Frisbeegolfia Pikku-Syötteellä!

Julkaistu:

 

Frisbeegolf_1_hr

 

Tule kokeilemaan frisbeegolfia Pikku-Syötteen huipulle!

 

Pikku-Syötteen frisbeegolf-rata on saatu kuntoon ja rataa on täydennetty niin, että meiltä löytyy nyt kaikki 18 väylää.

Tunturissa pelaaminen on ainutlaatuinen kokemus, sillä Pikku-Syötteellä rata sijaitsee huipulla, upeiden maisemien keskellä. Kesällä ja lumettomalla kaudella tunturimaisemat tarjoavatkin upean vaihtoehdon

nauttia suomalaisesta luonnosta. Frisbeegolfi ssa tarkoituksena on heittää frisbeekiekko maalikoriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Peliväylä aloitetaan heittämällä avausheitto. Seuraava heitto suoritetaan aina siitä paikasta, mihin edellinen heitto jäi.

Hotellin vastaanotosta löytyy ratakarttoja ja myös kiekkoja saa lainaan pientä panttia vastaan. Frisbeegolfia voi myös tulla ohjatusti harrastamaan tai kisaamaan. Esimerkiksi työporukoiden virkistyspäivät tai
koulujen liikuntapäivät ovat suosittuja ohjattuja kisailuja Pikku-Syötteellä.