Iso-Syöte 40v

Juhlavuosi on alkanut

Tämä vuosi on merkityksellinen, sillä hiihtokeskus Iso-Syöte täyttää tänä vuonna juhlalliset 40 vuotta! Kuka muistaa vielä 80-luvulle, kun hiihtokeskus avattiin? Onko vanhat hiihtohousut vielä tallessa? Haluamme muistaa menneitä vuosia ja erityisesti menneitä työntekijöitä sekä asiakkaitamme. Talven aikana julkaisemme vanhoja tarinoita, kuvia asiakkailta ja paljon muuta, joten pysyhän kuulolla! Tietoa tulevista juhlavuoden tapahtumista löydät suoraan tältä sivulta, tapahtumakalenterista ja Iso-Syötteen Facebookista ja Instragram-tililtä.

Juhlavuoden tapahtumat

Järjestämme juhlavuoden kunniaksi monipuolista tapahtumaa rinteessä ja Iso-Syötteellä. Nopeasti muuttuva koronatilanne ja avi:n määräykset määrittävät kuitenkin tapahtumien järjestämistä. Seuraile tapahtumakalenteriamme ja katso juhlavuoden tapahtumat suoraan sieltä.

Asiakkaiden vanhoja valokuvia

Seuraa meitä Facebookissa ja lähde Iso-Syöte 40v taipaleelle kanssamme. Julkaisemme viikottain asiakkaidemme vanhoja kuvia ja muistoja Iso-Syötteeltä. Näissä on aitoa elämänmakua! Lisäksi julkaisemme teasereita työntekijöiden vanhoista tarinoista, jotka voit lukea omalta sivultaan.

Kuvat ovat myös nähtävillä Iso-Syöte 40v näyttelyssä. Lue näyttelystä enemmän alta. Näyttely sijaitsee KIDE Hotellin kahdessä sisääntuloaulassa, ulkotiloissa.

Työntekijöiden vanhat tarinat

Lue vanhojen työntekijöiden omakohtaisia kertomuksia menneistä vuosista. Millaista oli olla töissä Iso-Syötteellä 80-luvulla? Mitä et kertonut pomolle, mutta voit nyt paljastaa? Mikä on parasta Iso-Syötteessä. Täältä löydät todelliset sisäpiirin vinkit!

Iso-Syöte 40v näyttely

Tule kokemaan käsinkosketeltava näyttelymme menneiltä vuosilta. Luvassa on elämänmakuinen näyttely ja mukana muun muassa enimmäiset kausikortit 80-luvulta, retrohenkisiä alkuperäisiä lehtiä, rinnekarttoja ja mainoksia. Lisäksi vanhoja tunnelmallisia valokuvia luvassa niin asiakkailtamme, henkilökunnalta kuin yrittäjiltä. Nämä vievät sinut takuulla menneisiin vuosiin, ja saavat hymyn huulille. Näyttely sijaitsee KIDE Hotellin kahdessä sisääntuloaulassa, ulkotiloissa.