Airforce

Haku kaudelle 2020–2021 on auki!

Haku kauden 20-21 osalta on päättynyt. 

Hakuaika loppuu 1.12.2020 klo 23:59. Ilmoitamme kaikille valituille viikolla 49 sähköpostitse!

Valitsemme tallilaiset kauden alussa tulleiden hakemusten pohjalta, joten sekä uusilla että edellisen kauden jäsenillä on tasavertaiset mahdollisuudet päästä mukaan.

Huomioimme turvallisuuden ja seuraamme ohjeita koko ajan. Airforcen aktiviteetti kalenteri mukautuu vallitsevien olosuhteiden mukaan tänä kautena! 

Tallijäsenyyttä voivat hakea kaiken ikäiset ja tasoiset laskijat. Kauden 2020–2021 jäsenmaksu on 20 €.

Jäsenyys on voimassa yhden laskukauden ja hintaan sisältyy aktiviteettien lisäksi Airforcen tallin oma kausikohtainen collegehuppari vuosiluvulla!

Airforce tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden löytää laskukavereita ja tutustua muihin tallilaisiin Iso-Syötteellä. Lisäksi Airforcelaisille on alueella omat taukotilat käytössään. Oven avaus taukotiloihin on aamuisin pe-su, viikolla ovi avataan pyynnöstä. Taukotiloissa on mahdollisuus käyttää mökin tietokonetta, säilyttää jääkaapissa omia välipaloja ja käyttää mökin pienkodinkoneita, kuten mikroa, kahvinkeitintä ja vedenkeitintä. Tavaroiden jättäminen mökkiin on omalla vastuulla. Tallilaiset nauttivat myös erilaisista muista eduista alueella.

Tallilaisille Iso-Syöte tarjoaa aktiviteettipäivinä pääsyn tutustumaan keskuksen eri toimipisteisiin sekä niissä tapahtuviin tehtäviin.

Lisäksi Airforcelaisille tullaan järjestämään tällä kaudella runsaasti toimintaa ja tekemistä, kuten, poikien ja tyttöjen YouthCampit, sheippi MiniStreetissa, sekä tietenkin erilaisia sessareita, kuten yhteis-, aamulasku- ja loppusessarit!

Haku kaudelle 2020-2021 on alkanut!

Täytä hakemus: TÄSTÄ!

Yhteystiedot:

airforce@isosyote.com