Iso-Syöte

Suomen eteläisimmällä tunturilla pääset laskemaan 17 hyvin hoidetussa rinteessä. Perheet viihtyvät Lumimaassa ja nuoret Snowparkeissa.

Säästät itsellesi aikaa rentoutumiseen ja hauskanpitoon, kun tulet Syötteelle. Alue sijaitsee Oulusta koilliseen vain 140 km ja Helsingistäkin ajomatkaa vain 750 km. Meillä rinteisiin ja aktiviteettien pariin pääset suoraan majoituspaikkasi ovelta, asuitpa hotellissa tai mökissä.

Harrastusmahdollisuuksia Syötteeltä löytyy kaikkien makuun! Alueen monipuoliset aktiviteetit takaavat sen, että voit edetä harrastuksesi parissa juuri sen kokoisin askelein kuin sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta. Sopivia rinteitä löytyy kaikkien makuun. Syötteen tunturialue tarjoaa myös silmiähivelevät puitteet luonnossa liikkumiselle. Laaja reittiverkosto tarjoaa erinomaiset liikuntamahdollisuudet niin hiihtäjille, vaeltajille kuin pyöräilijöillekin. Suunnistajia taas kiehtoo alueen erittäin monipuolinen kiintorastiverkosto.

Hiihtokeskus Iso-Syötteen 17 rinnettä ja 10 hissiä tarjoavat kaikentasoisille laskettelijoille ja lautailijoille erinomaiset puitteet harrastaa ja oppia uusia hienouksia omasta lajistaan. Jos välineesi tai taitosi ovat päässeet ruostumaan, niin ei hätää. Nykyaikaisesta vuokraamosta löytyvät aina ajankohtaiset välineuutuudet, ja Iso-Syötteen mainio hiihtokoulu tarjoaa viimeisimmät vinkit ja opit laskettelun saloihin.

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta jokaiseen makuun ja tarpeeseen, löytyy hotelli huoneita, mökkejä tai tunturimajoja. Hotelli Iso-Syöte ei ole vain hotelli, vaan myös safarihotelli, ainutlaatuinen kohde Lapin etelärajoilla. Huipulta näkee kauas ja ravintola Panoramassa henkeä salpaavien maisemien äärellä paikalliset à la carte herkut maistuvat entistä maukkaammilta.

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa majoittujille alueen laajimman valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi aktiviteetteja sekä lomakokemuksen huippuhetkiä, mm ruokailut mökkiin tai vaikkapa savusaunaretken. Jos lemmikkisi haluaa lomalle mukaan, varaa lemmikkimökki. Meiltä löytyy myös hieman luksusta – porealtaalliset huoneet ja mökit