Iso-Syöte kausari

Iso-Syötteen kausikortti on myös etukortti! Kausikorttilaisena saat joukon hienoja etuja yhteistyökumppaneiltamme kaupungista tunturiin.
Kaudelle 2017-2018 yhteistyökumppaniverkostomme on laajentunut ja etuja on rukattu yhä paremmiksi!

Osta kausikortti:

6.12.2017-kauden loppuun NORMAALIHINTAAN:

220€ LAPSET 7-12v.

370€ NUORISO 13-17v.

390€ AIKUISET 18v-

220€ ELÄKELÄISET 65v-

Kausikortin saat ostettua nettikaupasta www.isosyote.fi tai tunturista.

Maksuvälineeksi tunturissa käy käteisen, pankki- ja luottokorttien lisäksi myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo-kortti, Sporttipassi, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak liikuntasetelit, Ticket-kortit ja Virikesetelit. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia.

Nettikaupassa maksuvälineiksi käyvät luottokortit sekä kotimaisten pankkien verkkomaksut.

Kausikorttilaisen edut kaudella 2017-2018:

IDEAPARK & SKIDIPARK OULU
-50% Skidiparkin sisäänpääsystä koko talvikauden ajan!
Yksi alennus/ kausikortti.
Tarkista sijainti ja tutustu ideapark.fi

TUBA FOOD&LOUNGE
-10% kaikista Tuban ruokatuotteista. Tuba on rento kulttuuriravintola jossa ruoka tehdään paljolti lähiraaka-aineista. Tarkista sijainti ja tutustu Tuban maittavaan ruoka- ja juomalistaan sekä laajaan tapahtumatarjontaan: tuba.fi

NAPTEEKKI
-10% kaikista Napteekin palveluista. Napteekki tarjoaa kattavat naprapatian, fysioterapian, klassisen hieronnan sekä urheiluhieronnan hoitomuodot. Pidä kehosi parhaassa laskukunnossa kauden läpi, lue lisää: napteekki.fi

NIEMITALON JUUSTOLA
-10% ravintolan ja kahvilan tuotteista, sekä kaupan elintarvikkeista. Matkan varrella Iso-Syötteelle, Kuusamontien varressa sijaitsevasta Juustolasta saa juustoherkkujen ja lounaan lisäksi kaikki tunturireissuun tarvittavat elintarvikkeet. Tutustu Juustolan tarjontaan: tauonpaikka.fi

RINNERAVINTOLA ROMEKIEVARI
Juustoateria 8€
Päivän keitto 8€
Iso-Syötteen etuhissien välittömässä läheisyydessä sijaitseva Romppa on tunnelmallinen ja uniikki rinneravintola jonka listalta löytyy mieluista syömistä ja juomista joka iikalle! Tutustu Romekievariin: syote.fi

PÄRJÄNKIEVARI
Kahden täytteen pizza 9€
Ranskalaiset & 0,3 hanajuoma 5€

Iso-Syötteen takarinteillä sijaitsevan Pärjänkievarin kaksi ravintolaa, Legenda ja Karpalo, tarjoavat herkullista ruokaa ja monipuolista viihdettä. Pärjän pizza on herkkua, mutta uudistetun listan muihinkin tuotteisiin kannattaa tutustua: syote.fi

HOTELLI ISO-SYÖTE
Hotelli Iso-Syötteen Arctic Spa 8€. Arctic Spa tarjoaa monipuolisesti kasvo-, käsi-, jalka- ja kauneushoitoja, vartalohoitoja sekä erilaisia rentouttavia hierontoja. Tutustu Spa:han ja hotellin muihin palveluihin: syote.fi

SUPERPARK OULU
Valmennusta parkkilaskuun Iso-Syötteen ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiavalmentaja Mikko Terentjeffin johdolla. Kauden aikana valmennussessareita Superparkissa ja tunturissa.
Seuraava valmennuspäivä:
Su 18.2.2018 klo 11-13 Iso-Syötteellä. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN-> täytä lomake sivun alalaidassa. 

Superparkin muut palvelut: superpark.fi

XXL OULU
Ostospäivät Oulun XXL-tavaratalossa 7-12.12.2017
 -15% jo extra edullisista XXL hinnoista.
Alennus koskee kaikkia laskettelu, lumilautailu ja maastohiihto tuotteita ja vaatteita.
(Alennusta ei voi yhdistää torstaina 7.12. ilmestyvän XXL mainoslehden ja lauantai 9.12 Kalevan mainoksen tarjoustuotteisiin.)
Kun asioit myyjän kanssa ilmoita hänelle että olet Iso-Syötteen kausikorttilainen niin hän voi laskea hinnan valmiiksi osastolla.
Tarkista sijainti ja tutustu valikoimaan: xxl.fi

MIELAKKA
-25% hissilipuista. 
Mielakka on aktiivinen lähirinne 2km päässä Kouvolan keskustasta. Keskuksen 10 rinteestä, kolmesta parkista ja Lastenmaasta löytyy kaikentasoisille laskettavaa.
 -20% ravintolan kaikista grilliannoksista. Herkullisten grilliannosten voimalla jaksaa laskea! Tutustu: mielakka.com

LAAJIS
-25% hissilipuista. Laajavuori on hiihtokeskus Jyväskylässä. Laajiksessa on yhteensä 12 rinnettä, 6 hissiä ja kauden edetessä neljä lumiparkkia.
Tutustu: laajis.fi

Tarjoukset ovat voimassa talvikauden 2017-2018. Tarjoukset ovat henkilökohtaisia ja niiden lunastamiseksi on näytettävä voimassa oleva, kuvallinen Iso-Syötteen kausikortti tai kuva nettikaupan omilta sivuilta. Yrityskausikortti ei oikeuta etuihin.

Kausikorttilaisten SnowPark-treenit

Iso-Syötteen ja SuperPark Oulun kausikorttilaisille tarkoitetut tempputreenit Iso-Syötteellä. valmentajana Mikko Terentjeff.