SyöteResort Caravan

350 asuntovaunupaikkaa tunturin juurella ympäri vuoden – Iso-Syötteen parhailla paikoilla

SyöteResort Caravanin alue sijaitsee kauniilla rinnemäisellä paikalla, Iso-Syötteen laskettelurinteiden juurella ja parhaiden hiihtolatujen vieressä. Meillä on noin 350 vaunupaikkaa käytössä ympäri vuoden. Suoraan vaunualueelta pääsee myös kansallispuiston monipuoliselle reitistölle, kalastamaan, pyöräilemään tai muuten vain nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta.

Meillä on käytössä asuntovaunupaikkojen sähköinen varausjärjestelmä. Kausipaikan varaus talvikaudelle 2017-2018 avataan 15.5.2017. Nauti ensi talven hangista huippupaikoilla! Ennakkomaksu 100 € maksetaan varauksen teon yhteydessä. Kesäkausipaikan voit myös varata 15.5. alkaen.

Caravan-alueella on sähköistettyjä vaunu-/autopaikkoja myös viikonloppukävijöille. Päiväpaikat varataan caravan-toimistosta puhelin 0400 499 215, sähköposti caravan@syoteresort.fi.

Caravan-alueella sijaitsee kaksi hyvin varustettua huoltorakennusta, Pärjänkievari ja Marja. Lisäksi Pärjänkievarin tiloissa on mm. nuorisotila sekä tilaussaunat. Alueella on koko alueen kattava WLAN-verkko sekä automatisoitu paikkakohtainen sähkönkytkentäjärjestelmä.

Pärjänkievarissa sijaitsevat kaksi ravintolaa Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä. Pärjänkievarin ruokalista on uudistettu ja listalta löytyy tuttujen pizzaherkkujen lisäksi myös monia uusia makunautintoja. Tervetuloa syömään hyvin!

SyöteResort tarjoaa myös mökkimajoitusta. Lomamökkimme sijaitsevat Lohilammella, Pikku- ja Iso-Syötteen välisen Välihuikonen -tien varrella. Lohilammen rantaa pitkin kulkee talvisin hiihtolatu ja moottorikelkkareitti alueen vieressä.

Lohilammen lomamökkien varaukset tehdään Syötteen keskusvaraamon kautta.

SyöteResort Caravan

Takarinteentie 4
93280 Syöte

Puhelin 0400 499 215
caravan@syoteresort.fi

Tilaussauna

SyöteResortin palveluvalikoimaan kuuluu myös kaksi tilaussaunaa, jotka sijaitsevat Pärjänkievarin alakerroksessa. Vilvoitella voi viihtyisässä oleskelutilassa sekä saunan omalla terassilla.

Tilaussauna 25 € / tunti (max 6 henk.)

Tiedustelut: 0400 499 215

Pärjänkievari

Saunan jälkeen on mukava poiketa vaikkapa pitsalle. Yläkerrasta, Pärjänkievarista, sitä löytyy!

Nuorisotila

Nuorisotila on Caravan-alueen asukkaiden yhteinen olohuone.

Nuorisotilaan pääsee samalla magneettijuovakortilla kuin muualle huoltorakennuksiin.

Avainkortti lunastetaan Caravan-toimistosta.

Lohilammen lomamökit

SyöteResort palvelukonseptiin kuuluvat myös viihtyisät, hyvin varustellut lomamökit. Lohilammen mökkialue sijoittuu Iso- ja Pikku-Syötteen väliin, hiihtokeskuksia yhdistävän Välihuikonen -tien varteen.

Lohilammen rantaa pitkin kulkee talvisin hiihtolatu ja moottorikelkkareitti alueen vieressä.

5 lomamökkiä!

Alueella on majoitustiloja kaikkiaan viidessä lomamökissä, 2 paritalossa (Salmo-Salar sekä Trutta-Fario) ja yksittäisessä mökissä (Alpinus).

  • Alpinus (4 + 6 vuodepaikkaa)
  • Salmo (10 + 2 vuodepaikkaa)
  • Salar (10 + 2 vuodepaikkaa)
  • Trutta (9 + 2 vuodepaikkaa)
  • Fario (9 + 2 vuodepaikkaa)