Рестораны

Romekievari

Легендарный ресторан у подножия передних склонов Исо-Сюете готов накормить и утолить жажду всех катающихся. Это старейший ресторан курорта, который помнит еще самый первый сезон Исо-Сюете. В меню Ромекиевари бургеры, наггетсы, салаты, супы, словом все то что любит катающаяся публика. По вечерам Ромекиевари предлагает вкуснейшее меню a-la karte из местных деликатесов. Рекомендуем заказывать столик заранее.

Еще одна достопримечательность ресторана — фондю-вечера. На ваш выбор мясное и сырное фондю. Вечера проводятся по предварительному заказу, минимальная группа 4 человека.

По пятницам, субботам и праздничным дням Sauna Pub открыт до 02:00 ночи. В программе: караоке, игры и живая музыка. Программу можно посмотреть в календаре событий.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Уютный паб в самом центре курорта! Вкусная еда, напитки и море свежих новостей 🙂 Живая музыка в зимний сезон. Находится в одном здании с магазином Tunturi Market Iso-Syöte, у подножия передних склонов Исо-Сюете.

Часы работы, меню и важные события на странице Facebook.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Пиццы и бургеры, а также ланч-буффет в высокий сезон. Находится в одном здании с Tunturi Market и Tunturi Pub у подножия передних склонов Исо-Сюете.

Часы работы и меню на странице Facebook.

Hotelli Iso-Syöte, Panoraama-ravintola

Hotelli Iso-Syötteen maisemaravintola Panoraama tuhoutui tulipalossa 21.12.2018

Uuteen Ravintola Panoraamaan tulee 200 paikkaa upealle näköalapaikalle Iso-Syöte -tunturin huipulle, hotellin ylimpään kerrokseen.

Ravintola valmistuu 2020, tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin. Hotelliasiakkaiden ruokailut järjestetään tunturin juurella sijaitsevassa Rinneravintola Romekievarissa siihen saakka, että uusi ravintola avataan.

Tuba - Iso-Syöte

Tuba Iso-Syöte on eko- ja kierrätyshenkinen kulttuuriravintola. Käytämme paljon luomu-, lähi- ja hävikkiraaka-aineita ja menulta löytyy aina myös kasvis- ja vegaaniruokaa. Voit nauttia aamiaisesta, buffetlounaasta, perjantaisesta Burger-buffetista tai herkullisista a la carte-annoksista. Ylpeytemme aihe on omaan hapanjuureen leivotut pizzat ja käsintehdyt burgerit. Poikkea myös vain kahville tai lasilliselle, tarjolla on mm. kotimaisia pienpanimotuotteita. Tuba on vilkas tapahtumapaikka, ohjelmassa visailua, keikkoja ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Järjestämme myös ilomielin kaiken kokoiset juhlat Tuban ja Lumi-Areenan tiloissa.

Teemme ruokaa intohimolla ja panostamme raaka-aineissa laatuun, arvojemme mukaista on toimia kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen ja vastuullisesti. Tarjoamme ravintolassamme myös laajan kattauksen elämyksiä ja kulttuuria. Tervetuloa nauttimaan kanssamme ikimuistoisista hetkistä, jotka ovat parhaimmillaan jaettuna! 🙂

Ravintola avoinna marraskuussa:
su-to klo 7.30-15
pe-la 7.30-21.

20.12. alkaen ravintola avoinna:
ma-to klo 7.30-19
pe-la klo 7.30-22/24*
su klo 7.30-15

*Keikkailtoina ravintola avoinna klo 24 saakka
** Muutokset mahdollisia, tarkista aukiolot ravintolan kotisivuilta.

Pärjä Ski Bistro

Uudistunut Pärjä Ski Bistro jatkaa perinteen mukaisesti Iso-Syötteen Takarinteiden pizza- ja taukopaikkana. Herkullisten pizzojen ja burgereiden lisäksi remontoidusta ja alueelle uskolliseen tyyliin taitavasti sisustetusta ravintolastamme löytyy tunnelmaa myös illanviettoihin. Pärjä Ski Bistro tarjoaa tulevan kauden aikana viihdettä koko perheelle ja ohjelmaa riittää lasten lauantaisesta karkkibingosta viikonloppuiltojen karaokerientoihin. Rinteille suunnattu terassimme aivan takarinteiden hissien ja hiihtolatujen juurella tarjoaa oivan taukopaikan kuumille juomille ja viileille virvokkeille.

» Toivotamme kaikki tutut ja uudet asiakkaat tekemään Pärjä Ski Bistron tulevasta talvesta unohtumattoman elinvoimaisen ja muistorikkaan. Nähdään pian! » Team Pärjä

Ajankohtaista infoa menusta ja kauden viihdetarjonnasta löydät facebookistamme Pärjä Ski Bistro & Suites