Safaris and huskytours

Hotel Iso-Syöte & Safaris

There’s an unforgettable experience on offer for every weekday in the Hotel Iso-Syöte winter weekly program. Join our husky tours, visit a reindeer farm, go for a snowshoe hike in the forest or drive a snowmobile into the night, looking for northern lights. On Saturdays, there’s a whole day bus tour to Ranua Zoo and Arctic Circle in Rovaniemi. And much more!

Our summer program consists of canoeing adventures and hiking in the national park and surroundings, among other activities.

For groups there are team building programs, games and snowmobile safaris, just to mention a few examples. In our wilderness camp in the forest, a traditional smoke sauna can be heated on request for groups. After a revitalizing bath and smoke sauna it is time for a good meal in our Lappish kota!

Hotel Iso-Syöte & Safaris

Syötteen Eräpalvelut

Syötteen Eräpalvelut huolehtivat siitä, että lomastasi Pudasjärven Syötteellä jää hienot muistot. Eräoppaamme ovat valmiit joustamaan ja neuvomaan, jotta saisitte paikasta ja ympäröivästä upeasta luonnosta kaiken ilon irti. Ohjelmapalvelumme on suunnattu lomailijoiden lisäksi myös yrityksille. Retket soveltuvat niin polttariporukoille kuin kokousryhmillekin.

Tutustu palveluihimme ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Jos kaipaat kuitenkin omaa rauhaa ja Syötteen ympäristö on sinulle entuudestaan tuttu, voit myös vuokrata välineet vaikkapa omatoimiselle kanootti- tai lumikenkäretkelle.

>>Syotteen Erapalvelut