Ella ja kaverit -elokuva Syötteen luontokeskuksella kello 14

Luontokeskus täyttyy monenlaisesta mukavasta ohjelmasta hiihtolomilla.

Maanantaisin sekä perjantaisin esitetään maksuttomia koko perheen elokuvia kello 14 luontokeskuksen auditoriossa. Viikolla 8 maanantaina esitetään Ella ja kaverit (S) ja perjantaina Ella ja kaverit 2 -Paterock (S). Viikolla 9 vuorossa ovat maanantaina Rölli -Hirmuisia kertomuksia (S) sekä perjantaina Onneli ja Anneli (S). Viikolla 10 maanantaina esitetään Muumit Rivieralla ja perjantai-elokuvana Risto Räppääjä ja Yöhaukka (2016).

Tiistaisin ja torstaisin on mahdollista askarrella linnunpönttöjä omatoimisesti luontokeskuksella kello 11-14. Pöntönrakennus on tarkkaa puuhaa, johon etenkin pienet lapset tarvitsevat aikuisten avustusta. Tapahtuma on osa Ylen Miljoona linnunpönttöä -kampanjaa. Pönttöaskartelun yhteydessä voi askarrella myös pienempiä töitä luonnonmateriaaleista.

Keskiviikkoisin kello 10-13 luontokeskuksen pihalla on vapaasti testattavissa OACin liukulumikenkiä, TSLn lumikenkiä sekä Eslan potkureita. Testiaikana emme vuokraa kyseisiä välineitä eteenpäin.

Omatoimiseen retkeilyyn on tehty talvirata, joka kulkee Naavaparran polkua luontokeskuskelta Annintuvalle. Polun pituus on mennen tullen yhteensä 3 kilometriä. Polku on kuljettavissa kävellen ja jopa isorenkaisten lastenvaunujen kanssa, sillä sitä ylläpidetään moottorikelkalla. Polun päästä löytyy Annintupa, jossa voi nauttia retkieväitä.

Syötteen luontokeskuksen kahvila-ravintola Tykky palvelee aina luontokeskuksen aukioloaikoina. Maukkaiden leivonnaisten, kuumien ja kylmien juomien tai lounaan ääreltä voi seurata lintulaudan mielenkiintoista elämää. Myymälästä löytyy useita luontoaiheisia kirjoja, käsitöitä ja matkamuistoja kotiin viemisiksi.

Lisätietoja:
Syötteen luontokeskus
syote(at)metsa.fi
puh. 0206 39 6550