Julkaistu 16.6.2020

Pikku-Syöte avaa ovensa 29.6.2020

Kuluva vuosi on ollut meille kaikille hyvin poikkeuksellinen ja monelta osin haastava. Tilanne on koskettanut myös meitä Pikku-Syötteellä jouduttuamme keskeyttämään hotellin ja nuorisokeskuksen toiminnan kesken vilkkaimman kevätkauden. Kaikesta huolimatta tilanne näyttää nyt paremmalta ja voimme iloksemme ilmoittaa, että Pikku-Syöte avaa hotellin sekä kaikki palvelunsa asiakkaille maanantaina 29.6.2020.

Olemme hyödyntäneet kiinnioloaikamme parhaalla mahdollisella tavalla päivittämällä muun muassa turvallisuustekniikkaamme. Jatkamme muita uudistuksia vaiheittain syksyn ja talven aikana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä ehomman kokemuksen Pikku-Syötteellä! Käynnissä on myös nettisivu-uudistus, joka tulee helpottamaan tiedonhakua ja sekä parantamaan käyttäjäkokemusta.

Kesän kivoin lastenleiri kutsuu seikkailemaan!

Toimintamme lähtee käyntiin vauhdikkaissa merkeissä kesän kivoimman lasten leirin muodossa heti maanantaina 29.6. Leiri on tarkoitettu 7- 13-vuotiaille lapsille ja nuorille ja ohjelmassa on kolme päivää paljon mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona Syötteen luonnossa. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan, vaikka etätyöskentelemään! Leirille voi ilmoittautua vielä 18.6 saakka, joten varaa paikkasi pian ennen kuin leiri täyttyy! (Leiri on täynnä). Olemme saaneet kyselyjä koskien samanlaisen leirin järjestämistä loppukesästä ja näinhän me teemme! Eli jos kesän leirille ei ehdi mukaan, niin tervetuloa mukaan leireilemään 3.- 5.8.2020.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen lasten leirille:

Kesäleiri 29.6. -1.7.2020 (leiri täynnä)
Loppukesän leiri 3. – 5.8.2020

Meillä majoitut ja lomailet turvallisesti

Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, kiinnitämme erityistä huomiota hygienia- ja väljyysohjeistuksiin hotellissamme. Tulemme mm. majoittamaan hotellin asiakkaat väljästi, enintään 2 henkilöä/huone tai perhekunnittain. Hotellin Ravintola Purossa sovellamme annettuja ohjeita ruokailukäytännöistä tilanteen mukaan. Myös hotellin siivosutoimet tullaan suorittamaan tehostetusti.

Varaa majoitus täältä!

Kesälomakohteena hyvä fiilis!

Höllää hetkeksi ja astu sisään Pikku-Syötteen mutkattomaan ja riemukkaaseen maailmaan. Tulet viihtymään, jos tunturialueen henkeäsalpaavat maisemat, happirikas ilma ja ruuhkaton tienoo vetoavat. Pikku-Syöte on kompakteine palveluineen ja lämpimine henkilökuntineen kuin koti vierailusi ajan. Meille on tärkeää kohdata jokainen tulija omana itsenään, täällä ei pingoteta!

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan pikkusen paremmasta lomasta Pikku-Syötteellä!