Iso-Syöte kausikortti

Mielin määrin laskuaikaa kausikortilla! Osta Iso-Syötteen kausikortti ja nauti talvesta tunturissa. Noudatamme nyt joustavia palautusehtoja kausikorttien suhteen, jotta voit laskea talven turvallisin mielin. Lue joustavista palautussehdoista tämän sivun alalaidasta.

Kausikortit

 

Kausikortit ovat myynnissä tunturissa sekä osoitteessa www.isosyote.fi

 

7-12v ja yli 65vNuoret 13-17vAikuiset
Kausikortti240 €
(220 €* ennakkohinta)
Osta Nettikaupasta
390 €
(330 €* ennakkohinta)
Osta Nettikaupasta
410 €
(350 €* ennakkohinta)
Osta Nettikaupasta
KIDE Hotellin kuntosalikortti ennakkohintaisen kausikortin kanssa65 €*65 €*65 €*

*Ennakkohinnat voimassa 31.12.2020. asti.

Maksuvälineeksi tunturissa käy käteisen, pankki- ja luottokorttien lisäksi myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo-kortti, Sporttipassi, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak liikuntasetelit, Ticket-kortit ja Virikesetelit. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia.

Nettikaupassa maksuvälineiksi käyvät luottokortit sekä kotimaisten pankkien verkkomaksut.

Kausikorttilaisen edut

Tarjoukset ovat voimassa talvikauden 2020-2021. Tarjoukset ovat henkilökohtaisia ja niiden lunastamiseksi on näytettävä voimassa oleva, kuvallinen Iso-Syötteen kausikortti tai kuva nettikaupan omilta sivuilta. Yrityskausikortti ei oikeuta etuihin.

KIDE Hotel by Iso-Syöte
-10% KIDE Hotellin huoneista. Saat henkilökohtaisen alennuskoodin varaukseen, ota yhteyttä kidehotel@isosyote.com. KIDE Hotelli on Iso-Syötteen eturinteille marraskuussa 2019 auennut ski-in hotelli. Lisäksi ennakkohintaisen kausikortin ostajalle KIDE Hotellin kuntosalikortti talvikaudeksi etuhintaan 65€. Klikkaa KIDE Hotellin sivuille tästä.

Tovaglia
-10% ravintola Tovaglian valikoimasta. Lue lisää täältä.

Välinehuollot
-10% huolloista Iso-Syötteen välinehuollossa. Katso tarjoamamme palvelut ja hinnat täältä. 

Hiihtokeskus Laajis
-20% Laajiksen päivälippu Iso-Syötteen kausikortin haltijalle

XXL Oulu
-15% alennus kaikista laskettelu ja lumilautailutuotteista. Alennus voimassa 14.12. – 23.12.2020. 
Etu koskee: alppisuksia, alppimonoja, alppisauvoja, kypäriä, laskettelulaseja, selkäpanssareita, lumilautoja ja lumilautamonoja, etu ei koske mainostuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Näytä kassalla Iso-Syötteen kausikortti ja saat alennuksen.

Kausikorttien palautusehdot 20-21

 

Mikäli talvikausi 2020-2021 keskeytyy Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:n toimesta, hyvitämme kausikortista aukiolopäivien mukaan.

Jos aukiolopäiviä on alle 30 päivää koko talvikauden aikana, hyvitämme kausikortin ostohinnan kokonaisuudessaan. Jos aukiolopäiviä on alle 100 koko talvikauden aikana, hyvitämme kausikortin ostohinnasta puolet.

Mikäli kausi keskeytyy viranomaismääräyksen vuoksi, sekä muissa kausikortteihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät TÄÄLTÄ.