Safaris and huskytours

Hotel Iso-Syöte & SafarisArctic Hilltop Boutique Hotel

Experience the joys of winter

There’s an unforgettable experience on offer for every weekday in the Hotel Iso-Syöte winter weekly program.
Join our husky tours and reindeer rides, go for a snowshoe hike in the snow covered forest or drive a snowmobile into the night, looking for northern lights and starlit skies. Our experienced and professional guides will take a good care of you. On Saturdays, there’s a whole day bus tour to Ranua Zoo and Arctic Circle in Rovaniemi.
All activities start from the Hotel Iso-Syöte lobby – easy!

Experience the summer adventures

Our summer program consists of adventures in the Syöte National Park and surroundings. Join the bike tours on famous Syöte’s flow trails, canoeing adventures on rivers and lakes or hiking in the national park, among other activities.

Groups

For groups there are team building programs, games and snowmobile safaris, just to mention a few examples. In our wilderness camp in the forest, a traditional smoke sauna can be heated on request for groups. After a revitalizing bath and smoke sauna it is time for a good meal in our Lappish kota!

Arctic Hilltop Boutique Hotel Iso-Syöte
Isosyötteentie 246
93280 Syöte
Safari bookings – email: Gerralda@isosyote.fi

Syötteen Eräpalvelut

Syötteen Eräpalvelut huolehtivat siitä, että lomastasi Pudasjärven Syötteellä jää hienot muistot. Eräoppaamme ovat valmiit joustamaan ja neuvomaan, jotta saisitte paikasta ja ympäröivästä upeasta luonnosta kaiken ilon irti. Ohjelmapalvelumme on suunnattu lomailijoiden lisäksi myös yrityksille. Retket soveltuvat niin polttariporukoille kuin kokousryhmillekin.

Tutustu palveluihimme ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Jos kaipaat kuitenkin omaa rauhaa ja Syötteen ympäristö on sinulle entuudestaan tuttu, voit myös vuokrata välineet vaikkapa omatoimiselle kanootti- tai lumikenkäretkelle.

>>Syotteen Erapalvelut