Lomafiilistä Syötteen keväthangilta

Syötteellä suksi luistaa ja aurinko paistaa pitkälle kevääseen. Suomen eteläisin tunturialue on kevätlomailijan ehdoton ykköskohde: aktiivinen, turvallinen ja takuulla luminen.

Syötteen kahdesta rinnekeskuksesta, Iso-Syötteeltä ja Pikku-Syötteeltä, löytyy laskijalle kymmeniä laadukkaita rinteitä. Iso-Syötteen puolella kevätlomalaisia viihdyttää myös Suomen pisin parkki. Syötteen maastohiihtoladuillekin kelpaa lähteä sivakoimaan, sillä latubaanaa on talvikaudella avoinna yli 100 kilometriä.

Keväiseen lumi-ilotteluun ei aina tarvitse laittaa monojakaan jalkaan. Mitä tehdä Syötteellä -kysymykseen on monta vastausta, sillä useat talvikuukausilta tutut aktiviteetit jatkuvat pitkälle kevääseen. Koiravaljakkoajelu, moottorikelkkailu, talvipyöräily tai lumikenkäily – tekemistä riittää joka tyylille.

Ski-in-majoitusvaihtoehdot sopivat aktiivista lomaa hakeville, mutta Syötteen majoitusvalikoimasta omansa löytävät myös erämaata ja elämyssviittejä etsivät. Syötteen lomafiilis on saavutettavissa Oulusta alle 2 tunnissa. Suomen eteläisimmälle tunturille matka taittuu kätevästi Etelä-Suomestakin.

Keväthankia Syötteellä riittää vähintäänkin vappuun saakka, tervetuloa aurinkolomalle tunturiin!

Tekemistä lomapäiville

Hyödynnä loistavat kevättarjoukset

Kaksi lomailee, yksi maksaa! 166€ sisältää hissiliput, majoituksen ja ruokailut kahdelle.

Iso-Syötteen ja KIDE Hotellin paketista löytyy kaikki tarvittava aktiiviselle lomalle. Hinnat voimassa 14.3.2021-30.4.2021.

Tunturihotelli Iso-Syötteen Aurora-sviitin arkiyöt alk. 480 €/2vrk/2hlöä

Sis. Ravintola Hilltopin aamiainen ja sisäänpääsy Arctic Spa -kylpylään. Tarjous voimassa 1.2.-2.5.

Leirikouluun Pikku-Syötteelle

Kevään leirikoulut Pikku-Syötteellä hintaan 48 € /henkilö/vrk.

Toinen linkkihuone -25% KIDE Hotellissa

Varatessasi perheille sopivan linkkihuoneen, toinen huone -25%. Lisäksi Iso-Syötteen hissiliput edullisemmin. Huoneissa oma keittiö ja parveke tunturinäköalalla.

Kelomökki Iso-Syötteen huipulla 1015 €/viikko

Sis. sisäänpääsy Tunturihotelli Iso-Syötteen Arctic Spa -kylpylään, liinavaatteet, pyyhkeet, aloitustakkapuut ja loppusiivouksen. Voimassa 31.3. saakka.

Kaikista keskusvaraamon majoitusvarauksista -10%

Varaa nyt mökkiloma huhtikuun timanttihangille!

Asiakkaamme kertovatTutustu moninkertaisten Syötteen kävijöiden mietteisiin

Sisäpiirin vinkit