Pikku-Syötteellä nautitaan luonnosta ympärivuoden! Kesällä treenataan ja leireillään, talvella lasketaan ja hiihdetään upeissa tykkylumimaisemissa.

Luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä Pikku-Syötteen nuorisokeskus tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan niin perheille, aktiivisille urheilijoille kuin kokous ja nuorisoryhmille. Hiihtoladut, 9 laskettelurinnettä, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä valtava aktiviteetti tarjonta jousiammunnasta seinäkiipeilyyn takaavat onnistuneet ajanvietto mahdollisuudet.

Pikku-Syötteen kaikki palvelut löytyvät yhden katon alta, Pikku-Syötteen huipulta.

Hotelli Pikku-Syöte tarjoaa tasokkaat majoitusmahdollisuudet upeissa maisemissa. Koko perheen laskettelurinteet ovat tavoitettavissa suoraan hotellin ovelta. Tarjolla on huoneita Superior, Standard ja Economy luokissa. Tervetulleita ovat niin perheet, yksittäiset matkailijat kuin suuret ryhmätkin sillä majoituskapasiteettia riittää aina 240 henkilöön asti.

Ravintola Puro tarjoaa ravitsevaa aamiaista, kotiruokabuffet lounasaikaan,a la cartea ja snackylistaa sesonkina sekä kahvilapalveluja joka päivä.

Pikku-Syötteeltä löytyy lapsiperheille reipasta aktiivista tekemistä; luontopolkuja, taikametsää, pulkkamäki tai vaikka sisäseinäkiipeilyä. Koululaisille Pikku-Syöte on perinteinen retkikohde. Suosittua on niin kevään laskettelu- ja liikuntapäivät kuin ympärivuoden toimivat leirikoulut.

TEL / PUH  +358 8 815 4000
Myyntipalvelu: myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi
International sales: sales (@) pikkusyote.fi