Retket, koiravaljakot ja pororekiajelut

Syötteen Eräpalvelut

Syötteen Eräpalvelut huolehtivat siitä, että lomastasi Pudasjärven Syötteellä jää hienot muistot. Eräoppaamme ovat valmiit joustamaan ja neuvomaan, jotta saisitte paikasta ja ympäröivästä upeasta luonnosta kaiken ilon irti. Ohjelmapalvelumme on suunnattu lomailijoiden lisäksi myös yrityksille. Retket soveltuvat niin polttariporukoille kuin kokousryhmillekin.

Tutustu palveluihimme ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Jos kaipaat kuitenkin omaa rauhaa ja Syötteen ympäristö on sinulle entuudestaan tuttu, voit myös vuokrata välineet vaikkapa omatoimiselle kanootti- tai lumikenkäretkelle.

Hotelli Iso-Syötteen safarit ja retket

Hotelli Iso-Syötteen talven viikko-ohjelmasta löytyy viikon jokaiselle arkipäivälle erilaisia retkiä ja ikimuistoisia elämyksiä, kuten huskysafareita, porotilavierailuja, lumikenkäretkiä, moottorikelkkasafareita ja onpa ohjelmassa päiväretki Ranuan eläinpuistoon & Rovaniemen Napapiirillekin.

Kesän ohjelmistossa on mm. kalastus-, kanootti- ja patikkaretkiä Syötteen kansallispuistossa ja lähialueilla.

Järjestämme ohjelmia myöskin ryhmille, tiimikisasta lumikenkäilyyn ja moottorikelkkailusta huskysafareihin. Eräleirissämme lämpiää savusauna, jonka jälkeen voi nauttia herkullisen, eräkokin valmistaman kotaillallisen avotulen loimutessa.

Tiedustelut ja varaukset Hotelli Iso-Syöte puh. 0201 476400 tai myyntipalvelu@isosyote.fi

RENT Vuokraamo Raution ohjatut moottorikelkkasafarit

Vuokraamo Rautio tarjoaa asiakkailleen ohjattuja moottorikelkkasafareja Syötteen ympäröivään luontoon. Näille ohjatuille safareille on helppo lähteä mukaan, jo kokeneemman kelkkakuskin, kuin myös kelkkailuun totuttelevan. Safarioppaamme tuntevat Syötteen reitistöt ja näin retkestä saa kaiken mahdollisen elämyksen irti. Oppaamme antavat ennen retkeä opastuksen kelkan käsittelyyn, kuin myös tarvittavan turvallisuusohjeistuksen.

Viikko-ohjelmamme sisältää on jo valmiita ilta- sekä päiväsafareja. Lisäksi tarjoamme räätälöityjä retkiä esimerkiksi ryhmien tai yritysten tarpeisiin.

Lisää ohjatuista safareista sekä retkistä vuokraamostamme.

RENT Vuokraamo Rautio

Romekievarintie 1

+ 358 45 2000 212

myynti@rautiovuokraa.fi

Porotilavierailut

Poro-Panuma Aito ja vanha porotila

Meillä porojen parissa työskentelee tänäänkin kolme sukupolvea. Kerromme Teille mielellämme poronhoidon historiasta ja nykypäivästä. Ajoporot Vili ja Poojuska ovat valmiina antamaan rekikyydin. Meillä pääset ruokkimaan poroja ja kuvaamaan itsesi porotokan keskellä. Tunnelmallisella Myllykodalla tarjoamme Teille maistiaiset puhtaista luonnonantimista tehdyistä herkuista, jotka olemme itse valmistaneet.

Pudasjärven Panuma on yksi Suomen vanhimmista porokylistä, jossa on harjoitettu poronhoitoa ainakin 300 vuotta. Meillä saat tutustua monipuoliseen porotilan arkeen. Tarinoita luonnon keskellä elämisestä riittää.

Poro-Panumalle on helppo tulla. Oulusta ehdit alle tunnissa ja Iso-Syötteen tunturille menee tunti. Haluamme palvella Teitä hyvin. Siksi toivomme, että varaisitte vierailuaikanne hyvissä ajoin etukäteen. Soita tai lähetä sähköpostia. Räätälöidään ohjelma yhdessä toiveidenne mukaan.

Lauri Oinas-Panuma

Poro-Panuman isäntä

0407654210