Iso-Syöte Airforce

Haku kaudelle 2017-2018 on suljettu!

Kiitos kaikille hakeneille, lähetämme valituille sähköpostiviestin 3.12.

Iso-Syötteen Airforce on Suomen suurin lauta- ja skimbatalli, jonka jäsenet pääsevät näkemään ja kokemaan Iso-Syötteen toisenlaisesta näkövinkkelistä.

Valitsemme tallilaiset kauden alussa tulleiden hakemusten pohjalta, joten sekä uusilla että edellisen kauden jäsenillä on tasavertaiset mahdollisuudet päästä mukaan. Tallijäsenyyttä voivat hakea kaiken ikäiset ja tasoiset laskijat. Jäsenyys on voimassa yhden laskukauden.Airforce tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden tutustua muihin tallilaisiin ja löytää laskukavereita Iso-Syötteeltä. Lisäksi Airforcelaisille on alueella omat taukotilat sekä mahdollisuus käyttää uusinta teknologiaa olevia kuvausvälineitä. Tallilaiset nauttivat myös erilaisista muista eduista alueella.

Kausilla 2016-2017 Airforce tallilaisille järjestettiin erilaisia aktiviteettipäiviä joissa Iso-Syöte tarjosi pääsyn tutustumaan keskuksen eri toimipisteisiin sekä niissä tapahtuviin tehtäviin. Lisäksi Airforcelaisille järjestettiin muita aktiviteettejä, kuten elokuvailta ja salibandyvuoro. Laskeminen on toki pääasiassa ja se oli aktiviteettipäivissä muistettu!

Talliin kuuluminen on maksutonta.

Kauden 2017-2018 Airforce alkaa joulukuussa. Talven mittaan luvassa on paljon laskettelua, lautailua ja  muuta yhdessä tekemistä rinteissä ja niiden ulkopuolella!