11.2, 11.3, 25.3, 8.4.2018

6 kertaa 200€*/ henkilö

*185€ kausikorttilaisille

Kehity laskijana -kurssi

Aikuisille suunnattu kurssi, jossa tavoitteena on kehittää omia laskutaitoja ympäri tunturia ammattitaitoisen vetäjän johdolla. Osallistujilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan kurssin sisältöön toiveiden ja tarpeiden mukaan. Suunnitelmissa on esimerkiksi videoklinikkaa, ratalaskua, offaria, freestyleä.

Tarkoituksena on päästä kokeilemaan vähän uusia juttuja rinteessä, ja hyvällä meiningillä haastaa toinen toistaan. Tärkeänä tavoitteena on myös tutustua muihin vakiokävijöihin, joiden kanssa pääsee yhdessä kehittymään.

Lauantaisin klo 14:00-16:45

13.1, 27.1, 10.2, 10.3, 24.3, 7.4.2018

Sisältää 6 harjoituskertaa!

6 kertaa 200€*/ henkilö 

*185€ kausikorttilaisille

Jyrmyt Jyrkällä

Jyrmyt Jyrkällä on ratalaskukurssi aikuisille miehille tositarkoituksella. Kahden aamupäivän aikana annetaan suksille kyytiä rinteessä ja radalla! Kuvausklinikalla arvioidaan ja opitaan omasta ja muiden laskusta. Jos kaipaat laskuusi pientä lisäsärmää, Jyrmyt on sinulle oikea valinta.

Hinta 85 €/hlö, minimi ryhmäkoko 4 henkilöä.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 1476475

Ladies only

Ihanien naisten oma kurssi, jossa rentoudutaan, virkistytään, nauretaan, opitaan uutta ja kerrataan vanhaa mahtavassa porukassa. Ladies Only kurssi on suunnattu erityisesti naisille, jotka ovat laskeneet aikaisemmin, mutta siitä saattaa olla jo jonkin aikaa. Kurssilla vahvistetaan itsevarmuutta laudalla tai suksilla ja etsitään piiloon mennyttä laskemisen iloa! Suorituspaikat ja päivien ohjelma sovitaan yhdessä koko porukalle sopivaksi.  Ladies Only kurssia järjestetään myös aktiivilaskijoille, myös tällöin kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Painopisteinä voivat olla esimerkiksi freestyle, freeride, rinne- tai ratalasku.

 

Hinta 85€/hlö, minimi ryhmäkoko 4 henkilöä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 020 1476475

Telemark

Iso-Syöte on ollut jo pitkään nopeasti yleistyvän Telemark-laskun harrastajien suosiossa. Rinteemme ovat leveät, pitkät, luonteikkaat ja runsaslumiset, eli mitä parhaimmat Telemarkiin. Iso-Syötteelle kannattaa tulla kauempaakin, sillä rikas ja runsasluminen tunturimme on kuin tehty telluille – olet sitten vasta vihkiytymässä lajin saloihin tai jo kokenut Telemark-hiihtäjä.

Oletko jo kokeillut Telemarkia? Hiihtokoulumme järjestää Telemark-kurssit joko ryhmille tai yksityistuntina. Löydät vuokraamostamme laadukkaat Telemark-varusteet, joille pääset tutustumaan tähän upeaan lajiin helposti ja hauskasti.