Iso-Syöte kausikortti

Iso-Syötteen kausikortti on myös etukortti! Mielin määrin laskuaikaa ja lisäksi tuntuvia etuja. Nauti talvesta rinteessä!

Kausikortit

 

Kausikortit ovat myynnissä tunturissa sekä osoitteessa www.isosyote.fi

 

7-12v ja yli 65vNuoret 13-17vAikuiset
Kausikortti240 €
(220 €* ennakkohinta)
Osta Nettikaupasta
390 €
(330 €* ennakkohinta)
Osta Nettikaupasta
410 €
(350 €* ennakkohinta)
Osta Nettikaupasta
KIDE Hotellin kuntosalikortti ennakkohintaisen kausikortin kanssa65 €*65 €*65 €*

Maksuvälineeksi tunturissa käy käteisen, pankki- ja luottokorttien lisäksi myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo-kortti, Sporttipassi, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak liikuntasetelit, Ticket-kortit ja Virikesetelit. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia.

Nettikaupassa maksuvälineiksi käyvät luottokortit sekä kotimaisten pankkien verkkomaksut.

Tarjoukset ovat voimassa talvikauden 2020-2021. Tarjoukset ovat henkilökohtaisia ja niiden lunastamiseksi on näytettävä voimassa oleva, kuvallinen Iso-Syötteen kausikortti tai kuva nettikaupan omilta sivuilta. Yrityskausikortti ei oikeuta etuihin.

KIDE Hotel by Iso-Syöte
-10% KIDE Hotellin huoneista. Saat henkilökohtaisen alennuskoodin varaukseen, ota yhteyttä kidehotel@isosyote.com. KIDE Hotelli on Iso-Syötteen eturinteille marraskuussa 2019 auennut ski-in hotelli. Klikkaa KIDE Hotellin sivuille tästä.

Tovaglia
-10% ravintola Tovaglian valikoimasta. Lue lisää täältä.

Välinehuollot
-10% huolloista Iso-Syötteen välinehuollossa. Katso tarjoamamme palvelut ja hinnat täältä. 

Kausikorttien palautusehdot 20-21

 

Mikäli talvikausi 2020-2021 keskeytyy Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:n toimesta, hyvitämme kausikortista aukiolopäivien mukaan.

Jos aukiolopäiviä on alle 30 päivää koko talvikauden aikana, hyvitämme kausikortin ostohinnan kokonaisuudessaan. Jos aukiolopäiviä on alle 100 koko talvikauden aikana, hyvitämme kausikortin ostohinnasta puolet.

Mikäli kausi keskeytyy viranomaismääräyksen vuoksi, sekä muissa kausikortteihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät TÄÄLTÄ.