Suomen eteläisin tunturialue

Säästä aikaa lomailuun

Syötteelle on helppo ja nopea tulla. Tule lentäen, junalla, omalla autolla tai bussilla. Kuljetus- ja jatkoyhteydet pelaavat ja aikaa säästyy varsinaiseen lomailuun!

Lentäen

Syötteelle on pääkaupunkiseudulta matkaa vain muutama tunti. Hyvät lentoyhteydet Helsingin ja Oulun välillä takaavat sen, että olet tunturimaisemissa nopeammin kuin osaat kuvitellakkaan. Tunnin lento Ouluun ja parin tunnin siirtyminen, joko vuokra-autolla tai bussilla Oulun lentoasemalta Syötteelle. Oulun lentoaseman ja Syötteen välillä liikennöi SyöteExpress bussi, jonka aikataulu on suunniteltu palvelemaan mahdollsimman hyvin Syötteen lentäviä asiakkaita. SyöteExpress liikennöi 1.12.2016 – 17.4.2017 välisenä aikana torstaisin, perjantaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin.

Syötteellä pääsee mukavasti myös Rovaniemen ja Kuusamon lentoasemien kautta. Matka-aika Rovaniemen lentoasemalta Syötteelle on n. 2 tuntia ja Kuusamon lentoasemalta n.1,5 tuntia.

Linja-autolla

Syötteelle pääsee kätevästi myös linja-autolla.

SyöteExpress

SyöteExpress liikennöi reitillä Syöte – Oulun rautatieasema – Oulun lentoasema ajalla 1.12.2016 – 17.4.2017 välisenä aikana torstaisin, perjantaisin, sunnuntaisin ja maanantasin. Reittiä liikennöi Nevakivi Oy.

Reittiliikenne Oulu – Pudasjärvi – Syöte

Suora bussiyhteys Oulusta Syötteelle. Vuoroa ajetaan maanantaista perjantaihin ympäri vuoden ja se toimii myös hyvänä jatkoyhteytenä Helsinki-Oulu-Helsinki junavuorolle. Bussivuoroa Syötteelle liikennöi Nevakivi Oy.

Skibussi Oulusta Iso-Syötteelle ja Pikku-Syötteelle

Joulukuusta lähtien lauantaisin Syötteelle meneviä palvelee Skibussi. Skibussi lähtee joka lauantai Oulun linja-autoasemalta klo 8.00. Kyytiin voi nousta myös muutamilta välipysäkeiltä. Skibussi liikennettä harjoittaa Oulun Taksipalvelut Oy.

Bussilla Oulusta Poijulaan ja taksilla Syötteelle

Oulusta ja Pudasjärveltä pääsee päivittäin useilla bussivuoroilla Poijulaan, josta voi jatkaa esimerkiksi taksilla Syötteelle. Matkaa on noin 28 km. Kysy lisää Syötteen keskusvaraamosta, puh. 08 823 400.

Junalla

Tule helposti ja vaivattomasti junalla Ouluun, josta voit jatkaa matkaa joko bussilla, vuokra-autolla tai taksilla Syötteelle. Syötteen Taksi palvelee 24H puhelinnumerossa 08-106 446 (puhelun hinta 0,82 €/min + ppm).

Omalla autolla

Omalla autolla saapuminen Suomen eteläsimmälle tunturi alueelle käy kätevästi etelästä tultaessa suunistamalla ensin Ouluun. Oulusta Syötteelle on matkaa vain n. 145 km. Jatkat matkaa valtatie 20 Pudasjärvelle ja oletkin jo melkein perillä. Pudasjärveltä jatkat Kuusamon suuntaan ja hyvät opasteet ohjaavat sinut joustavasti perille.

Autonvuokraus

Säästä aikaa ja vaivaa. Lennä tai tule junalla Ouluun ja vuokraa auto sieltä, ja olet parissa tunnissa kauniissa tunturimaisemissa Syötteellä.

Taksipalvelut

Syötteen Taksi palvelee 24H puhelinnumerossa 08-106 446
(puhelun hinta 0,82 €/min + ppm)

Samasta numerosta voit tilata myös lentokenttäkuljetukset.

Aluebussi

Aluebussi liikennöi Syötteen alueella 19.12.2016 – 17.4.2017.