Haku kaudelle 2018–2019 on päättynyt!

Varmista paikkasi Suomen suurimpaan lauta- ja skimbatalliin, jonka jäsenet pääsevät näkemään ja kokemaan Iso-Syötteen toisenlaisesta perspektiivistä.

Haku päättyi 9.12. Ilmoitamme 16.12. jos olet päässyt AirForcen tallijäseneksi.

Valitsemme tallilaiset kauden alussa tulleiden hakemusten pohjalta, joten sekä uusilla että edellisen kauden jäsenillä on tasavertaiset mahdollisuudet päästä mukaan.

Tallijäsenyyttä voivat hakea kaiken ikäiset ja tasoiset laskijat. Kauden 2018–2019 jäsenmaksu on 20 €.

Jäsenyys on voimassa yhden laskukauden ja hintaan sisältyy monien muiden etujen ja aktiviteettien lisäksi Airforcen tallin oma kausikohtainen collegehuppari vuosiluvulla!

Airforce tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden löytää laskukavereita ja tutustua muihin tallilaisiin Iso-Syötteellä. Lisäksi Airforcelaisille on alueella omat taukotilat käytössään. Oven avaus taukotiloihin on aamuisin pe-su, viikolla ovi avataan pyynnöstä. Taukotiloissa on mahdollisuus käyttää mökin tietokonetta, säilyttää jääkaapissa omia välipaloja ja käyttää mökin pienkodinkoneita, kuten mikroa, kahvinkeitintä ja vedenkeitintä. Tavaroiden jättäminen mökkiin on omalla vastuulla. Tallilaiset nauttivat myös erilaisista muista eduista alueella.

Tallilaisille Iso-Syöte tarjoaa aktiviteettipäivinä pääsyn tutustumaan keskuksen eri toimipisteisiin sekä niissä tapahtuviin tehtäviin.

Lisäksi Airforcelaisille tullaan järjestämään tällä kaudella runsaasti toimintaa ja tekemistä, kuten, poikien ja tyttöjen YouthCampit, elokuvailta, rataklinikka, lautapeli-ilta, salibandyvuorot, sheippi MiniStreetissa, sekä tietenkin erilaisia sessareita, kuten yhteis-, aamulasku- ja loppusessarit!

Haku kaudelle 2018-2019 on päättynyt.

Talven mittaan luvassa on paljon laskettelua, lautailua ja  muuta yhdessä tekemistä rinteissä ja niiden ulkopuolella!

Yhteystiedot:

airforce@isosyote.com