Pikku-Syötteen palvelut

Hotelli Pikku-Syöte

Hotelli Pikku-Syötteellä on hotellihuoneita yhteensä 82 kpl ja majoitustilaa löytyy yhteensä jopa 250 henkilölle. Economy-, Standard- ja Superior – huonetyypeistämme löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiselle matkailijalle.

Hotellin ovelta on suora pääsy Pikku-Syötteen rinteisiin. Hotellilla on myös langaton internet, saunat ja kuntosali aina maksutta asiakkaan käytössä.

Ravintola Puro palvelee asiakkaita aamiaisesta iltapalaan ja Caravan-alue on käytössä ympäri vuoden. Tutustu lisää palveluihimme www.pikkusyote.fi

 

Lisätiedot:

myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi tai 08 815 4000

Superior –huoneet

2 hh huoneita joista jokaisesta huoneesta löytyy sauna tai poreamme. Osa huoneista on yhdistettävissä tilavaksi sviitiksi ja lähes kaikista huoneista on upeat näkymät Syötteen alueen tunturimaisemiin. Superior-huoneisiin mahtuu majoittumaan lisävuoteella max. 4 henkilöä.

Standard –huoneet

Perusvarustelun lisäksi osassa on myös terassi. Osa huoneista on parvellisia sekä saunallisia. Standard huoneista löytyy myös esteettömiä huoneita, minikeittiöllä sekä kuivauskaapilla varustettuja huoneita ja osa huoneista voidaan yhdistää ns. kombihuoneeksi väliovella jolloin esimerkiksi perheen lapset voivat yöpyä omassa huoneessaan ja vanhemmilla on tarvittaessa suora pääsy lasten luo.

Economy Plus –huoneet

Perusvarusteltuja parvihuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen. Kaikki sängyt ovat normaalisänkyjä, 2 sänkyä alhaalla ja 2 sänkyä parvella. Perheille sopivia huoneita.

Economy –huoneet

Perusvarusteltuja parvi- sekä kerrossänkyhuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen. Soveltuu hyvin leirimajoittujille.

Mökkimajoitusta Pikku-Syötteellä

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Pikku-Syötteellä. Kaikista majoituskohteista on helppo siirtyä hiihtokeskus Pikku-Syötteen rinteisiin ja parkkeihin. Myös hiihdon ystävät pääsevät valaistulle hiihtoladulle helposti.

Tutustu Pikku-Syötteellä sijaitseviin majoituskohteisiimme alla olevasta linkistä.

Caravan-alue

Pikku-Syötteen asuntovaunualue sijaitsee rinteiden välittömässä läheisyydessä. Caravan -alueen huoltorakennuksesta löytyy suihkut, saunat, WC, tiskauspiste ja pyykkikone. Myös Hotelli Pikku-Syötteen saunat ja kuntosali ovat edullisesti käytettävissä.

Vaunupaikan kausihinta 400 € + sähkö kulutuksen mukaan.

Varaa vaunupaikkasi; myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi tai soita 08 815 4000

 

 

 

Hiihtokoulu

Pikku-Syötteen hiihtokoulua pyörittää Hiihtokoulu Sytyke. Hiihtokoulutunnit alkavat klo 11:00 ja varaukset tehtävä edellisenä päivänä ennen klo 14:00. Lisätietoja Pikku-Syötteen hiihtokoulusta löydät Pikku-Syötteen nettisivuilta tai p. +358 40 7251 502.

Etätöihin tunturiin ja lapset tunturikouluun

Pikku-Syötteen Tunturikouluun ovat tervetulleita kaikki esikoulu- ja ala-asteikäiset lapset. He voivat käydä koulua lomailun ohella ja nauttia samalla vapaa-ajasta koko perheen kesken. Tunturikoulu toimii Hotelli Pikku-Syötteen tiloissa, kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kysy lisätietoja koululaisperheen paketista ja tule nauttimaan aktiivisesta luontolomasta koko perheen kanssa myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi Koulussa on luokat esikoulusta kuudenteen luokkaan. Oppilaita on normaalikouluaikoina alle 30 ja koululaiset on jaettu kahteen eri luokkaan. Esikouluikäiset – 2 lk. ja 3.lk- 6lk. ovat oma luokkansa. Koulu on perinteinen kyläkoulu.

Nuorisokeskus ja leirikoulupalvelut

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetusministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kansainvälinen nuoriso- ja leirikoulukeskus Pikku-Syötteellä on jo yli 20 vuoden ajan järjestänyt monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille ympärivuoden. Suositut teemalliset leirikoulut ovat suomalaisten 4-6 luokkalaisten koululaisten suosikkikohde.  POP-leiri on uusi yläkoululaisille suunnattu etenkin ryhmäytymiseen suunnattu leirikoulu. Nuotta-valmennus tarjoaa sosiaalisen vahvistamisen valmennusta niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille nuorisoryhmille.   

 

POP-leirit sopivat parhaiten yläaste-ikäisille, JOPO-luokille ja toisen asteen opiskelijoiden ikäryhmään. POP-leiri on uusi ryhmäytymisen ja nuorten voimavarojen vahvistamiseen tähtäävä leirimuoto Pikku-Syötteellä.  POP – Porukalla Osaamme Paremmin!!

Koululaisten laskettelu- ja liikuntapäivät

Koululaisten liikunta- ja laskettelupäivät ovat olleet hitti Pikku-Syötteellä jo yli 20-vuoden ajan. Tarjolla on ympärivuoden mahdollisuuksia nauttia luokkaryhmien kanssa hauskasta ja aktiivisesta päivästä nuorisokeskuksen tiloissa.

Pikku-Syötteen koululaisten laskettelu- ja liikuntapäivän voi luokka suunnitella itse tai valita esimerkki paketeistamme juuri sopivan vaihtoehdon.

Liikuntapäivät Pikku-Syötteellä on suunniteltu siten, että myös opettajat voivat nauttia rennosti päivästä yhdessä luokan kanssa. Pikku-Syötteen turvalliset rinteet, ammattitaitoiset nuoriso-ohjaajat, laaja aktiviteettitarjonta ja ravintolan palvelut takaavat onnistuneen ja iloisen retkipäivän.

Ryhmät ja kokousasiakkaat

Pikku-Syötteen kokouspalvelut muodostavat upeissa maisemissa ja erilaisilla aktiviteettitarjonnalla yhden Suomen monipuolisimmista kokouspaikoista.

Hotellista löytyy 8 erilaista kokoustilaa, joista isoimpaan, Syötesaliin mahtuu jopa 250 henkilöä. Syötesali yhdessä ravintola Puron kanssa tarjoaa myös mahtavat puitteet perhejuhlien, häiden ja muiden isompien tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlapalvelu

Pikku-Syöte on suosittu perhejuhlien ja häiden järjestämispaikka. Ravintolamme Puro tai Syötesali tarjoaa upeat puitteet monien erilaiset juhlien järjestämiseen. Ravintola Puron voi sesongin ulkopuolella varata yksityiskäyttöön ja luonnon helmasta löytyy upeita vihkimispaikkoja.

Merkkipäivät, perhejuhlat, pienet tai isot tilaisuudet, kesällä tai talvella – meillä onnistuu kaikki. Ota yhteyttä myyntipalveluun myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi.

Urheiluseurayhteistyö

Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja yhteistyön muotoja. Lisätietoja yhteistyön mahdollisuuksista sari.kasvi (@) pikkusyote.fi, ole rohkeasti yhteydessä!

”Pikku-Syötteeltä löytyy erinomaiset maastot sekä toimiva ylläpito ja yhteistyö monen vuoden kokemuksella. Suosittelen Pikku-Syötettä leirikohteeksi” –Marko Törmänen OTC