Iso-Syöte 40v

40 vuotta laskettelua Suomen eteläisimmällä tunturilla

Tämä vuosi on merkityksellinen, sillä hiihtokeskus Iso-Syöte täyttää tänä vuonna juhlalliset 40 vuotta! Kuka muistaa vielä 80-luvulle, kun hiihtokeskus avattiin? Onko vanhat hiihtohousut vielä tallessa? Haluamme muistaa menneitä vuosia ja erityisesti menneitä työntekijöitä sekä asiakkaitamme. Talven aikana julkaisimme vanhoja tarinoita, työntekijöiden muisteluita ja kuvia asiakkailta.

Onnea Iso-Syöte!

Juhlavuoden tapahtumat

Vallitsevien olojen vuoksi juhlavuoden fyysiset tapahtumat jouduttiin perumaan. Toivottavasti saamme kaudesta 2021-2022 jälleen tapahtumantäyteisen!

Asiakkaiden vanhoja valokuvia

Seuraa meitä Facebookissa ja lähde Iso-Syöte 40v taipaleelle kanssamme. Julkaisemme viikottain asiakkaidemme vanhoja kuvia ja muistoja Iso-Syötteeltä. Näissä on aitoa elämänmakua! Lisäksi julkaisemme teasereita työntekijöiden vanhoista tarinoista, jotka voit lukea omalta sivultaan.

Kuvat ovat myös nähtävillä Iso-Syöte 40v näyttelyssä. Lue näyttelystä enemmän alta. Näyttely sijaitsee KIDE Hotellin kahdessä sisääntuloaulassa, ulkotiloissa.

Työntekijöiden vanhat tarinat

Lue vanhojen työntekijöiden omakohtaisia kertomuksia menneistä vuosista. Millaista oli olla töissä Iso-Syötteellä 80-luvulla? Mitä et kertonut pomolle, mutta voit nyt paljastaa? Mikä on parasta Iso-Syötteessä. Täältä löydät todelliset sisäpiirin vinkit!

Iso-Syöte 40v näyttely

Tule kokemaan käsinkosketeltava näyttelymme menneiltä vuosilta. Luvassa on elämänmakuinen näyttely ja mukana muun muassa enimmäiset kausikortit 80-luvulta, retrohenkisiä alkuperäisiä lehtiä, rinnekarttoja ja mainoksia. Lisäksi vanhoja tunnelmallisia valokuvia luvassa niin asiakkailtamme, henkilökunnalta kuin yrittäjiltä. Nämä vievät sinut takuulla menneisiin vuosiin, ja saavat hymyn huulille. Näyttely sijaitsee KIDE Hotellin kahdessä sisääntuloaulassa, ulkotiloissa.