Pikku-Syötteen palvelut

Hotelli Pikku-Syöte

Hotelli Pikku-Syötteellä on hotellihuoneita yhteensä 82 kpl ja majoitustilaa löytyy yhteensä jopa 250 henkilölle. Economy-, Standard- ja Superior – huonetyypeistämme löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiselle matkailijalle.

Hotellin ovelta on suora pääsy Pikku-Syötteen rinteisiin. Hotellilla on myös langaton internet, saunat ja kuntosali aina maksutta asiakkaan käytössä.

Ravintola Puro palvelee asiakkaita aamiaisesta iltapalaan ja Caravan-alue on käytössä ympäri vuoden. Tutustu lisää palveluihimme www.pikkusyote.fi

Tarkista aukioloajat täältä

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään.
Pyydämme olemaan tarvittaessa yhteydessä hotelliin 08 815 4000.

Sviitit

Saunalliset sviitit on uudistettu vuonna 2018.  Perhesviitit ovat tilavia erillisillä vuoteilla, vuodesohvalla ja kerrossängyllä varustettuja viihtyisiä huoneita. Sviitistä löytyvät puolestaan parivuode ja vuodesohva. Kaikista sviiteistä löytyvät hyvän kokoiset keittiönurkkaukset varustettuna mikrolla, vedenkeittimellä, kahvinkeittimellä sekä keittolevyllä. Luonnonsävyillä sisustetuissa sviiteissä on myös oleskelutila ja kuivauskaapit vaatteiden kuivaukseen.

Superior Sauna / Superior Jacuzzi

Tilavia kahden henkilön huoneita saunalla tai poreammeella. Osa huoneista on maisemahuoneita, upealla tunturimaisemalla. Lisäksi löytyy myös väliovella yhdistettäviä huoneita isommalle seurueelle. Avarat ja valoisat huoneet on varusteltu erillisillä yhden henkilön vuoteilla, televisiolla sekä kirjoituspöydällä, ja huoneissa on hyvin säilytystilaa. Superior-huoneisiin mahtuu majoittumaan lisävuoteella jopa 4 henkilöä.

Standard –huoneet

Tilavia kahden hengen huoneita. Osa huoneista on parvellisia sekä saunallisia. Standard-huoneita on myös perheille soveltuvia 2-4 henkilön majoittamiseen, lisäksi löytyy esteettömiä huoneita. Avarat ja valoisat huoneet ovat varusteltuja televisiolla sekä kirjoituspöydällä, ja huoneissa on lisäksi hyvin säilytystilaa.

Ryhmä- ja nuorisohuoneet

Tilavia parvi- sekä kerrossänkyhuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen ja etenkin leirikouluisten majoitukseen sekä erilaisille ryhmille. Huoneet ovat varattavissa myyntipalvelun kautta.

Ryhmämyynti: myyntipalvelu@pikkusyote.fi

Mökkimajoitusta Pikku-Syötteellä

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Pikku-Syötteellä. Kaikista majoituskohteista on helppo siirtyä hiihtokeskus Pikku-Syötteen rinteisiin ja parkkeihin. Myös hiihdon ystävät pääsevät valaistulle hiihtoladulle helposti.

Tutustu Pikku-Syötteellä sijaitseviin majoituskohteisiimme alla olevasta linkistä.

Caravan-alue

Pikku-Syötteen asuntovaunualue sijaitsee rinteiden välittömässä läheisyydessä. Caravan -alueen huoltorakennuksesta löytyy suihkut, saunat, WC, tiskauspiste ja pyykkikone. Myös Hotelli Pikku-Syötteen kuntosali käytössä veloituksetta ja tilaussauna  edullisesti käytössä.

Jokaisella paikalla on oma sähkötolppa josta sähkönkulutus on tarkistettavissa paikkakohtaisesti.

Talvi 2020-2021 kausihinta 520 € + sähkö
(laskutus kulutuksen mukaan, 0,25 € / kWh)

(Talvikausi 2020-2021 – 15.9.2020-16.5.2021.  Kesäkausi 29.5.-29.8.2021).

Hotelli Pikku-Syötteen sekä rinteiden tarjoamat edut kaudelle 2020-2021

  • Ravintola Puro ja Central Cafen ravintolatuotteet (ei alkoholi) -10%. Etu voimassa koko kauden ajan.
  • Kauden aikana muista päivälipuista -25%
  • Hotelli Pikku-Syötteen kuntosalin käyttö veloituksetta. Avaimen saat hotellin vastaanotosta.
  • Hotelli Pikku-Syötteen takkasauna mahdollista varata yksityiskäyttöön, hinta 50 € / 2 tuntia max. 10 henkeä. Saunan varaukset hotellin vastaanottoon.

Varaa vaunupaikkasi; myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi tai soita 08 815 4000

 

 

 

Hiihtokoulu

Pikku-Syötteen hiihtokoulua pyörittää Hiihtokoulu Sytyke. Hiihtokoulutunnit alkavat klo 11:00 ja varaukset tehtävä edellisenä päivänä ennen klo 14:00. Lisätietoja Pikku-Syötteen hiihtokoulusta löydät Pikku-Syötteen nettisivuilta tai p. +358 40 7251 502.

Etätöihin tunturiin ja lapset tunturikouluun

Pikku-Syötteen Tunturikouluun ovat tervetulleita kaikki esikoulu- ja ala-asteikäiset lapset. He voivat käydä koulua lomailun ohella ja nauttia samalla vapaa-ajasta koko perheen kesken. Tunturikoulu toimii Hotelli Pikku-Syötteen tiloissa, kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kysy lisätietoja koululaisperheen paketista ja tule nauttimaan aktiivisesta luontolomasta koko perheen kanssa myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi Koulussa on luokat esikoulusta kuudenteen luokkaan. Oppilaita on normaalikouluaikoina alle 30 ja koululaiset on jaettu kahteen eri luokkaan. Esikouluikäiset – 2 lk. ja 3.lk- 6lk. ovat oma luokkansa. Koulu on perinteinen kyläkoulu.

Nuorisokeskus ja leirikoulupalvelut

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetusministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kansainvälinen nuoriso- ja leirikoulukeskus Pikku-Syötteellä on jo yli 20 vuoden ajan järjestänyt monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille ympärivuoden. Suositut teemalliset leirikoulut ovat suomalaisten 4-6 luokkalaisten koululaisten suosikkikohde.  POP-leiri on uusi yläkoululaisille suunnattu etenkin ryhmäytymiseen suunnattu leirikoulu. Nuotta-valmennus tarjoaa sosiaalisen vahvistamisen valmennusta niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille nuorisoryhmille.

POP-leirit sopivat parhaiten yläaste-ikäisille, JOPO-luokille ja toisen asteen opiskelijoiden ikäryhmään. POP-leiri on uusi ryhmäytymisen ja nuorten voimavarojen vahvistamiseen tähtäävä leirimuoto Pikku-Syötteellä.  POP – Porukalla Osaamme Paremmin!!

Koululaisten laskettelu- ja liikuntapäivät

Koululaisten liikunta- ja laskettelupäivät ovat olleet hitti Pikku-Syötteellä jo yli 20-vuoden ajan. Tarjolla on ympärivuoden mahdollisuuksia nauttia luokkaryhmien kanssa hauskasta ja aktiivisesta päivästä nuorisokeskuksen tiloissa.

Pikku-Syötteen koululaisten laskettelu- ja liikuntapäivän voi luokka suunnitella itse tai valita esimerkki paketeistamme juuri sopivan vaihtoehdon.

Liikuntapäivät Pikku-Syötteellä on suunniteltu siten, että myös opettajat voivat nauttia rennosti päivästä yhdessä luokan kanssa. Pikku-Syötteen turvalliset rinteet, ammattitaitoiset nuoriso-ohjaajat, laaja aktiviteettitarjonta ja ravintolan palvelut takaavat onnistuneen ja iloisen retkipäivän.

Ryhmät ja kokousasiakkaat

Pikku-Syötteen kokouspalvelut muodostavat upeissa maisemissa ja erilaisilla aktiviteettitarjonnalla yhden Suomen monipuolisimmista kokouspaikoista.

Hotellista löytyy 8 erilaista kokoustilaa, joista isoimpaan, Syötesaliin mahtuu jopa 250 henkilöä. Syötesali yhdessä ravintola Puron kanssa tarjoaa myös mahtavat puitteet perhejuhlien, häiden ja muiden isompien tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlapalvelu

Pikku-Syöte on suosittu perhejuhlien ja häiden järjestämispaikka. Ravintolamme Puro tai Syötesali tarjoaa upeat puitteet monien erilaiset juhlien järjestämiseen. Ravintola Puron voi sesongin ulkopuolella varata yksityiskäyttöön ja luonnon helmasta löytyy upeita vihkimispaikkoja.

Merkkipäivät, perhejuhlat, pienet tai isot tilaisuudet, kesällä tai talvella – meillä onnistuu kaikki. Ota yhteyttä myyntipalveluun myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi.

Urheiluseurayhteistyö

Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja yhteistyön muotoja. Lisätietoja yhteistyön mahdollisuuksista mika.pekkala (@) pikkusyote.fi, ole rohkeasti yhteydessä!

”Pikku-Syötteeltä löytyy erinomaiset maastot sekä toimiva ylläpito ja yhteistyö monen vuoden kokemuksella. Suosittelen Pikku-Syötettä leirikohteeksi” –Marko Törmänen OTC