Sijoita Syötteelle

Rakenna Syötteelle

Pudasjärven kaupunki myy ja vuokraa vapaa-ajan tontteja Syötteen Luokkavaarasta. Alueella on 159 lomarakennuspaikkaa, joista vuonna 2014 tarjotaan rakentajille 53 tonttia kortteleista 53-60 ja 76-79. Tonttien koko on keskimäärin 1 500 m2, enimmäisrakennusoikeus on 175 kerrosneliömetriä/tontti. Tontille saa rakentaa enimmillään kaksi huoneistoa käsittävän lomarakennuksen.

Tontin ostohinta on 17 500 euroa, vuosivuokra on 8% myyntihinnasta (1 400 euroa) ja vuokra-aika 30 vuotta. Vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksin muutosta vastaavasti.

Investoi alueelle

Metsähallitus myy Laatumaa-tontteja eri puolilla Pudasjärveä, Puhosjärven ja Livojoen rannalla, Pikku-syötteen laella sekä Syötteen matkailukeskuksessa ja sen välittömässä läheisyydessä. Nämä valtion mailla sijaitsevat kohteet voi myös vuokrata – valitse omasi yli sadasta vapaa-ajan ja matkailukeskustontista! Meiltä löytyy myös eri kokoisia metsäpalstoja.

Mökki tuottamaan

Vapaa-ajan asunnon omistaminen Syötteellä mahdollistaa majoituskohteen hyödyntämisen myös vuokrauskäytössä. Syötteen keskusvaraamo on Syötteen alueen johtava majoitusvälitysyritys, luotettava ja tunnettu yhteistyökumppani, joka on toiminut alueella lähes 30 vuotta. Etsimme jatkuvasti välitykseemme vuokraukseen sopivia lomakohteita: mökkejä, paritalo- tai rivitalohuoneistoja.

Syötteen keskusvaraamossa tunnetaan tarkkaan Suomen eteläisin tunturi ja sen palvelut. Keskusvaraamo toimii palvelevana linkkinä matkailijoiden sekä majoitus- ja ohjelmapalveluyritysten välillä. Kauttamme niin yksittäiset matkailijat kuin ryhmätkin saavat kaiken lomalla tarvittavan, aina majoituksesta kuljetuksiin ja ohjelmapalveluista illanviettoihin. Yrityksemme toteuttaa myös kokous- ja tapahtumajärjestelyitä matkailukeskuksessa ja sen ulkopuolella.

Alla muutama tosi hyvä syy, miksi valita Syötteen keskusvaraamo majoituskohteenne välittäjäksi:

1. Syötteen keskusvaraamo on koko Syötteen alueen varaamo.

Syötteen keskusvaraamo on toiminut Syötteen tunturialueella pitkäjänteisesti jo kohta 30 vuoden ajan. Olemme koko Syötteen alueen ylivoimaisesti suurin majoitusmyyjä. Tunnemme Syötteen yritykset, tuotteet, majoituskohteet eli alueen ja sen asiakkaat suvereenisti. Kielitaitovalikoima kattaa suomen, ruotsin, englannin, saksan ja venäjän.

2. Syötteen keskusvaraamon nettivaraamoon pääsevät vain välityksessä olevat majoituskohteet.

Varausjärjestelmässämme on kuvaukset suomeksi, englanniksi ja venäjäksi, runsaasti valokuvia kohteista ja yksityiskohtaiset tiedot palveluista. Näin asiakas voi vertailla, varata ja maksaa majoitusvarauksensa kaikessa rauhassa kotisohvallaan ja hän saa saman tien vahvistuksen varauksesta sähköpostiinsa. Reaaliaikainen nettivarausjärjestelmämme löytyy niin omilta syote.net -sivuiltamme kuin koko Syötteen alueen syote.fi -sivuston etusivulta. Omistajan nettiliittymällä voi tehdä omia varauksia ja seurata myynti- ja tilitystilannetta. Omistajaliittymä-palvelu on omistajalle maksuton.

3. Syötteen keskusvaraamo on yksi neljästä päätoimijasta Syötteen yhteismarkkinoinnissa.

Näin pääsemme keskeisesti vaikuttamaan Syötteen markkinointiin, valittaviin medioihin ja sisältöihin. Yrityksen oman markkinoinnin lisäksi välityssopimukseen sisältyy mittava markkinointipaketti Suomen Keskusvaraamo konsernin sisällä.

4. Syötteen keskusvaraamo hoitaa majoituskohteiden välityksen kokonaisvaltaisesti

Syötteen keskusvaraamo hoitaa majoituksiin liittyen varaukset, raportoinnin kohteen omistajalle ja huoltohenkilölle / avaimennoutopaikkaan sekä tilitykset kohteen omistajalle. Lähtökohtaisesti majoituskohteen siivouksesta, huollosta ja avaimennoutopaikasta kohteen omistaja sopii Syötteen alueella paikan päällä olevan tahon kanssa. Myös Syötteen keskusvaraamo tarjoaa oman ISM Servicen puitteissa siivous- ja huoltopalveluita. Järjestelmä, joka perustuu ennakkolaskutukseen, karsii pois luottotappio- ja viime hetken peruutusmahdollisuudet.

5. Syötteen keskusvaraamo on luotettava.

Toimimme kaikkien säädettyjen lakien ja asetusten mukaisesti turvataksemme mökin omistajan aseman. Välityksessämme olevien mökkien omistajat saavat käyttöönsä Mökin omistajan oppaan, jossa tarkastellaan perusteellisesti välitysprosessia kaikkien osapuolten näkökulmasta.

6. Sinä päätät.

Voit antaa majoituskohteesi Syötteen keskusvaraamo välitykseen milloin vain. Laitamme uudet kohteet heti myyntiin ja reaaliaikaiseen nettivarausjärjestelmään. Omia varauksia voit tehdä täysin vapaasti, kätevimmin omistajaliittymän kautta. Me emme peri palkkioita muusta kuin tekemistämme varauksista.

Ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan majoituskohteesi tuottamaan!
Kerromme mielellämme lisää.

 

Syötteen keskusvaraamo

Romekievarintie 2
93280 Syöte
08 823 400