Sijoita Syötteelle

Rakenna Syötteelle

Pudasjärven kaupunki myy ja vuokraa vapaa-ajan tontteja Syötteen Luokkavaarasta. Alueella on 159 lomarakennuspaikkaa, joista vuonna 2014 tarjotaan rakentajille 53 tonttia kortteleista 53-60 ja 76-79. Tonttien koko on keskimäärin 1 500 m2, enimmäisrakennusoikeus on 175 kerrosneliömetriä/tontti. Tontille saa rakentaa enimmillään kaksi huoneistoa käsittävän lomarakennuksen.

Tontin ostohinta on 17 500 euroa, vuosivuokra on 8% myyntihinnasta (1 400 euroa) ja vuokra-aika 30 vuotta. Vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksin muutosta vastaavasti.

Investoi alueelle

Metsähallitus myy Laatumaa-tontteja eri puolilla Pudasjärveä, Puhosjärven ja Livojoen rannalla, Pikku-syötteen laella sekä Syötteen matkailukeskuksessa ja sen välittömässä läheisyydessä. Nämä valtion mailla sijaitsevat kohteet voi myös vuokrata – valitse omasi yli sadasta vapaa-ajan ja matkailukeskustontista! Meiltä löytyy myös eri kokoisia metsäpalstoja.

Mökki tuottamaan

Me Syötteen keskusvaraamossa etsimme jatkuvasti välitykseemme vuokraukseen sopivia lomakohteita: mökkejä, paritalo- tai rivitalohuoneistoja.

Syötteen keskusvaraamossa tunnetaan tarkkaan Suomen eteläisin tunturi ja sen palvelut. Toimimme palvelevana linkkinä matkailijoiden sekä majoitus- ja ohjelmapalveluyritysten välillä. Kauttamme niin yksittäiset matkailijat kuin ryhmätkin saavat kaiken lomalla tarvittavan, aina majoituksesta kuljetuksiin ja ohjelmapalveluista illanviettoihin. Yrityksemme toteuttaa myös kokous- ja tapahtumajärjestelyitä Syötteen alueella.

Miksi valita Syötteen keskusvaraamo?

1. Syötteen keskusvaraamo on koko Syötteen alueen varaamo.

Syötteen keskusvaraamo on toiminut Syötteen tunturialueella pitkäjänteisesti jo kohta 30 vuoden ajan. Tunnemme Syötteen yritykset, tuotteet, majoituskohteet eli alueen ja sen asiakkaat suvereenisti. Kielitaitovalikoima kattaa suomen, englannin ja venäjän.

2. Syötteen keskusvaraamon nettivaraamoon pääsevät vain välityksessä olevat majoituskohteet.

Järjestelmässämme on majoituskohteiden kuvaukset suomeksi, englanniksi ja venäjäksi, runsaasti valokuvia kohteista ja yksityiskohtaiset tiedot varustuksesta. Näin asiakas voi vertailla, varata ja maksaa loma-asuntonsa kaikessa rauhassa kotisohvallaan ja hän saa saman tien vahvistuksen varauksesta sähköpostiinsa. Reaaliaikainen nettivarausjärjestelmämme löytyy niin omilta www.syote.net -sivuiltamme kuin koko Syötteen alueen www.syote.fi -sivuston etusivulta. Omistajan nettiliittymällä voi tehdä omia varauksia ja seurata myynti- ja tilitystilannetta. Omistajaliittymä-palvelu on omistajalle maksuton.

3. Syötteen keskusvaraamo on yksi neljästä päätoimijasta Syötteen yhteismarkkinoinnissa.

Näin pääsemme keskeisesti vaikuttamaan Syötteen markkinointiin, valittaviin medioihin ja sisältöihin. Jälleenmyyntisopimukseen kuuluu aina mittava markkinointiprosessi.

4. Syötteen keskusvaraamo hoitaa mökkien välityksen kokonaisvaltaisesti.

Syötteen keskusvaraamo hoitaa majoituksiin liittyen varaukset, raportoinnin kohteen omistajalle ja huoltohenkilölle / avaimennoutopaikkaan sekä tilitykset kohteen omistajalle. Järjestelmä, joka perustuu ennakkolaskutukseen, karsii pois luottotappio- ja ”viime hetken peruutus” -mahdollisuudet. Lähtökohtaisesti kohteen omistaja sopii majoituskohteen siivouksesta, huollosta ja avainpalvelusta Syötteen alueella paikan päällä toimivan tahon kanssa. Palvelusopimukset voi tehdä myös Syötteen keskusvaraamon kautta.

5. Syötteen keskusvaraamo on luotettava.

Toimimme kaikkien säädettyjen lakien ja asetusten mukaisesti turvataksemme mökin omistajan aseman. Välityksessämme olevien majoituskohteiden omistajat saavat käyttöönsä Mökin omistajan oppaan, jossa tarkastellaan perusteellisesti välitysprosessia kaikkien osapuolten näkökulmasta.

6. Sinä päätät.

Voit antaa loma-asuntosi Syötteen keskusvaraamo välitykseen milloin vain. Laitamme uudet kohteet heti myyntiin ja reaaliaikaiseen nettivarausjärjestelmäämme. Omia varauksia voit tehdä täysin vapaasti, kätevimmin omistajaliittymän kautta. Me emme peri palkkioita muusta kuin tekemistämme varauksista.

Ota yhteyttä, arvioimme yhdessä kohteesi ja kerromme lisää kattavasta palvelukonseptistamme.

Syötteen keskusvaraamo

Romekievarintie 1
93280 Syöte
08 823 400