SyöteResort Caravan

Yli 300 asuntovaunupaikkaa tunturin juurella ympäri vuoden – Iso-Syötteen parhailla paikoilla

SyöteResort Caravanin alue sijaitsee kauniilla rinnemäisellä paikalla, Iso-Syötteen laskettelurinteiden juurella ja parhaiden hiihtolatujen vieressä. Meillä on reilu 300 vaunupaikkaa käytössä ympäri vuoden. Suoraan vaunualueelta pääsee myös kansallispuiston monipuoliselle reitistölle, kalastamaan, pyöräilemään tai muuten vain nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta.

Caravan-alueella on sähköistettyjä vaunu-/autopaikkoja myös viikonloppukävijöille. Päiväpaikat varataan caravan-toimistosta puhelin 0400 499 215, sähköposti caravan@syoteresort.fi.

Caravan-alueella sijaitsee kaksi hyvin varustettua huoltorakennusta, Pärjänkievari ja Marja. Lisäksi Pärjänkievarin tiloissa on mm. nuorisotila sekä tilaussaunat. Alueella on automatisoitu paikkakohtainen sähkönkytkentäjärjestelmä.

Pärjänkievarissa sijaitsevat kaksi ravintolaa Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä. Tervetuloa syömään hyvin! Ravintolamme palvelevat syyskaudella viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan päivittäin. Kesäajan ravintolamme ovat suljettuna.

SyöteResort Caravan

Takarinteentie 4
93280 Syöte

Puhelin 0400 499 215
caravan@syoteresort.fi

Tilaussauna

SyöteResortin palveluvalikoimaan kuuluu myös kaksi tilaussaunaa, jotka sijaitsevat Pärjänkievarin alakerroksessa. Vilvoitella voi viihtyisässä oleskelutilassa sekä saunan omalla terassilla.

Tilaussauna 25 € / tunti (max 6 henk.) – kausipaikkalaisille 20 € / tunti.

Tiedustelut: 0400 499 215

Pärjänkievari

Saunan jälkeen on mukava poiketa vaikkapa pitsalle. Yläkerrasta, Pärjänkievarista, sitä löytyy!

Nuorisotila

Nuorisotila on Caravan-alueen asukkaiden yhteinen olohuone.

Nuorisotilaan pääsee samalla magneettijuovakortilla kuin muualle huoltorakennuksiin.

Avainkortti lunastetaan Caravan-toimistosta.