Fatbike-vuokraus Syötteellä

Syötteen matkailualue tunturimaisemineen tarjoaa huimat reitit niin maastopyöräilyyn kuin maantiepyöräilyynkin. Syötteellä pyöräillään koko vuoden ympäri, talvella kansallispuistoon pääsee tutustumaan huoltoreittejä pitkin. Kesällä käytössä on koko Syötteen alueen laaja maastopyöräreitistö.

Hiihtokeskus Iso-Syöte

Fatbike-pyörävuokraus Iso-Syötteen vuokraamolta ympäri vuoden. Myös talvi on upeaa aikaa lähteä pyöräreiteille ihailemaan lumista kansallispuistoa ja suuria tykkypuita. Reitit ovat hyvin merkittyjä ja hoidettuja. Talvipyöräily on nyt suositumpaa kuin koskaan! Vuokrattavana fatbiket, e-fatbiket, lasten fatbiket sekä kesäisin alamäkipyöräilyyn soveltuvat Enduro-täysjoustopyörät.

Katso aukioloajat ja yhteystiedot täältä: Hiihtokeskus Iso-Syötteen aukioloajat

Syöte Rent & Safaris

Syötteen maastot tarjoavat upeat mahdollisuudet maastopyöräilyyn, niin kesällä kuin talvellakin. Reitistö on kattava ja monipuolinen kevyemmälle kuin vaativammallekin retkelle. Hyvin hoidetut reitistöt tarjoavat näin vaihtoehtoja parin tunnin retkistä aina pitempiin pyörävaelluksiin.

Vuokraamomme sijaitsee osoitteessa Romekievarintie 1 (Tunturi Marketin alakerrassa). Pöyrävalikoimassamme on perinteisten FatBike pyörien lisäksi myös sähköavusteisia ”läskipyöriä”. Laadukkaan Felt:n pyörät mahdollistavat pyöräilyn kelillä kuin kelillä ja maastossa kuin maastossa.

Käytössämme on Online-vuokrausjärjestelmä, jonka avulla voit vaivatta varata haluamasi pyörän käyttöösi haluamallesi ajankohdalle. Pyöriä on käytössä aikaiselle aamulenkille, päivävuokralle kuin myöhäisen illan lenkillekin. Vuokrauksen voi tehdä myös useamman päivän käyttöä varten.

Käy tutustumassa pyörämalleihin sekä pyörien saatavuuteen oheisen Online-linkin kautta. Lisäksi jos tulee jotain kysyttävää vuokrattavista pyöristä, pyöräreiteistä tai palveluistamme, ota yhteyttä vuokraamoomme.

Syöte Rent & Safaris

Romekievarintie 1
+358 45 2000 212
info@syoterentsafaris.fi