Kotkanpesä, Karhunpesä ja Aurora sviitit

Sielmät ja sielu lepäävät katseen lipuessa horisontissa..

Vietä ikimuistoisia hetkiä ainutlaatuisessa Kotkanpesässä tai Karhunpesässä nauttien takkatulen loimotuksesta ja rentouttavista porekylvyistä henkeäsalpaavan kauniin maiseman äärellä.

Aurora-sviiteissä voit katsella vaikkapa revontulia tai seurata pilvien vaellusta taivaalla, lojuen ylellisessä vuoteessa tai lämpimässä kylvyssä omalla parvekkeellasi.

Ainutlaatuinen Kotkanpesä-sviitti

Kotkanpesä on viihtyisä ja tilava kahden hengen kaksikerroksinen sviitti Iso-Syöte -tunturin huipulla. Sviitin alakerrassa on oleskelutila jonka keskellä kohoaa vanha kelopuu. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu näkymä Iso-Syötettä ympäröivään laaksoon. Alakerrasta löytyy takka, tv, maisemaikkunallinen sauna ja wc/suihku. Kelon yläoksistossa odottaa pehmeä pyöreä vuode upeine panoraama-maisemineen ja kattoikkunoineen. Yläkerrasta löytyy myös tilava ikkunallinen poreallas kahdelle sekä suihku/wc.

Hintaan sisältyy aamiainen hotellin ravintolassa, takkapuut, kylpytakit sekä teen- ja kahvinkeittotarvikkeet. Sviitissä on oma sisäänkäynti, ja siirtyminen ravintolaan ja hotellin muiden palveluiden äärelle käy kätevästi huonesiiven kautta.

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme tai nettivarausjärjestelmästä.

Tunnustusta maailmalta

Brittilehti Telegraph listasi Kotkanpesä-sviittimme peräti maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi!

Lue Iltasanomien artikkeli Telegraphin listauksesta

Hotelli Iso-Syöte on myös saanut World Ski Awardseissa hiihtomatkailun ”oscarpalkinnon” omassa sarjassaan voittamalla useana vuonna peräkkäin Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon – eli Suomen paras pieni hiihtohotelli 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017.

Hotelli Iso-Syöte

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
020 1476 400

Karhunpesä-sviitti

Karhunpesässä on kauttaaltaan vahva aitojen materiaalien tuntuma – sisäseinät ovat viilutettua mäntyä, kiveä ja jäkälää, pohjoiseen ja itään päin olevista ikkunoista avautuu vuodenaikojen mukana elävä metsämaisema ja tähtitaivas revontulineen, ja yksilölliset puiden juurakot katossa luovat maanalaisen tunnelman. Luonnonkivistä muurattu vanha takka oleskelutilassa on Karhunpesän sydän. Takka ja sen läheisyydessä, aivan ikkunan äärellä oleva poreamme muodostavat unohtumattoman kokonaisuuden.

Erikoisuutena Karhunpesässä on sekä turkkilainen että perinteinen suomalainen sauna!

Lisäksi Karhunpesässä on oma terassi, minikeittiö jossa mm. jääkaappi ja vedenkeitin, iso taulutelevisio sekä äänentoistoon Soundbar, kaksi wc:tä, kahden hengen suihku ja lisävuodemahdollisuus kahdelle.

Hotelli Iso-Syöte

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
020 1476 400

Tyylikkäät Aurora-sviitit

Aurora sviitit valmistuivat talvisesongille 2016-2017. Kaksikerroksisia Aurora sviittejä on 10 kpl ja niissä majoittuu myös nelihenkinen perhe. Vuodepaikkoja on 2+2.

Sisääntulokerroksesta löytyy oleskelutila, vuodesohva,  TV, suihku/wc ja sauna sekä kuivauskaappi. Yläkerrassa on parivuode sekä parveke jossa oma ulkoporeamme upean tunturimaiseman äärellä, oleskelutila ja minikeittiö, suihku/wc sekä TV. Sviittien varustukseen kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Sviitin hintaan sisältyy hotelliaamiainen Hotelli Iso-Syötteen Panoraama-ravintolassa. Myös hotellin Arctic Span saunaosasto, uima-allas ja ulkoporeammeet ovat vapaasti sviittiasiakkaiden käytettävissä.

Sviitteihin ei voi ottaa lemmikkejä.

Hotelli Iso-Syöte

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
020 1476 400