Iso-Syöte WILD RACE

5.2.2022 Iso-Syöte WILD RACE

Iso-Syöte Wild Race- laskutapahtumassa pääset laskemaan sellaisissa paikossa, jotka eivät takuulla kuulu tuttuihin laskulinjoihisi! Kilpailu on kaksiosainen, päiväkisassa kolutaan tunturia edestä ja takaa ja illalla mennään uudella tyylillä tutuissa paikoissa, hiihtokeskuksen ollessa jo kiinni. Parhaat palkitaan makein tuotepalkinnoin!

WILD RACE- DAY klo 11-15

Tässä hauskassa ja villissä kisassa koko tunturi tulee tutuksi! Pääset laskemaan parhaat metsäpätkämme ja vapaalaskurinteemme. Valmistaudu siirtymään lyhyitä matkoja myös hiihtäen, potkutellen tai kävellen. Ei sisällä ylämäkihiihtoa! 😉 Nopeimmin reitin kulkenut on voittaja.

WILD RACE- NIGHT klo 18-21Oletko joskus halunnut laskea täysiä suljetussa hiihtokeskuksessa? Iso-Syöte Wild Race lasketaan tunturin huipulta metsien, rinteiden, parkin, ja hissilinjojen kautta alas hissien jo sulkeuduttua. Matkalla on 5-8 porttia joiden läpi on laskettava, muuten reitin ja laskulinjan valinta on vapaa! Aika ratkaisee!

Osallistumismaksu:
Kilpailun osallistumismaksu on 10 €. Osallistujalla on lisäksi oltava 5.2.2022 voimassa oleva hissilippu(tai kausikortti) Iso-Syötteelle. VastuuvapautusIso-Syöte WILD RACE -tapahtumassa lasketaan haastavassa maastossa, josta löytyy esteitä kuten kiviä, kallioita, kantoja, puita jne. Hoidettujen rinteiden ulkopuolella tulee toimia harkitusti eikä omia rajoja pidä kokeilla yltiöpäisillä ja holtittomilla suorituksilla. Osallistuja ymmärtää nämä vaarat ja käyttää siksi järkeä, kypärää ja selkäpanssaria tai reppua tapahtuman aikana. Lisäksi osallistujalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa tällaiset tapahtumat sekä laskettelun hoidettujen rinteiden ulkopuolella. Kilpailun osallistujat allekirjoittavat vastuuvapautuslomakkeen ilmoittautumisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaiden vastuuvapautuslomakkeen allekirjoittaa huoltaja.