Kotkanpesä-sviitti ja Aurora-sviitit

Sielmät ja sielu lepäävät katseen lipuessa horisontissa..

Vietä ikimuistoisia hetkiä ainutlaatuisessa Kotkanpesä-sviitissä nauttien takkatulen loimotuksesta, rentouttavista porekylvyistä ja lasillisesta kuohuvaa henkeäsalpaavan kauniin maiseman äärellä.

Aurora-sviiteissä voit katsella vaikkapa revontulia tai seurata pilvien vaellusta taivaalla, lojuen ylellisessä vuoteessa tai lämpimässä kylvyssä omalla parvekkeellasi..

Ainutlaatuinen Kotkanpesä-sviitti

Kotkanpesä on viihtyisä ja tilava kahden hengen kaksikerroksinen sviitti Iso-Syöte -tunturin huipulla. Sviitin alakerrassa on oleskelutila jonka keskellä kohoaa vanha kelopuu. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu näkymä Iso-Syötettä ympäröivään laaksoon. Alakerrasta löytyy takka, tv, maisemaikkunallinen sauna ja wc/suihku. Kelon yläoksistossa odottaa pehmeä pyöreä vuode upeine panoraama-maisemineen ja kattoikkunoineen. Yläkerrasta löytyy myös tilava ikkunallinen poreallas kahdelle sekä suihku/wc.

Hintaan sisältyy aamiainen hotellin ravintolassa, takkapuut, kylpytakit sekä teen- ja kahvinkeittotarvikkeet. Sviitissä on oma sisäänkäynti, ja siirtyminen ravintolaan ja hotellin muiden palveluiden äärelle käy kätevästi huonesiiven kautta.

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme tai nettivarausjärjestelmästä.

Tunnustusta maailmalta

Brittilehti Telegraph listasi Kotkanpesä-sviittimme peräti maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi!

Lue Iltasanomien artikkeli Telegraphin listauksesta

Hotelli Iso-Syöte on myös saanut World Ski Awardseissa hiihtomatkailun ”oscarpalkinnon” omassa sarjassaan voittamalla useana vuonna peräkkäin Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon – eli Suomen paras pieni hiihtohotelli 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017.

Hotelli Iso-Syöte

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
0201476400

Tyylikkäät Aurora-sviitit

Aurora sviitit valmistuivat talvisesongille 2016-2017. Kaksikerroksisia Aurora sviittejä on 10 kpl ja niissä majoittuu myös nelihenkinen perhe. Vuodepaikkoja on 2+2.

Sisääntulokerroksesta löytyy oleskelutila, vuodesohva,  TV, suihku/wc ja sauna sekä kuivauskaappi. Yläkerrassa on parivuode sekä parveke jossa oma ulkoporeamme upean tunturimaiseman äärellä, oleskelutila ja minikeittiö, suihku/wc sekä TV. Sviittien varustukseen kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Sviitin hintaan sisältyy hotelliaamiainen Hotelli Iso-Syötteen Panoraama-ravintolassa. Myös hotellin Arctic Span saunaosasto, uima-allas ja ulkoporeammeet ovat vapaasti sviittiasiakkaiden käytettävissä.

Sviitteihin ei voi ottaa lemmikkejä.

Hotelli Iso-Syöte

Isosyötteentie 246
93280 Syöte
0201476400