Retket ja koiravaljakot

Syötteen Eräpalvelut

Syötteen Eräpalvelut huolehtivat siitä, että lomastasi Pudasjärven Syötteellä jää hienot muistot. Eräoppaamme ovat valmiit joustamaan ja neuvomaan, jotta saisitte paikasta ja ympäröivästä upeasta luonnosta kaiken ilon irti. Ohjelmapalvelumme on suunnattu lomailijoiden lisäksi myös yrityksille. Retket soveltuvat niin polttariporukoille kuin kokousryhmillekin.

Tutustu palveluihimme ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Jos kaipaat kuitenkin omaa rauhaa ja Syötteen ympäristö on sinulle entuudestaan tuttu, voit myös vuokrata välineet vaikkapa omatoimiselle kanootti- tai lumikenkäretkelle.

Hotelli Iso-Syöte & Safari

Hotelli Iso-Syötteen talven viikko-ohjelmasta löytyy viikon jokaiselle arkipäivälle erilaisia retkiä ja ikimuistoisia elämyksiä, kuten huskysafareita, porotilavierailuja, lumikenkäretkiä, moottorikelkkasafareita ja onpa ohjelmassa päiväretki Ranuan eläinpuistoon & Rovaniemen Napapiirillekin.

Kesän ohjelmistossa on mm. kalastus-, kanootti- ja patikkaretkiä Syötteen kansallispuistossa ja lähialueilla.

Järjestämme ohjelmia myöskin ryhmille, tiimikisasta lumikenkäilyyn ja moottorikelkkailusta huskysafareihin. Eräleirissämme lämpiää savusauna, jonka jälkeen voi nauttia herkullisen, eräkokin valmistaman kotaillallisen avotulen loimutessa.

Tiedustelut ja varaukset Hotelli Iso-Syöte puh. 0201 476400 tai myyntipalvelu@isosyote.fi