Uutiset

Julkaistu 18.9.2017

LUPPOVESI PALAA

Kesäkautta lopeteltiin ja syyskautta avattiin lauantaina 9.9 Luppoveden rannalla. Koleasta syysilmasta huolimatta perhetapahtumassa riitti mukavasti iloisia ihmisiä ja tunnelma oli leppoisa. AKdancen katutanssijat jorasivat illan käyntiin ja Vastarannan siili viihdytti yleisöä levynjulkaisukonsertillaan. Halukkaille löytyi kiipeilyseikkailua, tikkakisaa, ongintaa ja melontaa sekä lettuja, makkaraa ja makeisia. Kokko paloi pimenevässä illassa ja tapahtuma huipentui upeaan ilotulitukseen. 🙂

Lue lisää
Julkaistu 27.3.2017

Syöte Talvikuvafestivaali 2017 – valokuvauskilpailun tulokset

Syöte Talvikuvafestivaali - Kaiken kansan valokuvauskilpailu pidettiin Hotelli Pikku-Syötteellä 18.3.2017.

Lue lisää
Julkaistu 17.3.2017

Majoitus- ja laskettelupaketti huhtikuulle

Tule nauttimaan kevätpäivistä Iso-Syötteen rinteille, majoitu helposti tunturin huipulla!

Lue lisää
Julkaistu 6.2.2017

Sami Kuronen ja Syötteen houkutukset

Sami Kuronen perheineen vieraili Syötteellä tammikuun lopulla Lauri Salovaaran The View-  näköalahuoneistossa, sekä Hotelli Iso-Syötteen uudessa Aurora-sviitissä. Samin perheen keväinen reissu sai aikaan hymyä ja vahvan suosituksen. Sami ja hänen tyttärensä lähtivät matkaan Helsingistä lentämällä Ouluun, josta jatkoivat matkaa vuokra-autolla. Matka sujui todella kätevästi, lapsen kanssa matkustettaessa 2h autossa vs. 10h autossa on iso ero. Syötteelle tulee matkaa Oulusta 145 km. Samin puoliso Mirkka puolestaan ajoi lastensa kanssa Jyväskylästä 478 km matkan ja maisema muuttui täysin sinä aikana.

Lue lisää
Julkaistu 4.2.2017

Onnistuneen lapsiperheloman aakkoset

Iso-Syötteen lumihuvien ääreen on lyhyt matka. Kun kaarrat autollasi mökin pihaan, voit olla varma, että edessä on rentouttavan vauhdikkaita päiviä koko perheen voimin.  Lause ”Mulla ei taaskaan oo mitään tekemistä” ei kuulu  Iso-Syötteen kielioppiin.

Lue lisää