Pikku-Syötteellä nautitaan luonnosta ympäri vuoden! Kesällä treenataan ja leireillään, talvella lasketaan ja hiihdetään upeissa tykkylumimaisemissa.

Luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä Pikku-Syötteen nuorisokeskus tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan niin perheille, aktiivisille urheilijoille kuin kokous- ja nuorisoryhmille. Hiihtoladut, 9 laskettelurinnettä, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä valtava aktiviteettikirjo jousiammunnasta seinäkiipeilyyn takaavat tekemisentäyteisen vierailun.

Pikku-Syötteen kaikki palvelut löytyvät yhden katon alta, Pikku-Syötteen huipulta.

Hotelli Pikku-Syöte tarjoaa tasokkaat majoitusmahdollisuudet upeissa maisemissa. Koko perheen laskettelurinteet ovat tavoitettavissa suoraan hotellin ovelta. Tarjolla on huoneita Superior-, Standard- ja Economy-luokissa. Tervetulleita ovat niin perheet, yksittäiset matkailijat kuin suuret ryhmätkin, sillä majoituskapasiteettia riittää yli 80 huoneen verran.

Ravintola Purosta saat monipuolista ruokaa aamiaisesta iltapalaan: maukasta kotiruokaa, a la cartea, snack-listan herkkuja sekä kahvilapalveluja sesongista riippuen.

Pikku-Syötteeltä löytyy lapsiperheille reipasta aktiivista tekemistä; luontopolkuja, taikametsää, pulkkamäki tai vaikka sisäseinäkiipeilyä. Koululaisille Pikku-Syöte on perinteinen retkikohde. Suosittua on niin kevään laskettelu- ja liikuntapäivät kuin ympäri vuoden toimivat leirikoulut.

Puh. +358 8 815 4000
Myyntipalvelu: myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi
International sales: sales (@) pikkusyote.fi