LumiAreena on Syötteen tapahtumakeskus

Syötteen tapahtumatarjonta monipuolistui kertaheitolla, kun rinteiden juurelle avautui tapahtumakeskus LumiAreena. Nyt matkailijoita viihdyttävät Suomen eturivin artistit ja monet mielenkiintoiset tapahtumat.

LumiAreena tarjoaa tilat konserteille, juhlille, liikunnalle ja erilaisille tapahtumille vuodenajasta riippumatta.

Tiloihin sijoittuu Pudasjärven turisti-info, Syötteen keskusvaraamo palveluineen, ravintola, kunto- ja vapaapainosali sekä noin 430 m² salitilaa, jota voi hyödyntää esimerkiksi ryhmäliikuntaa ja erilaisia tapahtumia varten. LumiAreenassa on myös paikka vaihtuvalle pop-up myymälälle. LumiAreenan pinta-ala on yhteensä noin 1400 m² ja sieltä on sisäyhteys KIDE Hotelliin.

LumiAreenan omistaja on Pudasjärven kaupunki. Pudasjärvi on Suomen hirsipääkaupunki ja tunnettu hirsirakentamisestaan, joten LumiAreenan päärakennusmateriaali on hirsi. Kyseessä on maailman ensimmäinen tämän tyyppiseen käyttötarkoitukseen rakennettu moderni hirsirakennus.

LumiAreenan tapahtumat löydät Syötteen tapahtumakalenterista

Järjestä yritystapahtuma tai muu tilaisuus Syötteellä

LumiAreenan myötä Syötteellä on ensiluokkaiset puitteet yritystapahtumien, erilaisten seminaarien ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Tiloissa voi järjestää liikunta- ja valmennustapahtumia, pieniä messuja, konsertteja ja vaikka häät. LumiAreenan catering-palvelut hoituvat Syötteen ravintolayritysten kautta.

LumiAreena mukautuu jopa 500 henkilön tilaisuuksien näyttämöksi ja Syötteen alueella riittää majoituskapasiteettia isoillekin ryhmille.

Syötteen sijainti Oulun lähellä takaa hyvät yhteydet ja sitä kautta helpon saavutettavuuden mistä päin Suomea tahansa.

Kysy lisää Syötteen Keskusvaraamosta!

Tiina Saarela, myyntineuvottelija, kohdevastaava, Syötteen keskusvaraamo
Puh. 08 823 400
tiina.saarela@syote.fi