Julkaistu 9.11.2020

Unohtumaton Uusi Vuosi 2021 Iso-Syötteellä

Vietä ikimuistoinen Uusi Vuosi 2021 Iso-Syötteellä! Luvassa on Uuden Vuoden juhlahumua ja tunturissa tunnelma on takuulla katossa. Pääset nauttimaan perinteisestä Ilotulituksesta Iso-Syötteellä klo 00 Uuden Vuoden aattona. Uusi Vuosi on tunnelmallista aikaa myös rinteissä. Aattona kello 23.50 rinteessä on upea soihtulasku, kun valot sammutetaan koko keskuksesta ja hiihtokeskus jakaa soihtuja laskettelijoille. Tämä on Uuden Vuoden kohokohta!

KIDE Hotelli tarjoaa nyt elämyksellisen Uuden vuoden, johon sisältyy kaikki tarvittava lomaasi varten. Nauti herkullisesta ruuasta tunnelmallisessa Tovaglia ravintolassa, fiilistele live-musiikkia ja vietä kaksi yötä KIDE Hotellissa. Aikaa jää myös vain rentoutua ja nauttia aktiviteeteista, kuten laskettelusta. Iso-Syötteellä ja KIDE Hotellissa noudatetaan THL:n, sekä viranomaisten ohjeistuksia. Lisäksi paketissa on joustavat muutosehdot. Lue lisää alla olevasta linkistä.

Aika: to 31.12.2020 – la 2.1.2021

Pakettiin kuuluu:

  • 2 yötä KIDE Hotellissa
  • Uuden vuoden illallisbuffet
  • Live-musiikkia
  • Aamiainen

Katso hinnat ja lue lisää täältä.