Uutiset

Julkaistu 6.2.2017

Sami Kuronen ja Syötteen houkutukset

Sami Kuronen perheineen vieraili Syötteellä tammikuun lopulla Lauri Salovaaran The View-  näköalahuoneistossa, sekä Hotelli Iso-Syötteen uudessa Aurora-sviitissä. Samin perheen keväinen reissu sai aikaan hymyä ja vahvan suosituksen. Sami ja hänen tyttärensä lähtivät matkaan Helsingistä lentämällä Ouluun, josta jatkoivat matkaa vuokra-autolla. Matka sujui todella kätevästi, lapsen kanssa matkustettaessa 2h autossa vs. 10h autossa on iso ero. Syötteelle tulee matkaa Oulusta 145 km. Samin puoliso Mirkka puolestaan ajoi lastensa kanssa Jyväskylästä 478 km matkan ja maisema muuttui täysin sinä aikana.

Lue lisää
Julkaistu 4.2.2017

Onnistuneen lapsiperheloman aakkoset

Iso-Syötteen lumihuvien ääreen on lyhyt matka. Kun kaarrat autollasi mökin pihaan, voit olla varma, että edessä on rentouttavan vauhdikkaita päiviä koko perheen voimin.  Lause ”Mulla ei taaskaan oo mitään tekemistä” ei kuulu  Iso-Syötteen kielioppiin.

Lue lisää
Julkaistu 31.1.2017

Uusi vapaalaskutapahtuma valloittaa Iso-Syötteen

Ensi viikonloppuna Suomen eteläisimmän tunturin valloittaa aivan uudenlainen vapaalaskutapahtuma. Vapaalasku, eli laskettelu tai lumilautailu hoitamattomien rinteiden ulkopuolella, kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Lajia maailmallakin harjoittavat suomalaiset Jussi Hynninen ja Tuomas Immonen ovat Iso-Syötteen tapahtuman takana.

Lue lisää
Julkaistu 1.1.2017

Tammikuun edut

Lue lisää
Julkaistu 30.12.2016

Hiihtolomalle tunturiin

Suomen eteläisin tunturi Syöte tarjoaa hiihtolomalle hulppeat puitteet ja tekemistä kaikenikäisille. Syötteelle on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa ja monipuoliset aktiviteetit niin laskettelijalle, lautailijalle, murtomaahiihtäjälle kuin suksettomallekin takaavat hauskan hiihtoloman!

Lue lisää